Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ήλιος Αντίθεση με Δία 14/7 : Τα ζώδια «πληρώνουν» τις υπερβολές τους

Στις 14/7, οι υπερβολές τιμωρούνται και η υπεραισιοδοξία προκαλεί απώλειες. Δες τι πρέπει να προσέξεις…  

Ήλιος Αντίθεση με Δία 14/7 : Τα ζώδια «πληρώνουν» τις υπερβολές τους

Όταν ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει Αντίθεση με το Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, η υπερβολή και η υπέρμετρη αισιοδοξία προκαλούν αρνητικές συνέπειες. 


Την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, η όψη αυτή, μας κάνει ανυπόμονους, υπερβολικούς, υπεραισιόδοξους, σπάταλους, επιπόλαιους και τυχοδιώκτες.

Οι δραστηριότητες μας είναι τώρα αλόγιστες και παρορμητικές, προκαλώντας σημαντικές απώλειες.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους, πρέπει να είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.


Ποιες θα είναι οι δικές σου ερωτικές εξελίξεις;

Στείλε ΕΡΩΤΑΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ

Η συμπεριφορά σου σε θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια αλλά και παρελθοντικές ιστορίες, τείνει να είναι απρεπής. Γίνε πιο σωστός απέναντι στους δικούς σου ανθρώπους.  

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσεξε τι λες και σε ποιον και μην έχεις τόσο εμπιστοσύνη στις κοινωνικές σου επαφές γιατί η παρορμητικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σταμάτα τις σπατάλες αλλά και τις ανωριμότητες στην συναισθηματική ζωή, πριν να είναι πολύ αργά και χρειαστεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα που εσύ προκάλεσες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλες οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και σημαντικοί τομείς τις ζωής σου κινδυνεύουν άμεσα να κλονιστούν, λόγω της δική σου αλόγιστης και επιπόλαιης συμπεριφοράς, γι’ αυτό πρόσεχε πολύ.

ΛΕΩΝ

Οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις είναι υπερβολικές. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και μην ρισκάρεις για παρασκηνιακούς έρωτες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φρόντισε η συμπεριφορά σου να είναι αυτή που αρμόζει απέναντι στους φίλους σου και μην θεωρείς δεδομένα κάποια σχέδια σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Η έπαρση θα σου φέρει σημαντικές απώλειες στην καριέρα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι ταπεινός και προσγειωμένος.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσεξε ιδιαίτερα τις μετακινήσεις και την οδήγηση. Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και κράτησε την αισιοδοξία σου σε λογικά επίπεδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην έχεις υπερβολικές ερωτικές απαιτήσεις και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα μετανιώσεις αργότερα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υπερβολικές αντιδράσεις απέναντι στο σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν θα σου βγει σε καλό. Προς το παρόν αρκέσου σε αυτά που έχεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην φέρεσαι παρορμητικά και με υπερβολική σιγουριά στην εργασία σου και κυρίως φρόντισε θέματα που αφορούν την υγεία, χωρίς να καθησυχάζεσαι.

 

ΙΧΘΥΣ

Μην είσαι επιπόλαιος και ανώριμος στην συναισθηματική ζωή, γιατί η υπερβολική σιγουριά, θα σου δημιουργήσει μόνο προβλήματα.

 

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.