Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος Σύνοδος με Ανάδρομο Ερμή: Ευκαιρίες επιστρέφουν για τα Ζώδια!

Ο Ήλιος συναντά τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο... Μάθε πώς θα σε επηρεάσει και αν θα σου φέρει μηνύματα από το παρελθόν!

Ήλιος Σύνοδος με Ανάδρομο Ερμή: Ευκαιρίες επιστρέφουν για τα Ζώδια!

Όταν ο Ήλιος συναντά τον Ανάδρομο Ερμή,  έχουμε την πολυτέλεια να ξαναπροσπαθήσουμε για κάτι που χειριστήκαμε λάθος στο παρελθόν!


Στις 20 του Απρίλη 2017, λοιπόν, αν προσέξουμε τα εκφραστικά μας μέσα και φροντίσουμε να έχουμε ορθή σκέψη, μόνο θετικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες μπορούν να έρθουν, ειδικά με άτομα που είχαμε αφήσει, για κάποιο λόγο στο παρελθόν!
Οι ερωτικές επιστροφές είναι γεγονός!
Θα έρθει το μήνυμα που περιμένεις;

Για την προσωπική σου πρόβλεψη

Στείλε ΕΡΜΗΣ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724Προβλέψεις ΖωδίωνΚριός

Ο οικονομικός αλλά και ο ερωτικός τομέας θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου και θα καταφέρεις να δραστηριοποιηθείς και να διορθώσεις εκκρεμότητες που είχες! Ναι μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή και μάλιστα με μόνιμα αποτελέσματα!


Ταύρος

Θα καταφέρεις να πετύχεις πολλές επιθυμίες σου, που αφορούν κυρίως το παρελθόν. Κάποια επαφή, μήνυμα, τηλεφώνημα, θα σου δώσει την ευκαιρία να διορθωθούν άσχημες καταστάσεις και σχέσεις που έμειναν στα «αζήτητα» λόγω λαθών.


Δίδυμος

Πρέπει να επικεντρωθείς στον εαυτό σου, την σωματική και ψυχική υγεία σου, ίσως και να απομονωθείς λίγο από τον υπόλοιπο κόσμο αλλά για ευεργετικούς λόγους που θα σε ανανεώσουν. Κάποιες κρυφές συναντήσεις ή επαφές θα επαναφέρουν το χαμόγελο σου!Καρκίνος

Σήμερα θα θες να συναναστραφείς με φίλους και κυρίως με όσους σου έχουν λείψει ή έχετε «κόψει» για κάποιο λόγο. Ένα γεγονός ή μία είδηση, θα σε ξαναφέρει κοντά σε ένα μεγάλο σου όνειρο!Λέων

Θα ενεργοποιηθείς σε θέματα καριέρας, σταδιοδρομίας, κοινωνικής καταξίωσης και προσωπικής εξέλιξης, ιδιαίτερα για να διορθώσεις κάποια λάθη του παρελθόντος. Εσύ απλά πρόσεξε τα λόγια σου και μην είσαι παρορμητικός.Παρθένος

Έντονηκοινωνικότητα, πολλές μετακινήσεις και μεγάλη δραστηριότητα σε επαφές και επικοινωνίες θα έχεις. Θέματα σπουδών, εξωτερικού ή συγγενών εξ αγχιστείας που είχαν προβλήματα στο παρελθόν, θα σε απασχολήσουν τώρα και θα θελήσεις να τα διορθώσεις όλα με αισιοδοξία!Ζυγός

Έντονος ερωτισμός και βαθιά συναισθήματα θα σε διακρίνουν αυτές τις μέρες. Θα θελήσεις μάλλον να αναζωπυρώσεις μία ερωτική σχέση σου, παρασυρόμενος από το πάθος σου αλλά και να καλύψεις κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες.  


Σκορπιός

Θα πετύχεις πολλά σήμερα όσον αφορά τη σχέση σου, αφού θα καταφέρεις  να λύσεις  προβλήματα που είχατε μεταξύ σας από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος, επικοινωνία με το ερωτικό σου παρελθόν, είναι πολύ πιθανή.  


Τοξότης

Ήρθε η ώρα να διορθώσεις λάθη παλαιότερα στη δουλειά και να οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου. Κάποιες συναδελφικές σχέσεις που ήταν προβληματικές, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να τις εξομαλύνεις!


Αιγόκερως

Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, φλερτ και επικοινωνίες ένας παλιός έρωτας ξαναζωντανεύει! Ευκαιρία για διασκέδαση, έρωτα αλλά και εκμετάλλευση της αυξημένης τύχης σου!Υδροχόος

Κάποια οικογενειακά θέματα ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο και θα σε απασχολήσουν ξανά. Καλό θα ήταν να δραστηριοποιηθείς άμεσα ώστε να διορθώσεις κάποιες άσχημες παρελθοντικές καταστάσεις στο σπίτι! Ένα πρόσωπο από τα παλιά επιστρέφει!  


Ιχθύς

Μπορείς τώρα να πετύχεις πολλά μέσα από το στενό σου περιβάλλον, ώστε να διορθώσεις κάποια παλαιά προβλήματα. Οι νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται τόσο, όσο η βελτίωση των ήδη υπαρχουσών σχέσεων με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Μηνύματα από το παρελθόν, έρχονται!

 

Αξιολόγηση
4,56 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.