Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος Τετράγωνο Πλούτωνα 12/10: Ανεξέλεγκτος Εγωισμός

Την Παρασκευή 12/10, το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει εντάσεις και επικίνδυνα πάθη. Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ήλιος Τετράγωνο Πλούτωνα 12/10: Ανεξέλεγκτος Εγωισμός

Ο Ήλιος στον Ζυγό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, ετοιμάζουν δυσάρεστες συνέπειες σε όσους δεν προσέξουν την συμπεριφορά τους, με την όψη του Τετραγώνου που σχηματίζουν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018


Έρχονται δυνατά αλλά απόλυτα λάθος πάθη, έντονη ζήλια και αναπόφευκτες εντάσεις που οδηγούν σε ρήξεις και δυσάρεστες καταστάσεις.
Αποφεύγουμε παράλογη αγωνιστικότητα, εμμονές, εξουσιαστικές και άπληστες συμπεριφορές, νεύρα και υπερβολικές απαιτήσεις με σκοπό την χειραγώγηση ή το συμφέρον μας.

Περιορίζουμε εκδηλώσεις κακίας ή και μίσους, όπως και σκληρού θυμού! Ορισμένες παθιασμένες σχέσεις μας παρασύρουν σε σκοτεινά μονοπάτια και καλύτερα να τις αποφύγουμε!

Τέλος, προσέχουμε πολύ την διαχείριση των οικονομικών μας και κυρίως στις συναλλαγές μας, γιατί ενδεχομένως κάποιοι να προσπαθήσουν να μας εκμεταλλευτούν!  

Το Τετράγωνο  Ήλιου-Πλούτωνα επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου!


Πώς θα επηρεάσει το Τετράγωνο  Ήλιου – Πλούτωνα τα αισθηματικά σου;

Προβλέψεις βασισμένες στο προσωπικό σου ωροσκόπιο!

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε 14724!Προβλέψεις Ζωδίων


ΚΡΙΟΣ

Ο συντροφικός τομέας πλήττεται από τον οξύθυμο, εγωιστικό και σκληρό σου χαρακτήρα. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις λόγω εμμονών και ανασφάλειας και απέφυγε τις ρήξεις! ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι μάλλον άπληστος και απαιτητικός στον επαγγελματικό τομέα και πιθανόν να υπάρξουν άσχημες συνέπειες. Φρόντισε πολύ την ξεκούραση σου, αλλά και την εμφάνιση σου!ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο ερωτικός τομές πλήττεται λόγω της δικής σου παράλογης και εγωιστικής συμπεριφοράς. Συγκράτησε ζήλια και ισχυρογνωμοσύνη και απέφυγε παράνομες ερωτικές σχέσεις!ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικογενειακές ισχυρές εντάσεις θα υπάρξουν, ή και ρήξεις, αν δεν συγκρατήσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα! Απέφυγε νεύρα και καυγάδες, όπως και τους έρωτες από το παρελθόν!

 

ΛΕΩΝ

Μην καταστρέφεις τις καλές κοινωνικές σου σχέσεις, με λάθος εκφραστικά μέσα ή κουτσομπολιά. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις σχέσεις με τα αδέρφια σου!


  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίσεις στον προσωπικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, αν δεν είσαι συγκρατημένος γενικά. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις, μείνε ευχαριστημένος με τα κεκτημένα σου και μην ξοδεύεις αλόγιστα!.  

 

ΖΥΓΟΣ

Η παρορμητική και εγωιστική συμπεριφορά σου, σε οδηγεί σε ανεπανόρθωτα λάθη, ιδίως σε έρωτα και χρήμα. Απέβαλε το θυμό και το μίσος και μην ξεσπάς με λάθος τρόπο και σε λάθος άτομα! Μην αντιδράς, γιατί θα αντιμετωπίσεις άσχημες συμπεριφορές από τους άλλους!  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προστάτεψε τον ψυχικό σου κόσμο από άγχη, κακές σκέψεις και οργή και προσπάθησε να μείνεις ήρεμος. Εμμονές, μελαγχολία και θλίψη, πρέπει να αποφθεχθούν για να μην σε βαρύνουν ψυχολογικά. Πες όχι στο ερωτικό παρασκήνιο όσο κι αν το βρίσκεις γοητευτικό!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι απαιτητικός και οξύθυμος απέναντι στο φιλικό σου κύκλο και αυτό θα γυρίσει κατά σου, αν δεν συγκρατηθείς. Μην κυνηγάς στόχους με βάση κάποια πάθη και εμμονές. Μείνε λογικός, ταπεινός και συγκρατημένος.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικά προβλήματα θα παρουσιαστούν στο τομέα της καριέρας, αν δεν προσέξεις τις απαιτήσεις και την συμπεριφορά σου. Μην καταστρέφεις την κοινωνική σου υπόσταση και την πρόοδο σου!
 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπάθησε να είσαι ευέλικτος, προσγειωμένος και συγκρατημένος σε όλες τις επαφές σου. Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου και μην επαναστατείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χωρίς σοβαρή αιτία!  ΙΧΘΥΣ

Πάθη και έντονα συναισθήματα, σε παρασύρουν αλλά δεν θα μείνουν ατιμώρητα, αν το παρακάνεις και το φτάσεις στα άκρα! Πρόσεξε πολύ τον οικονομικό τομέα και μην κάνεις αλόγιστα έξοδα. Απέφυγε ζήλια, καταπίεση και κτητικότητα στο έρωτα.

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
5 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.