Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις 13 Δεκεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια Σήμερα 13 Δεκεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

 

Ημερήσιες Προβλέψεις 13 Δεκεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

ΚΡΙΟΣ: Πιστέψτε περισσότερο στο σύντροφό σας που έχει να σας προσφέρει πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα, από μια σχέση εφήμερη ή μια περιπέτεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Συνδυάστε την καλή σας διάθεση με κάποιο ταξιδάκι που θα σας προταθεί ξαφνικά και θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι σημαντικές γνωριμίες που είναι στο προσκήνιο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε το χαμόγελό σας, καθώς η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της. Προχωρήστε άφοβα και λίγο περισσότερο τολμηρά στις αναζητήσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δύσκολες καταστάσεις που όμως θα σας σπρώξουν να αναζητήσετε πιο συγκροτημένα αυτό που θέλετε για να νιώσετε πλήρεις και ευτυχισμένοι.

 

ΛΕΩΝ: Αναγνωρίστε τα κακώς κείμενα που υπήρξαν στην μέχρι τώρα πορεία σας και προσεγγίστε τους άλλους πιο εποικοδομητικά. Θα αναγνωρίσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας θα κάνετε θαύματα. Μετανιώσετε για ότι δεν έχετε κάνει και όχι για ότι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε.

 

ΖΥΓΟΣ: Εάν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε μάλλον θα βρείτε το μπελά σας. Κάντε μόνο τις απαραίτητες αγορές όταν βγείτε έξω και μην παρασυρθείτε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με κοντινά σας πρόσωπα, δε θα μπορέσετε να τους καταλάβετε. Ήσυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις, όσο και οι συνεργασίες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συμβιβαστείτε έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στην ζωή σας. Χρησιμοποιείστε την δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γεγονότα στο περιβάλλον τού σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν. Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ: Μην ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε τα τυχερά παιγνίδια. Αξιοποιείστε με πίστη τις ευκαιρίες που σας δίνονται χωρίς να κάνετε υπερβολές.Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,25 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.