Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος Τετράγωνο με Κρόνο 18/10: Δοκιμασίες, Ρήξεις και Εμπόδια

Ο Ήλιος με τον Κρόνο σχηματίζουν Τετράγωνο, φέρνοντας αρκετές δυσκολίες και εμπόδια στα ζώδια, στις 18/10. Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ήλιος Τετράγωνο με Κρόνο 18/10: Δοκιμασίες, Ρήξεις και Εμπόδια

Ο Ήλιος στον Ζυγός και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα Τετράγωνο την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, προκαλώντας δυσάρεστα γεγονότα και επαναφέροντας προβλήματα που ήταν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν. 

Δυσκολίες, δοκιμασίες, εμπόδια αλλά και μία μορφή τιμωρίας θα μας ρίξει το ηθικό και θα μας προκαλέσει ανασφάλειες.

Φερόμαστε με σύνεση, λογική και παραμένουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι, ότι κι αν συμβεί τώρα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο και οφείλουν να προσέχουν την συμπεριφορά τους, είναι τα Παρορμητικά Ζώδια, του 3ου δεκαημέρου.


ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΗΛΙΟΥ-ΚΡΟΝΟΥ!
Κάλεσε 14724 και μίλησε με τους αστρολόγους του 
Oroskopos.gr!ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝΚΡΙΟΣ

Αυτήν την περίοδο πλήττεται κυρίως η συντροφική σου ζωή. Μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά επιτέλους δραστηριοποιήσου με ώριμες, προσγειωμένες και υπεύθυνες πρωτοβουλίες και διόρθωσε τα «κακώς κείμενα», χωρίς να απαιτείς ή να τα περιμένεις όλα από τον άλλο.  

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην επαναπαύεσαι και μην θεωρήσεις ότι και πάλι η τύχη θα φροντίσει  για σένα, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Ήρθε η ώρα να δουλέψεις πραγματικά και να αποδείξεις ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες, την αξία σου. Μην αμελείς θέματα φυσικής κατάστασης και ομορφιάς αυτήν την περίοδο.  

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ήρθε η στιγμή να περιοριστούν σημαντικά η ανεμελιά στην ερωτική σου ζωή και να χρειαστεί να χειριστείς τα πράγματα επιτέλους, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πολλές θα είναι οι δυσκολίες αλλά εσύ δεν πρέπει να καταθέσεις τα όπλα. Πάλεψε αλλά με σύνεση και χωρίς εγωισμό!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά προβλήματα ίσως προκύψουν ως προς το οικογενειακό σου περιβάλλον. Θα χρειαστεί να αγωνιστείς και να προσπαθήσεις πραγματικά για το καλύτερο, φροντίζοντας οικογενειακές υποχρεώσεις, σχέσεις και καθήκοντα. Κάποια γεγονότα μέσα στο σπίτι θα σε πιέσουν αρκετά αλλά εσύ οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και ώριμος. Πες όχι σε ένα ερωτικό πισωγύρισμα τώρα.

 

ΛΕΩΝ

Πρέπει να μειώσεις τους ρυθμούς σου και να κάνεις ένα διάλειμμα από την έντονη κοινωνική ζωή, αφού πολύ πιθανόν θα σε απογοητεύσει και οι αναποδιές δεν θα λείψουν. Μην χαλάς την σχέση σου με αδέρφια και συγγενείς, λόγω έπαρσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προσπάθειες σου να πετύχεις σταθερότητα και σιγουριά για την αισθηματική ζωή, θα χρειαστεί να γίνουν ακόμα πιο σκληρές, αν θες να αποκτήσεις αυτό που σκέφτεσαι. Ταυτόχρονα τα οικονομικά σου επιβάλλουν, υπευθυνότητα και σύνεση στην διαχείριση τους, διαφορετικά τα προβλήματα θα διογκωθούν.   

 

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξει αρκετή πίεση σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και ιδιαίτερα της προσωπικής ζωής και των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Όλα τα είχες αφήσει στη τύχη τους, όμως τώρα  χρειάζονται με λογική να πάρεις τα πράγματα και τις καταστάσεις στα χέρια σου αν θες να γλυτώσεις τις αναποδιές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άγχος και ανασφάλειες κατακλύζουν τώρα τον εσωτερικό σου κόσμο. Μην αφήνεις να σε βαραίνουν υπερβολικά τα γεγονότα και να σε καταβάλλουν ψυχικά. Διατήρησε την αισιοδοξία των προηγούμενων ημερών όσο μπορείς και απέφυγε παρασκηνιακές ενέργειες και σχέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήρθε η στιγμή  να αναγνωρίσεις τα λάθη σου απέναντι στους φίλους σου χωρίς να έχεις έπαρση και να επαναπαύεσαι. Οφείλεις τώρα να είσαι ήρεμος, λογικός, σοβαρός, αντικειμενικός και έντιμος απέναντι στους φίλους. Δέξου κάποιες απογοητεύσεις ως ένα χρήσιμο μάθημα.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εύνοια που είχες τον τελευταίο καιρό στον τομέα των επαγγελματικών σου, αλλά και των προσωπικών σου θεμάτων, σου δημιούργησε ένα είδος έπαρσης και υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την συμπεριφορά σου. Απέφυγε αντιπαραθέσεις και αλαζονικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό σου χώρο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και φρόντισε να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα προκύψουν κάποια δυσάρεστα γεγονότα μέσα από επαφές, ειδήσεις και μάλλον θα υπάρξει μια αλλαγή στα σχέδιά σου την οποία δεν θα μπορέσεις να ελέγξεις τώρα. Η αισιοδοξία σου μειώνεται γι’ αυτό καλό θα ήταν να «κρατάς μικρό καλάθι», στις κοινωνικές σου επαφές αλλά και στους στόχους σου.

 

ΙΧΘΥΣ

Η αρνητικότητα των ημερών θα έχει αντίκτυπο στις οικονομικές εκκρεμότητες σου. Ότι έχεις παραμελήσει αναγκάζεσαι τώρα να το διεκπεραιώσεις και να βάλεις φρένο στα έξοδα σου. Στον ερωτικό τομέα, ίσως κάποια γεγονότα σε μελαγχολήσουν και κλειστείς στον εαυτό σου. Επιστράτευσε την ψυχραιμία και την λογική σου και μην αφήνεις εμμονές να σε εξουσιάσουν.

 

 

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,33 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.