Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος Αντίθεση με Πλούτωνα 15/7: Παιχνίδια Εξουσίας και Έντονοι Προβληματισμοί

Στις 15/7, η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει ένταση, δυνατά πάθη-λάθη και σκληρότητα. Πως θα σε επηρεάσει;

Ήλιος Αντίθεση με Πλούτωνα 15/7: Παιχνίδια Εξουσίας και Έντονοι Προβληματισμοί

Ο Ήλιος στον Kαρκίνο και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, έρχονται σε Αντίθεση την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020,  με αποτέλεσμα κάποιες δυσάρεστες και σκληρές καταστάσεις! 


Θα πρέπει να αναμένουμε δυνατά αλλά λανθασμένα πάθη, ζήλια, αναπόφευκτες εντάσεις, οικονομικές εκμεταλλεύσεις ή και παρανομίες, όπως και δυσάρεστες ρήξεις! 

Περιορίζουμε ξεσπάσματα, σκληρότητα,  θυμό, ώστε να μην υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις σχέσεις μας. 
Προσοχή σε παθιασμένες ή παράνομες σχέσεις που μας παρασύρουν, αλλά και σε παράλογα έξοδα!

Αποφεύγουμε οπωσδήποτε παράλογη ανταγωνιστικότητα, εμμονή, νεύρα, κακίες  και εγωιστικές απαιτήσεις, ιδίως αν απαιτούμε με σκοπό να χειραγωγήσουμε τους άλλους για συμφέρον μας και μόνο. 

Η Αντίθεση  Ήλιου-Πλούτωνα επηρεάζει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια και ωροσκόπους (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

 Πώς θα επηρεάσει η Αντίθεση  Ήλιου – Πλούτωνα τα αισθηματικά σου;

Προβλέψεις βασισμένες στο προσωπικό σου ωροσκόπιο

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε 14724

 


Προβλέψεις Ζωδίων

 

Κριός
Οικογενειακές σχέσεις κλονίζονται λόγω εντάσεων και λάθος συμπεριφορών. Όχι σε πάθη και έρωτες από το παρελθόν, αφού για οποιονδήποτε λόγω θα το μετανιώσεις!Ταύρος
Πες όχι σε λάθος εκφραστικά μέσα, σκληρότητα και εγωισμό σε κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια. Προσοχή στις μετακινήσεις σου.

 

Δίδυμος
Δυσάρεστες καταστάσεις θα έρθουν αν δεν προσέξεις την ζήλια και την σκληρή ή απόλυτη συμπεριφορά σου, στον ερωτικό τομέα. Μην προσπαθείς να εκμεταλλευτείς οικονομικά ανθρώπους και μην ξοδεύεις αλόγιστα.

 

Καρκίνος
Η παρορμητική συμπεριφορά σου, ο εγωισμός σου, η σκληρότητα σου και η απολυτότητα σου θα σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα λάθη και σε ρήξεις με ανθρώπους που αγαπάς και δεν αξίζουν αυτήν την συμπεριφορά. Πες όχι σε πάθη και οικονομικά λάθη.Λέων
Ψυχολογική αναστάτωση, εμμονές, μελαγχολία, άγχος, φοβίες και θλίψη, θα σε ταλαιπωρήσουν. Πες όχι στο ερωτικό παρασκήνιο όσο κι αν το ποθείς.

 

Παρθένος
Είσαι απαιτητικός και οξύθυμος απέναντι σε φίλους που δεν αξίζουν αυτήν την συμπεριφορά σου. Μην θεωρείς φίλους δεδομένους αλλά ούτε και τα παρόντα σχέδια σου για το μέλλον σου.  


Ζυγός
Μεγάλες δυσκολίες θα προκληθούν στο τομέα της καριέρας σου έρχονται αν δεν προσέξεις τις απαιτήσεις και την εγωιστική ή απόλυτη συμπεριφορά σου. Μην χαλάς την εικόνα σου με νεύρα και παράλογες εντάσεις.

 

Σκορπιός
Μείνε ψύχραιμος, ευέλικτος και συγκρατημένος σε όλες τις  κοινωνικές και συγγενικές επαφές σου. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου.

 

Τοξότης
Πες όχισε πάθη απαγορευμένα που σε παρασύρουν, γιατί μάλλον θα αποδειχτούν καταστροφικά. Απέφυγε ζήλια και κτητικότητα στον έρωτα, αλλά και την απληστία στον οικονομικό τομέα.Αιγόκερως
Ο συντροφικός τομέας κλονίζεται από τον οξύθυμο και γεμάτο θυμός χαρακτήρα σου. Πες όχι σε παράλογες συμπεριφορές, εμμονές και ανασφάλεια για να έχεις εσύ το «πάνω χέρι».Υδροχόος
Μην είσαι άπληστος και απαιτητικός στον εργασιακό τομέα, γιατί θα υπάρξουν άσχημες συνέπειες. Πρόσεχε τα καταστροφικά λάθη και φρόντισε επαρκώς την υγεία και την ξεκούραση σου.Ιχθύς
Ο ερωτικός τομές δεν εξελίσσεται θες κι αυτό λόγω της δικής σου παράλογης και απαιτητικής συμπεριφοράς. Συγκράτησε ζήλια και ισχυρογνωμοσύνη αλλά και το παράνομο πάθος σου.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
2,73 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.