Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος Αντίθεση με Πλούτωνα 12/7: Παιχνίδια εξουσίας και αυταρχισμού

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα μας επιφυλάσσει πολλές δοκιμασίες και κρίσιμα γεγονότα…

Ήλιος Αντίθεση με Πλούτωνα 12/7: Παιχνίδια εξουσίας και αυταρχισμού

Ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει μία επικίνδυνη Αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιουλίου 2018!

Σκληρές και απότομες συμπεριφορές θα φέρει η όψη αυτή, όπως και ριζικές, αναγκαστικές και ίσως επίπονες αλλαγές!
Η εμμονή με την ισχύ, θα φέρει παιχνίδια εξουσίας, κακίες και κόντρες!
Αμυντικές στάσεις με την μορφή καταναγκαστικής εξουσίας και απολυτότητας, θα φέρουν προβλήματα!
Στον έρωτα μυστήριες, αινιγματικές και παθιασμένες συμπεριφορές , θα φέρουν τα πάνω κάτω και επιπλέον η διαχείριση των οικονομικών γίνεται με τον πιο λάθος τρόπων!

Επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι των αρχών του 3ου δεκαημέρου!

 


Μοιραία Πάθη αναμένονται με την Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα!
Πως επηρεάζει το προσωπικό σου ωροσκόπιο;
Μάθε τώρα καλώντας στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 στο
 54754!


 

ΚΡΙΟΣ
Έρχονται αρκετές δυσκολίες και αβεβαιότητες όσον αφορά την οικογένεια και το σπίτι. Μην πιέζεις καταστάσεις αλλά και μην αφήσεις πρόσωπα παρελθοντικά να σε παρασύρουν και να πληγωθείς!ΤΑΥΡΟΣ
Η ορμητικότητα και η απολυτότητα σου, σε παρασύρει σε λάθος επικοινωνιακές προσεγγίσεις! Μίλα λιγότερο και άκου περισσότερο, αν θες να αποφύγεις απώλειες.ΔΙΔΥΜΟΣ
Έρχονται οικονομικές δυσκολίες και εσύ χαρακτηρίζεσαι από απληστία και σύγχυση. Στις αισθηματικές σου σχέσεις ο απαιτητικός σου και καταπιεστικός σου χαρακτήρας, φέρνει κόντρες!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οργή, εγωισμός και προσπάθεια επικράτησης σε χαρακτηρίζει και σε ωθεί σε λάθος συμπεριφορές που θα γυρίσουν κατά σου! Όχι στην πονηριά και όχι στις κόντρες χωρίς λόγο!


ΛΕΩΝ
Μην υπομένεις υποτακτικά δυσκολίες χωρίς να τις αντιμετωπίζεις ουσιαστικά! Το άγχος και η συγκαλυμμένη εχθρότητα σε βασανίζουν. Όχι στις παράνομες σεξουαλικές σχέσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην αμύνεσαι με σκληρή αντιμετώπιση, πληγώνοντας τους φίλους σου, απλά για να επικρατήσεις. Πες όχι στις επιθετικές προκλητικές συμπεριφορές!


ΖΥΓΟΣ
Ραδιουργίες, πονηριές και δολοπλοκίες, μόνο καταστροφικές συνέπειες θα έχουν για την καριέρα σου! Μην παρασύρεσαι από το επαγγελματικό σου πάθος σε συγκρούσεις ή ανήθικες συμπεριφορές που σε εκθέτουν!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια γεγονότα και συμπεριφορές απειλούν την ανεξαρτησία σου, σε εξοργίζουν και προκαλούν τις άσχημες αντιδράσεις σου! Μην χάνεις τον αυτοέλεγχο σου και πρόσεξε πολύ επαφές και μετακινήσεις!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καχυποψία σου, σε παρακινεί σε λάθος συμπεριφορές στον έρωτα.  Πέφτεις σε λάθη ερωτικά αλλά και οικονομικά. Μην γίνεσαι σκληρός και πονηρός!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην υπερτιμάς τη δύναμη και το μυαλό σου και μην προσπαθείς να επιβληθείς με λάθος συμπεριφορές στον συντροφικό τομέα! Όχι στις παράνομες ερωτικές επιλογές!ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καθημερινότητα σου, σε πιέζει. Μην διογκώνεις τους φόβους σου που αφορούν εργασία ή ευεξία, γιατί οι έντονες αντιδράσεις σου, θα γυρίσουν κατά σου!  


ΙΧΘΥΣ
Ζητάς την ερωτική επιβεβαίωση με τον πιο χειρότερο τρόπο! Οι παθιασμένες λάθος σχέσεις και ο εγωισμός σου, θα γυρίσουν εναντίον σου! Μην πιέζεις καταστάσεις!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.