Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος Σύνοδος με Ανάδρομο Ερμή Εξάγωνο με Ουρανό 1/7 : Ξαφνική χαρά από το παρελθόν

Η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή και το Εξάγωνο με τον Ουρανό την πρώτη ημέρα του Ιουλίου, φέρνει ξαφνικά μηνύματα, ακόμα κι από άτομα του παρελθόντος!

Ήλιος Σύνοδος με Ανάδρομο Ερμή Εξάγωνο με Ουρανό 1/7 : Ξαφνική χαρά από το παρελθόν

Ο Ερμής Ανάδρομος και ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου και ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου, την Τετάρτη 1 Ιουλίου, σχηματίζουν ανέλπιστα χαρμόσυνες όψεις!

Έρχονται χαρμόσυνα απρόσμενα μηνύματα, συναντήσεις ειδήσεις και τηλεφωνήματα και χαρμόσυνες ξαφνικές επαφές, ιδίως με άτομα του παρελθόντος!

Αξιοσημείωτες είναι και οι έξυπνες εποικοδομητικές και πρωτοποριακές συζητήσεις και ιδέες, ο εκσυγχρονισμός της επικοινωνίας, η ευστροφία και ο αλλιώτικος ταχύτερος τρόπος σκέψης και έκφρασης, που μας βοηθούν να διορθώσουμε παλαιά λάθη! 

Εκείνοι που ευνοούνται περισσότερο είναι οι εκπρόσωποι Γης, αλλά και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!
Τι ξαφνικά μηνύματα θα σου έρθουν με τις όψεις του Ανάδρομου Ερμή, από το παρελθόν; 
Μελετάμε αναλυτικά τον χάρτη σου! 
Στείλε ΕΡΜΗΣ1 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά θέματα ή θέματα σπιτιού και ακινήτων λύνονται στα ξαφνικά! Ένα απρόσμενο μήνυμα από το παρελθόν θα σε κάνει να χαμογελάσεις και πάλι!


ΤΑΥΡΟΣ: Σε χαρακτηρίζουν ευστροφία και δύναμη λόγου. Επιπλέον έρχονται σημαντικές σπουδαίες ευκαιρίες από το πουθενά, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον και τις επαφές σου! Μηνύματα από άτομα του παρελθόντος!


ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Ξαφνικές ευκαιρίες έρχονται στον τομέα των αισθηματικών αλλά και τον οικονομικών σου! Η επανασύνδεση είναι κοντά!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ευχάριστες ειδήσεις μέσα από επαφές και μετακινήσεις θα έχεις! Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν και μπόλικη επικοινωνία με άτομα του παρελθόντος, σε χαροποιεί!


ΛΕΩΝ: 
Απρόοπτες καταστάσεις σε χαροποιούν! Ίσως μάθεις ένα μυστικό που σε αφορά και σε ευνοεί! Μήνυμα από έναν κρυφό ή παλαιό έρωτα έρχεται ξαφνικά! 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Ευχάριστες συζητήσεις και ξαφνικά μηνύματα έρχονται, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους που θα σε χαροποιήσουν και μάλιστα απρόσμενα! Μία φιλική ή ερωτική επανασύνδεση είναι πιθανή τώρα!


ΖΥΓΟΣ: 
Κάποιες ξαφνικές ειδήσεις, νέα ή συζητήσεις στον τομέα της καριέρας, θα ευνοήσουν την πρόοδο σου αλλά και την κοινωνική εικόνα σου. Εκμεταλλεύσου τις πρωτότυπες ιδέες σου και διόρθωσε παλαιά λάθη!  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έρχονται τηλεφωνήματα και μηνύματα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα, αλλά και ψυχαγωγικές μετακινήσεις και τυχαίες συναντήσεις! 


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξαφνικές συγκυρίες και γεγονότα θα σου φέρουν πίσω το χαμόγελο σου στον συναισθηματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Πάθος στα ύψη, ειδικά αν σε ενδιαφέρει το παρελθόν!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
Η συντροφική ζωή ευνοείται ιδιαίτερα μέσω της επικοινωνίας και μάλιστα στα ξαφνικά! Αν σε ενδιαφέρει μία επανασύνδεση, τώρα θα έχεις την ευκαιρία σου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Απρόσμενα θετικές οι εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, χάρη στις έξυπνες και πρωτοποριακές σου ιδέες. Ανανεώνεσαι εμφανισιακά και λάμπεις! 


ΙΧΘΥΣ:  
Απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις, μηνύματα και επαφές στον ερωτικό τομέα σε κάνουν ξανά να χαμογελάσεις! Πιθανές ερωτικές εξομολογήσεις από το παρελθόν! Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,17 βαθμολογία
12 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.