Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ημερήσιες Προβλέψεις 11 Σεπτεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια Σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2019 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

 

Ημερήσιες Προβλέψεις 11 Σεπτεμβρίου 2019 από την Α.Λεούση
Αστρολόγος - Μελλοντολόγος

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια!


Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Για άμεση και γρήγορη επικοινωνία αποκλειστικά και μόνο με την Άντα Λεούση

Κάλεσε στο 14600 ή στείλε ΑΛ2 στο 54754

ΚΡΙΟΣ: Εάν προκύψει κάποια μετακίνηση ή ταξιδάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη συνήθεια της καθημερινότητας, τολμήστε το και διασκεδάστε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχει άνοδος στον οικονομικό σας τομέα γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε έναν σωστό προϋπολογισμό, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε τα χρήματα και το όφελος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν διατηρήσετε μια καλή ψυχολογική διάθεση, θα βοηθηθείτε να κινηθείτε ευέλικτα στις συζητήσεις και τις επαφές με τους συνεργάτες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσο περιορισμένος και αν θα είναι ο ελεύθερος σας χρόνος, πρέπει να φροντίσετε να τον μοιράσετε ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

 

ΛΕΩΝ: Όσο θα ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό και τον οικονομικό θέματα, άλλο τόσο και ίσως παραπάνω θα πρέπει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό σας τομέα θα θελήσετε να κάνετε οι περισσότεροι, αδιαφορώντας για τις προσπάθειες και τους κόπους που κάνατε μέχρι τώρα για να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Καλό θα είναι πριν ανακοινώσετε τα νέα σας σχέδια, να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό σας και να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε την τύχη σας κάνοντας τα έξοδα να υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδα και δυσκολέψετε την κατάστασή σας χωρίς λόγο και αιτία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας και να βάλετε καινούριες βάσεις, που θα έχουν ως κύρια στοιχεία την ειλικρίνεια και τη συζήτηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε κάτω από τον έλεγχό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας γιατί θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες. Η συναισθηματική φόρτιση πιθανώς να εκδηλωθεί με εσωστρέφεια και ευθιξία.

 

ΙΧΘΥΣ: Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος που θα εξελιχθεί σε πάθος. Τα μικροπροβλήματα του επαγγελματικού τομέα, θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.