Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η NASA άλλαξε τα ζώδια; Μάθε έγκυρα την αλήθεια!

Αναρωτιέσαι αν έχεις αλλάξει ζώδιο; Διάβασε το άρθρο που ακολουθεί και μάθε τα πάντα για το ζώδιο σου από τον Χρήστο Άρχο! 

Η NASA άλλαξε τα ζώδια; Μάθε έγκυρα την αλήθεια!

Μετά τις πρόσφατες δημοσιεύσεις της NASA έχει γεννηθεί σε πολλούς το ερώτημα «Τελικά τι ζώδιο είμαι»;  Χιλιάδες τα μηνύματά σας, οι απορίες σας  ότι είτε διαφορετικό ζώδιο από αυτό που πιστεύατε μέχρι σήμερα.


Συχνά τα τελευταία χρόνια έρχεται η συζήτηση ότι τα ζώδια δεν είναι 12 αλλά 13, προσθέτοντας και τον Οφιούχο στον σειρά ζωδιών, αποπροσανατολίζοντας το κοινό.  Για να λυθούν όλες οι απορίες, τα ζώδια  - και όχι οι αστερισμοί- είναι 12  και συνδέονται άμεσα με τις 4 εποχές του έτους,  που διακρίνονται σε 3 επίπεδα: το ξεκίνημα, το μέσο και το τέλος της εποχής.  Σημείο έναρξης του ζωδιακού κύκλου είναι ο Κριός – η αρχή της άνοιξης, με την πραγματοποίηση της 1ης Ισημερίας-. Τα τρία ζώδια που ακολουθούν είναι ο Ταύρος (μέσο άνοιξης) και ο Δίδυμος (τέλος της άνοιξης).  Μετά το Θερινό Ηλιοστάσιο και ο Β. Πόλος κοιτάει όσο πιο πολύ γίνεται προς τον Ήλιο, ξεκινά το καλοκαίρι με το ζώδιο του Καρκίνου, συνεχίζει ο Λέοντας και το καλοκαίρι κλείνει τον κύκλο του με τον Παρθένο. Μετά την Φθινοπωρινή ισημερία έχουμε τον Ζυγό , τον Σκορπιό και τον Τοξότη και τέλος με το χειμερινό Ηλιοστάσιο και ο Νότιος Πόλος κοιτάει περισσότερο προς τον Ήλιο και ακολουθεί η τελευταία τριάδα ζωδίων ο Αιγόκερως , ο Υδροχόος και ο  Ιχθείς.


Ο Κλαύδιος Πτολεμαίος ήδη από τις αρχές της 1ης χιλιετίας θεώρησε ότι είναι παράλογο να κοιτάμε τους αστερισμούς και έχτισε την αστρολογία πάνω στο σύστημα της εποχολογίας που μιλάμε πια.Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να μην προβληματίζεστε για το ζώδιο που ανήκετε γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει αλλά ούτε και επρόκειτο!


Δείτε την παρακάτω εκπομπή,  για να μάθετε περισσότερα για τον Ήλιο σας – δηλαδή το ζώδιο σας-


Αξιολόγηση
4,53 βαθμολογία
15 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.