Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις 13 Φεβρουαρίου 2018 από την Α. Λεούση

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου από την Άντα Λεούση...

 

Ημερήσιες Προβλέψεις 13 Φεβρουαρίου 2018 από την Α. Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Καλημέρα σε όλους με τις ημερήσιες προβλέψεις της Άντας Λεούση!

Μάθε αν το 2018 θα έχεις την επανασύνδεση που επιθυμείς! Προσωπική πρόβλεψη, βασισμένη στον Αστρολογικό σου χάρτη: Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

 

 

ΚΡΙΟΣ: Μην ξεχνάτε τις προσωπικές σας ανάγκες φροντίζοντας των άλλων. Κερδίστε τις εντυπώσεις με γοητεία και φορώντας το καλύτερό σας χαμόγελο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εκκρεμότητές σας θα αρχίσουν να λύνονται και θα νιώσετε ανακούφιση. Κρατήστε τη μέρα για τον εαυτό σας και χαλαρώστε μαζί με τους φίλους σας.ΔΙΔΥΜΟΙ:
Εκφράστε τις βαθιές σας επιθυμίες και σίγουρα θα βρείτε ανταπόκριση. Προσπαθήστε να αποδράσετε από την καθημερινότητα με μια εκδρομή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δε βρίσκονται παρόντα.

 

ΛΕΩΝ: Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από εκκρεμότητες. Η φυσική σας κατάσταση θα πρέπει να είναι το πρώτο που θα ασχοληθείτε και να μην παραλείπετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε χρόνο να βρεθείτε με το σύντροφό σας που έχετε παραμελήσει. Οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι καλές, γι’ αυτό μπορείτε αυτή την περίοδο να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες.

 

ΖΥΓΟΣ: Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Δείξτε προθυμία στο να διεκπεραιώσετε ότι έχετε αναλάβει και ξεκινήστε αφού πρώτα προετοιμαστείτε καλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να πάνε γρήγορα. Οι καθυστερήσεις θα σας εκνευρίσουν γι’ αυτό μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε σωστά τις αποφάσεις σας αν θέλετε να δείτε αποτελέσματα. Λίγες φορές θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μη το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα πάντα στη σημερινή μέρα θα σας παραπέμπουν στην ανανέωση. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες που θα φανούν στα επαγγελματικά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οργανώστε σωστά τις υποχρεώσεις που έχετε γιατί θα κουραστείτε πολύ γρήγορα. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούριες.

 

ΙΧΘΥΣ: Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως, όλα θέλουν μέτρο για να υπάρχουν οικονομικά οφέλη.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
2,5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.