Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ηλιακή Έκλειψη 21 Ιουνίου: Ο σκοτεινός δράκος

Τι συμβολίζει η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο του Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 21 Ιουνίου; Δες αναλυτικά στο άρθρο της Κατερίνας Λιναρίτη

Ηλιακή Έκλειψη 21 Ιουνίου: Ο σκοτεινός δράκος

Την Κυριακή, 21 Ιουνίου, στις 8.30 το πρωί πραγματοποιείται η αναγεννησιακή έκλειψη Ήλιου στην μηδενική μοίρα του Καρκίνου. Αυτή η Έκλειψη γίνεται  με συμμετοχή του Πλούτωνα και του Δια.   

 

Για τους μη γνωρίζοντες ο χορός των Εκλείψεων περιλαμβάνει πάντα τρεις πρωταγωνιστές τον ζωοδότη Ήλιο τη Σελήνη και τη Γη. Η έκλειψη συμβαίνει  μόνο όταν τα τρία αυτά σώματα βρίσκονται σε ευθεία γραμμή αφού οι ηλιακές εκλείψεις λαμβάνουν χώρα όταν η Σελήνη  περνάει μπροστά από τον ζωοδότη ήλιο και τον καλύπτει είτε μερικώς είτε ολικώς. 

 

Η δράση των ηλιακών εκλείψεων είναι η περιφορά της Σελήνης γύρω από τη Γη και η σκιά που ρίχνει αυτή στον πλανήτη μας.

 

Το μεγαλειώδες λοιπόν αυτό σκοτάδι που πέφτει πάνω στη Γη μας από τη σκιά της Σελήνης ξυπνά μέσα σε πολύ κόσμο,  το προ αιώνιο φόβο που γεννιόταν ανέκαθεν από τα μεγαλειώδη φαινόμενα της φύσης και προκαλούσε στις ψυχές των πρόγονων μας έναν ανεξήγητο φόβο, ο οποίος έχει για τα καλά ριζώσει μέσα  στην ανθρώπινη φύση μας.

 

Έτσι λοιπόν δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί αρχαίοι λαοί όπως οι Αζτέκοι επί χιλιάδες χρόνια αντιδρούσαν με τόσες δεισιδαιμονίες αντιλήψεις και φόβους χτυπώντας τα τύμπανα τους σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια με σκοπό να αποτρέψουν αυτό το σκοτεινό δράκο να καταπιεί παντελώς το ζωοδότη Ήλιο.

 

Έχουν γίνει πολλές ιστορικές καταγραφές  σε παλαιότερες Ηλιακές εκλείψεις που σηματοδοτούν την έλευση η κατάρρευση διαφόρων βασιλέων και περιόδων της βασιλείας τους. Έτσι  λοιπόν παρατηρούμε ότι πολλοί λαοί έκαναν θυσίες μήπως και εκτονώσουν μέσα από αυτό τον τρόπο την όψη αυτή.

 

Αναφορικά στην Οδύσσεια κάποιο απόσπασμα λέει «χάθηκε στον ουρανό ο Ήλιος και γύρω  του απλώθηκε μαύρη αντάρα» αυτό να σχετίζεται και με την Ηλιακή Έκλειψη εκείνης της χρονιάς.

 

Επιστρέφοντας στο σήμερα όμως και αναλύοντας τη συγκεκριμένη κρίσιμη μοίρα, τη μηδενική του Καρκίνου που σηματοδοτεί  στη παγκόσμια συλλογική  μνήμη την έλευση ψυχών στον πλανήτη μας αλλά και  την έξοδός τους. Συμβολίζει επίσης την τροφό μάνα του κόσμου με άλλα λόγια τη μάνα  Γη.

 

Η μάνα Γη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κρίση, γιατί ο Καρκίνος είναι η τροφή, είναι το σπίτι, είναι η στέγη, οι ανάγκες μας για ασφάλεια και φροντίδα. Δηλώνει μια εξάντληση του πλανήτη ο οποίος βρυχάται πλέον για να καλύψει τις ανάγκες μας για τροφή αλλά και για την ασφάλεια όλων των όντων που συνυπάρχουν μαζί μας αυτή τη στιγμή. Μέσα στο σύμπαν εκπέμπει μια φωνή, ένα σήμα, που φωνάζει « θέλω ασφάλεια,  έχω ανάγκη από φροντίδα».

 

Αυτή την περίοδο πρέπει να προστατέψουμε πάση θυσία τα μικρά παιδιά τα οποία βάλλονται και τα οποία θα δεχτούν μεγαλύτερη κίνδυνο όταν ο Άρης  μπει στην μηδενική μοίρα του Κριού. Ο Άρης θα βρεθεί σε  θέση ισχύος και από εκεί θα δυναμιτίσει ανεξέλεγκτα μοιραία τις  καταστάσεις.Μεγάλη προσοχή δώστε κοντά στις 28 Ιουνίου.

Ο Καρκίνος εκτός απ’ όλα αυτά είναι και η πατρίδα, η οικογένεια, είναι οι ρίζες μας, που την ίδια περίοδο θα κλονιστούν επίσης. Έχουν πάψει πλέον να ικανοποιούνται πολύ βασικές ανάγκες των ανθρώπων. Φανταστείτε ότι σχεδόν η μισή ανθρωπότητα υποσιτίζεται αυτή τη στιγμή και αυτό το θα γίνει ακόμα πιο έντονο τις επόμενες μέρες. Καθώς θα νιώσουμε ότι οι ανάγκες μας για  φροντίδα,  για συμπόνια και ασφάλεια δεν θα ικανοποιούνται αλλά αντίθετα θα βουλιάζουν όλο και περισσότερο σ’ αυτό το μεγάλο κενό.

 

Γι’ αυτό λέμε λοιπόν ότι αυτή η μοίρα είναι πάρα πολύ κρίσιμη για την ανθρωπότητα και για την εξέλιξη των πραγμάτων. Κύριο μέλημα μας λοιπόν η προστασία των αγαπημένων μας πρόσωπων και πάνω απ’ όλα η ενδυνάμωση της ψυχή μας, γιατί και η ψυχή μας προέρχεται μέσα από αυτήν την παγκόσμια συλλογική μήτρα που τώρα μετράει τις δυνάμεις της.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,33 βαθμολογία
52 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.