Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Σεληνιακή Έκλειψη του Κάστωρ 5/7 και η επιρροή της

Μάθε τώρα για τις γενικές τάσης της Σεληνιακής Έκλειψης στις 5/7 από την Κατερίνα Λιναρίτη

Η Σεληνιακή Έκλειψη του Κάστωρ 5/7 και η επιρροή της

Αναλύοντας την Έκλειψη του Κάστωρ, μιας και εκεί βρίσκεται ο Ωροσκόπος σε αυτή την Σεληνιακή Έκλειψη στις 21 μοίρες του Καρκίνου. Μία μοίρα σκληρή, έντονης βίας με ξαφνικές απώλειες.  Καθώς και ξαφνική γρήγορη πτώση .


Ο Κάστωρ  ένας εκ των δύο αδελφών οι οποίοι ονομάζονται Διόσκουροι, τα δίδυμα παιδιά του Δία και της Λήδας. Ήταν θεοί του φωτός και προσωποποιούσαν για τους Έλληνες την εντιμότητα, την τόλμη, την γενναιοψυχία, την ευγένεια και την αρετή.  Καθώς επίσης ήταν και προστάτες των καραβιών και των ναυτικών. Γι’ αυτό το λόγο οι Έλληνες τους λάτρευαν και τους τιμούσαν,  σαν να ήταν θεοί.  Ενώ συχνά ζητούσαν συμπαράσταση και βοήθεια στις δυσκολίες τους.  


Δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίος ο Ωροσκόπος αυτής της έκλειψης, διότι οι Διόσκουροι συμβολικά ήταν και προστάτες καθώς και σωτήρες των θνητών, όπως τους είχαν χαρακτηρίσει εκείνη την εποχή. Η λατρεία των Διόσκουρων μεταφέρθηκε και στην Ιταλία. Συγκεκριμένα οι ρωμαίοι πίστευαν πως τα δύο αδέρφια προστατεύουν το στρατό τους,  κατά τη διάρκεια της μάχης . Ήλιος και Σελήνη από την άλλη βρίσκονται σε δύο πάρα πολύ σημαντικούς απλανείς.  Συγκεκριμένα ο Ήλιος στις 13.35 μοίρες του Καρκίνου πάνω στο Σείριο,  όπου ονομάζεται  «ο Λαμπρός» και εισακούει και πραγματοποιεί τις ευχές μας . Και η Σελήνη από την άλλη μεριά στις 13.35 μοίρες του Αιγόκερου πάνω στον απλανή Ascella, ο οποίος είναι κι αυτός πολύ ευνοϊκός αλλά δυστυχώς από πίσω του κρύβονται οι υποδοχές του Κρόνου. Όπου είναι ισχυρότατος μέσα στον Αιγόκερω και κυβερνά τη Σελήνη η οποία κοντράρει όλη αυτή την εύνοια που φέρνει ο Σείριος. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αρκετά μεγάλη δυσκολία στις ευχές και στις προσευχές του κόσμου, ώστε να εισακουστούν από τους Διόσκουρους. Διότι όλα κοντράρονται μέσα από το σκληρό κατεστημένο των εξουσιών που προσπαθούν ακόμη περισσότερο να πιέσουν την υπάρχουσα  κατάσταση που βιώνει ο κόσμος. 


Προηγούμενη έκλειψη συμφώνα με την οικογένεια Σάρρος 149 είχε προϋπάρξει κατά την Πετρελαϊκή κρίση,  με άμεσα  αποτελέσματα στο 1984. Στο μεσοδιάστημα δηλαδή του πολέμου  μεταξύ Ιράν-Ιράν,  το οποίο είχε χρονική διάρκεια από το 1980 έως το1988. Στις αρχές της δεκαετίας του 80 η ταχέως αύξηση τιμών του πετρελαίου, οδήγησε σε μείωση της ζήτησης του. Ο παράγοντας αυτός μαζί με μία παγκόσμια ύφεση, εκείνη την εποχή (τι μας θυμίζει) προκάλεσαν μείωση της ζήτησης του, που και αυτό με τη σειρά του οδήγησε στην πτώση των τιμών του αργού πετρελαίου . Και έτσι λοιπόν το 1984 τα αιτία αυτά προκάλεσαν την στήριξη, από την πλευρά της Δύσης στο Ιράκ. Γιατί η Δύση δεν επιθυμούσε να επικρατήσει το επαναστατικό Ιράν, ούτως ώστε μην υπάρξει έλεγχος των κοιτασμάτων του Κόλπου από το Ιρανικό καθεστώς. Μπαρούτι γενικότερα μυρίζει λοιπόν η κατάσταση, με αυτά που μας θυμίζει από το παρελθόν. Τα  κράτη που πλήττονται  κυρίως από την Έκλειψη  είναι η Δυτική Αφρική και η Αμερική . Σε γενικά πλαίσια για την Ελλάδα,  θεωρώ ότι θα υπάρξει μεγάλη δυσκολία από τις παράπλευρες απώλειες της  παγκόσμιας οικονομίας. Σε πρώτο πλάνο λοιπόν το χρήμα που θα μας στερήσουν οι ξένοι ( γείτονες και εχθροί) από τη δική μας ρευστότητα.  Σίγουρα θα προκύψουν αρκετά επείγοντα θέματα και δυσκολίες που θα κληθεί να λύσει η Ελληνική κυβέρνηση. Καθώς θα αναγκαστεί  να βρει άμεσα λύσεις,  πάρα πολύ υπεύθυνες διότι μπορεί  λαμβάνοντας λάθος αποφάσεις, να εγκλωβίσει τον ελληνικό λαό για πάρα πολλά χρόνια.


Στον ορίζοντα λοιπόν διαφαίνεται μία συναισθηματική απογοήτευση που επικρατεί στις ψυχές του κόσμου και θα χρειαστεί μεγάλη αντοχή και υπομονή, ούτως ώστε να ξεπεραστούν όλα αυτά, ίσως και με τις ευχές μας να είσαι ακουστούμε και να είμαστε τυχεροί μιας και ο Σείριος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και ευνοϊκούς απλανείς.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,2 βαθμολογία
51 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.