Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος Σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα 13/1: Προβλέψεις Ζωδίων

Στις 13 του Γενάρη Ιανουαρίου βγαίνουν οφείλουμε να παραμείνουμε σοβαροί, αλλά και να ετοιμαστούμε και για σκληρές συμπεριφορές…

Ήλιος Σύνοδο με Κρόνο και Πλούτωνα 13/1: Προβλέψεις Ζωδίων

Ο Ήλιος συναντιέται με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2019, δίνοντας μας δύναμη, σοφία αλλά και την διορατικότητα, γεγονός που θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε υψηλούς στόχους αλλά και να ξεπεράσουμε εμπόδια! 


Εύνοια θα υπάρξει, όσον αφορά κάποιες ιδέες που θα έχουμε στις υποθέσεις μας, ιδίως αν είμαστε Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Ωστόσο, οι όψεις αυτές κρύβουν και καχυποψία, σκληρότητα, δυσάρεστες εξελίξεις, πονηριά, εμμονές, λάθος ερωτικές και οικονομικές δραστηριότητες και καταλυτικές καταστάσεις για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Μάθε τώρα πως θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου!

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

 

ΚΡΙΟΣ: Μην ρισκάρεις καριέρα και κοινωνική εικόνα λόγω λάθος συμπεριφοράς που προέρχεται από εκνευρισμό και θυμό! Να είσαι προετοιμασμένος για καταλυτικές αλλαγές!

ΤΑΥΡΟΣ: Οφείλεις να προσέξεις μετακινήσεις, επικοινωνίες και κοινωνική ζωή!  Δώσε βάθος και αξία στον λόγο σου και φρόντισε μην τα θες όλα δικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κάποια γεγονότα κλονίζουν την ψυχολογική σου κατάσταση, ιδίως για έρωτα και οικονομικά. Εσύ φρόντισε να μην πιέζεις καταστάσεις και πες όχι σε σπατάλες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πες όχι στα  λάθη στη συντροφική ζωή! Ρήξεις και καταλυτικές εξελίξεις είναι αναπόφευκτες, αν δεν προσέχεις!


ΛΕΩΝ
: Προσπάθησε ακόμα περισσότερο στην εργασία σου και μην σε απασχολεί η σκληρή συμπεριφορά των άλλων! Φρόντισε επίσης, να ξεκουράζεσαι επαρκώς!  


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
: Με αυξημένο ερωτισμό, αλλά και γοητεία, θα περάσεις σίγουρα μία απόλυτα ερωτική περίοδο!  Προσοχή μόνο στην τάση σου για εμμονές, λάθη, εγωκεντρισμό και έπαρση.

ΖΥΓΟΣ: Θα προκύψουν κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία θα καταλήξουν σε ρήξεις ή δυσάρεστες καταστάσεις! Μην παρασύρεσαι σε έρωτες του παρελθόντος, λόγω απωθημένου.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πες όχι σε νεύρα και απαιτήσεις στη κοινωνική ζωή, στα κουτσομπολιά και στα σκληρά λόγια! Προσοχή επίσης στις μετακινήσεις και στην οδήγηση σου!
 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκύψουν κάποια οικονομικά ή συναισθηματικά προβλήματα και οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και με βάση την λογική! Πες ναι στον αισθησιασμό και όχι στην ερωτική ζήλια!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
: Δείξε προσοχή στα παιχνίδια εξουσίας, στην εμμονή σου για κυριαρχία των άλλων και στην τάση σου για καχυποψία, σκληρότητα, εγωισμό και θυμό! Να είσαι έτοιμος για κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια άγχη και φοβίες βγαίνουν στην επιφάνεια και σου χαλούν την διάθεση! Ερωτικά μυστικά ή παρασκηνιακοί έρωτες, καλύτερα να αποφευχθούν!

ΙΧΘΥΣ: Κάποιες παρεξηγήσεις με φίλους, ίσως σε δυσαρεστήσουν! Φρόντισε αποφύγεις εγωισμό και να διορθώσεις την κατάσταση!

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,18 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.