Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος Αντίθεση με Ποσειδώνα 14/9: Εξαπατήσεις και Ουτοπίες

Η Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα στις 14/9, μας αποκαλύπτει εξαπατήσεις και βάζει απογοητευτικό τέλος σε αυταπάτες! Δες τι πρέπει να προσέχεις…

Ήλιος Αντίθεση με Ποσειδώνα 14/9: Εξαπατήσεις και Ουτοπίες

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη όψη Αντίθεσης του Ήλιου που βρίσκεται στη Παρθένο και του Ποσειδώνα στους Ιχθύες


Παρασυρόμαστε σε ψεύτικες συμπεριφορές και έχουμε την τάση να προσπαθούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, ακόμα και με παρασκηνιακούς τρόπους. 


Οι αυταπάτες και οι εξιδανικεύσεις σε πρόσωπα, καταστάσεις, σχέσεις και γεγονότα, φέρνουν απομυθοποιήσεις και απογοητεύσεις!


Υπάρχει γενική αβεβαιότητα και ωραιοποίηση των καταστάσεων, αλλά και αποκαλύψεις που θα μας στεναχωρήσουν.Πως θα σε επηρεάζει η όψη αντίθεσης  Ήλιου-Ποσειδώνα, σύμφωνα με τον χάρτη σου;
Κάλεσε 14724!ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ
Πρόσεχε πολύ στην εργασία σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε σημαντικά λάθη, που μπορεί να σου αποφέρουν μεγάλες απώλειες και επιπλέον προσπάθησε τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο επαγγελματικό περιβάλλον! Πρόσεξε περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση και περιόρισε το άγχος σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς να περάσεις ρομαντικές , διασκεδαστικές, ερωτικές στιγμές αλλά όντας επιφυλακτικός απέναντι σε ερωτικά λόγια και πράξεις ! Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις την εικόνα της ερωτικής σου, μέχρι τώρα ζωής.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έρχονται οικογενειακή αβεβαιότητα και επαγγελματικές σου ανασφάλειες. Επιπλέον οι αναμνήσεις σου, μετατρέπονται τώρα σε νοσταλγία για κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία και ίσως αυτό δεν σου βγει σε καλό!  
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε επαφές και μετακινήσεις τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ίσως οι ευκαιρίες δεν είναι τόσο καλές όσο νομίζεις και ίσως τα λόγια που σου λένε, δεν είναι όλα αληθινά. Μην αγνοείς τα σημάδια και να είσαι υποψιασμένος στα πάντα.

 

ΛΕΩΝ
Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου και ως προς τις συναλλαγές σουτ! Είσαι αρκετά επιρρεπής στο να παρασυρθείς ή να ξεγελαστείς! Στην ερωτική ζωή γίνε πιο καχύποπτος!  

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις την τάση να εξιδανικεύεις τα πάντα, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς. Φρόντισε και εσύ ο ίδιος να είσαι ειλικρινής και να μην είσαι υπερβολικός σε υποσχέσεις και λόγια. Οτιδήποτε παρασκηνιακό, δεν ευνοείται τώρα.

 

ΖΥΓΟΣ
Ίσως αισθανθείς πεσμένος ψυχολογικά και απογοητευμένος, εξαιτίας κάποιων προσώπων ή γεγονότων που εξιδανίκευσες. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται αν έχεις κάποια κρυφή ερωτική επαφή, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι φίλοι σου ίσως σε απογοητεύσουν, με οποιονδήποτε τρόπο. Επιστράτευσε την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις τι συμβαίνει παρασκηνιακά στο φιλικό σου περιβάλλον. Μην έχεις μεγάλες προσδοκίες για τα σχέδια σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δείξε προσοχή και ωριμότητα στον τομέα της καριέρας! Γεγονότα που θα αντιμετωπίσεις, θα σε προσγειώσουν δυσάρεστα και συνάδελφοι-συνεργάτες θα σε απογοητεύσουν.  Επιπλέον προσπάθησε και εσύ να είσαι απόλυτα «καθαρός», στην κοινωνική σου εικόνα!  

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσοχή χρειάζονται όλες οι επαφές και κυρίως οι μετακινήσεις σου. Απέφυγε νέες γνωριμίες, υπογραφές, σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες και άσκοπες μετακινήσεις. Πολλά τα ψέματα και οι απατηλές ελπίδες, αυτές τις μέρες!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερωτική ανασφάλεια χαρακτηρίζει την περίοδο αυτή, για σένα, γι’ αυτό μην παρασυρθείς συναισθηματικά,  γιατί μάλλον θα είναι παροδικός ο ενθουσιασμός. Πολύ προσοχή πρέπει να δείξεις και στον οικονομικό τομέα και να κόψεις τα περιττά έξοδα!

ΙΧΘΥΣ
Ο συντροφικός τομέας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Η ατμόσφαιρα είναι θολή, οι προθέσεις του συντρόφου σου δεν είναι καθαρές και πιθανόν οι πράξεις του και τα πράγματα μεταξύ σας να μην πάνε έτσι όπως περίμενες! Επιπλέον και εσύ, παρασύρεσαι σε παρασκηνιακές ενέργειες, που θα μετανιώσεις!

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3 βαθμολογία
3 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.