Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος Σύνοδο με Ανάδρομο Ερμή 25/10: Μηνύματα από άτομα του παρελθόντος

Η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, επιστρέφει άτομα από το παρελθόν και λύνει παλαιά προβλήματα! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Ήλιος Σύνοδο με Ανάδρομο Ερμή 25/10: Μηνύματα από άτομα του παρελθόντος

Ο Ήλιος και ο Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, έρχονται σε Σύνοδο, Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 και εμείς αναμένουμε θετικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες, ιδίως όσον αφορά άτομα και υποθέσεις, του παρελθόντος!

Η δράση καθοδηγείται από το μυαλό και καταφέρνουμε να πραγματοποιήσουμε στόχους και επιθυμίες, κυρίως για θέματα που είναι σε εκκρεμότητα από παλιά!  

Ερωτικά, θα έχουν πολλοί από εμάς, επαφή ή συνάντηση με ένα άτομο από το παρελθόν μας και μεγάλη πιθανότητα για επανασύνδεση!

Οι πιο ευνοημένοι είναι τα Ζώδια του Νερού και της Γης, του 1ου δεκαημέρου!


Θα έχεις μήνυμα από τον/την πρώην σου, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή; 
Μάθε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, καλώντας στο 14724!

 


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Σε διακρίνουν έντονος ερωτισμός, σεξουαλικότητα και γοητεία! Βρίσκεις λύση για οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη! Μεγάλη πιθανότητα για σεξουαλική επαφή με πρώην!  


ΤΑΥΡΟΣ: 
Μπορείς τώρα να διορθώσεις παλαιά λάθη και προβλήματα στην σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τώρα την μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, μέσω της επικοινωνιακής οδού!


ΔΙΔΥΜΟΣ: 
Έχεις όρεξη για δουλειά και αποδοτικότητα! Διορθώνεις λάθη του παρελθόντος και τακτοποιείς εκκρεμότητες της καθημερινότητας! 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε χαρακτηρίζει λάμψη, γοητεία, δημιουργικότητα, κέφι και έντονος ερωτισμός! Οι ερωτικές σου κατακτήσεις, αλλά και οι επιστροφές από το παρελθόν είναι πολύ πιθανές τώρα! 


ΛΕΩΝ: 
Πολλά οικογενειακά θέματα διορθώνονται τώρα, όπως και υποθέσεις σπιτιού που ήταν σε εκκρεμότητα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, για επανασύνδεση!   


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 
Είσαι ιδιαίτερα έξυπνος, οξυδερκής, επικοινωνιακός και δημοφιλής!  Απολαμβάνεις μηνύματα, συναντήσεις και επαφές με άτομα του παρελθόντος!  


ΖΥΓΟΣ: Ο οικονομικός αλλά και ο ερωτικός τομέας μπορεί τώρα να βελτιωθεί ακόμα και για παρελθοντικά προβλήματα, με τους σωστούς χειρισμούς! Ευκαιρία θα έχεις, για ερωτικές επιστροφές! 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι ιδιαίτερα ενεργητικός, έξυπνος, πνευματώδης και μπορείς να πετύχεις πολλές επιθυμίες σου και τους στόχους σου! Ετοιμάσου για ερωτικές επιστροφές, αλλά και επανασυνδέσεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απολαμβάνεις συναισθηματική και ψυχική ανανέωση και απαλλάσσεσαι από παλιές φοβίες και άγχη! Κρυφές επαφές με άτομα του παρελθόντος, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 
 Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις, διορθώνεις παλαιά λάθη και έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα σου! Επανασυνδέσεις και επανενώσεις με φίλους αλλά και παλαιούς έρωτες, έχουν εύνοια!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 
Θα δραστηριοποιηθείς σε καριέρα και θα διορθώσεις παλαιά λάθη, διορθώνοντας την πορεία της σταδιοδρομίας και της προόδου σου!  Βρίσκεις λύσεις για βελτιώσεις την κοινωνική εικόνα σου!


ΙΧΘΥΣ: 
Κοινωνικότητα και ευχάριστες μετακινήσεις, σου δίνουν χαρά! Επίσης  είσαι ιδιαίτερα τυχερός και ευνοημένος, για επαφές με άτομα του παρελθόντος, συναναστροφές με πρώην, ακόμα και επανασυνδέσεις!  

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,2 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις