Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος Τρίγωνο με Ποσειδώνα 12/7: Κυριαρχία του Συναισθήματος

Το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα στις 12/7, μας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε επιθυμίες της καρδιάς… Πως θα σε επηρεάσει;

Ήλιος Τρίγωνο με Ποσειδώνα 12/7: Κυριαρχία του Συναισθήματος

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου και ο Ποσειδώνας στον Ιχθύ, σχηματίζουν μία ονειρική και άκρως συναισθηματική υδάτινη όψη Τριγώνου την Κυριακή 12 Ιουλίου 2020!

 Το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα μας προδιαθέτει να έρθουμε πιο κοντά με τους άλλους, να εκφράσουμε το συναίσθημα μας, να διεγείρουμε τις αισθήσεις μας, να ακολουθήσουμε το ένστικτο μας και να δραστηριοποιηθούμε! 

Ακούμε την καρδιά και με τις οδηγίες της εκπληρώνουμε όνειρα και επιθυμίες!

Ο ερωτικός τομέας, χαρακτηρίζεται από τρυφερές στιγμές, ερωτικές εξομολογήσεις και απέραντο ρομαντισμό. και να εξωτερικεύσουμε τις ευαισθησίες μας. 


Τα ζώδια που ευνοούνται είναι κυρίως του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνοι του 3ου δεκαημέρου.

 

Για προσωπικές προβλέψεις ο αστρολόγος σου είναι πάντα ΕΔΩ!

Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

Μάθε τα πάντα για το μέλλον σου με απόλυτη ακρίβεια και ημερομηνίες! 

 
Προβλέψεις Ζωδίων

 

ΚΡΙΟΣ:  Αν αυτό που επιθυμείς είναι μία επανασύνδεση, πολύ πιθανόν τώρα να έχεις την μεγάλη σου ευκαιρία! Παράλληλα, το οικογενειακό περιβάλλον γίνεται πολύ πιο συναισθηματικό, εμπλουτισμένο με προστασία και φροντίδα από την οικογένεια σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο λόγος σου είναι μαγικός, αυτήν την περίοδο και τα εκφραστικά στο μέσα φέρνει στα πόδια σου αυτά που επιθυμείς. Κοινωνικοποιήσου, βγες, κάνε όμορφες γνωριμίες και πέρασε όμορφα!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Θα έχεις τώρα την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις την συναισθηματική σταθερότητα αλλά και την οικονομική εύνοια, που επιθυμείς. Προσοχή μόνο στην τάση σου για σπατάλες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούς την καρδιά, παραμερίζοντας την λογική και αυτό λειτουργεί υπέρ σου σε όλους τους τομείς. Όνειρα και επιθυμίες πραγματοποιούνται από το πουθενά και η γενική ατμόσφαιρα της ζωής σου είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και συναισθηματική!

 

ΛΕΩΝ: Θες να εκφράσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα, αφού πλέον τα ανακαλύπτεις και τα αναγνωρίζεις και νιώθεις ψυχικά πλήρης! Κινήσου παρασκηνιακά και δεν θα χάσεις, ειδικά στον έρωτα! Η διαίσθηση είναι ο μεγαλύτερος σου σύμμαχος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η ώρα να κυνηγήσεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και να αλλάξεις όλη σου τη ζωή. Ο φιλικός τομέας σε συγκινεί με την αγάπη και την ψχυική υποστήριξη!


ΖΥΓΟΣ: 
Επιθυμίες στον τομέα της καριέρας πραγματοποιούνται, αρκεί να χειριστείς τα πράγματα σωστά. Επαγγελματικά όνειρα και επιδιώξεις, αναμένουν εσένα να κάνεις την κίνηση! Οικογένεια, έρωτας και κοινωνικό στάτους, επίσης είναι ιδιαίτερα ευνοημένα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχονται όμορφες ονειρικές στιγμές στον έρωτα αλλά και σε όλες τις επαφές σου. Έρχεσαι πιο κοντά με τους ανθρώπους, ανοίγεσαι συναισθηματικά και εκφράζεις την αισιοδοξία σου με τον καλύτερο τρόπο. Συγκράτησε την τάση σου να εξιδανικεύεις και απόλαυσε τα δώρα που έρχονται!


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται και αυτή η εύνοια στηρίζεται στο ισχυρό συναισθηματισμό και το δυνατό πάθος που σε χαρακτηρίζει. Μία μεγάλη σου επιθυμία πραγματοποιείται και ένας οικονομικός στόχος, επιτυγχάνεται!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η συντροφική σου ζωή έχει την τιμητική της, αφού μπορεί να έρθει στη ζωή σου μία νέα όμορφη και τρυφερή σχέση ή αν είσαι ήδη δεσμευμένος, να κάνεις όνειρα με τον σύντροφο για το μέλλον και να περάσετε μαζί όμορφες τρυφερές στιγμές!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και η εργασιακή σου απόδοση, βελτιώνονται, όπως και η ζωτικότητα σου, αφού χαρακτηρίζεσαι από λάμψη, ευεξία και ενέργεια! Απόλαυσε την καθημερινότητα σου!

 

ΙΧΘΥΣ: Πολλές οι προοπτικές στην ερωτική ζωή για ρομαντισμό, πάθος και εκπλήρωση επιθυμιών. Είσαι ακαταμάχητος και με μία σου λέξη, τα όνειρα σου πραγματοποιούνται! Η δημιουργικότητα σου είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου! Ετοιμάσου να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς και κυρίως να σε ερωτευτούν!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,2 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.