Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η ερωτική συμπεριφορά του Υδροχόου

Μάθε όλα τα μυστικά της ερωτικής συμπεριφοράς του απρόβλεπτου Υδροχόου από την Άννα Μπελίτση

Η ερωτική συμπεριφορά του Υδροχόου
Αστρολόγος - Ψυχοερευνήτρια

Με στοιχείο του τον αέρα και κυβερνήτη του τον Ουρανό, ο Υδροχόος είναι ένας ερωτικά εκρηκτικός και απρόβλεπτος άνθρωπος που απεχθάνεται τη μονοτονία. Θέλει να ζει μοναδικές συγκινήσεις στη ζωή του, του αρέσει να αποκτά νέες εμπειρίες και λατρεύει το φλερτ. Η γοητεία του αλλά και η πρωτοτυπία του, τον κάνουν να ξεχωρίζει και να έχει πολλές κατακτήσεις. Θέλει να διατηρεί την ανεξαρτησία του για αυτό και αποφεύγει τη δέσμευση, μέχρι να βρει τη μοναδική και αληθινή αγάπη της ζωής του που θα δοθεί ολοκληρωτικά!


Άνδρας Υδροχόος

Δύσκολα μία γυναίκα μπορεί να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία του Υδροχόου, αφού είναι ένας άντρας έξυπνος, με πρωτότυπες ιδέες και πολύ δημοφιλής τόσο στον κοινωνικό του κύκλο όσο και στις γυναίκες. Με εξωστρέφεια και φιλική διάθεση πλησιάζει όλες τις γυναίκες και γίνεται ο καλύτερος τους φίλος, προσπαθεί να μάθει τα ενδότερα προσωπικά τους ζητήματα και γίνεται ο συμβουλάτορας τους. Αρκετές στιγμές ο άνδρας Υδροχόος μπερδεύει τη φιλία με τον έρωτα, για αυτό και πολλές φιλίες του με γυναίκες παίρνουν ερωτική τροπή. Του αρέσουν οι γυναίκες με τσαγανό, που έχουν την δική τους άποψη και που του πηγαίνουν και λίγο κόντρα. Νιώθει μεγάλη έλξη για μία γυναίκα όταν του αντιστέκεται, παρόλα αυτά αν κάνει πολλές προσπάθειες για να την κατακτήσει και δεν τα καταφέρει, βαριέται και στρέφει το ενδιαφέρον του αλλού. Ακόμα και στον έρωτα είναι ένας άνδρας μοντέρνος, με φιλελεύθερες ιδέες που δεν τηρεί τα «πρέπει» σε μία σχέση. Στον έρωτα και στις σχέσεις ο άνδρας Υδροχόος δεν θέλει ούτε στιγμή να περιορίζεται, να καταπιέζεται ή να τον ζηλεύουν. Θέλει να νιώθει ελευθερία, να λειτουργεί ανεξάρτητα. Γρήγορα θα το βάλει στα πόδια από μία γυναίκα που θα προσπαθήσει να τον δαμάσει και δεν θα καταλαβαίνει την ανάγκη του για ελευθερία. Δεν μπορεί να περιορίσει την επιθυμία του για φλερτ και για επικοινωνία με το αντίθετο φύλο - ακόμα και όταν βρίσκεται σε μία ερωτική, σταθερή σχέση - αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι άπιστος αλλά ότι θέλει να συνεχίζει να έχει τις συνήθειες που διατηρούσε και ως εργένης. Έστω και αν στη ζωή του αποφεύγει τη δέσμευση, όταν θα βρει την μοναδική και αληθινή αγάπη – έτσι ακριβώς όπως την έχει πλάσει στο μυαλό του-, θα δοθεί ολοκληρωτικά χωρίς όρια.

 

Γυναίκα Υδροχόος

Είναι έξυπνη, έχει χιούμορ, είναι επικοινωνιακή και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο γούστο. Της αρέσει πολύ το φλερτ και κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις, γιατί έχει πολύ φιλική διάθεση αλλά και έναν δικό της ξεχωριστό τρόπο να προσεγγίζει ακόμα και τους πιο εσωστρεφείς ή δύστροπους ανθρώπους. Το φλερτ είναι το αγαπημένο της παιχνίδι το οποίο δεν μπορεί ούτε στιγμή να παίζει, γιατί της αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και η βαθύτερη επιθυμία της είναι να αποκτά νέες εμπειρίες. Η γυναίκα Υδροχόος θα νιώσει έλξη για έναν άνδρα που είναι εκκεντρικός και απρόβλεπτος – ακριβώς όπως αυτήν- που θα διαθέτει εξυπνάδα, θα έχει πνευματικές ανησυχίες και θα του αρέσει πολύ η περιπέτεια. Την εξιτάρουν οι άντρες που έχουν διαφορετική κουλτούρα από την δική της, είναι διαφορετικής εθνικότητας, θρησκείας ή έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής και συνήθειες. Δεν μπορεί ούτε στιγμή να αντέξει σε μία σχέση που δεν τις προσφέρει νέες, πρωτόγνωρες συγκινήσεις και που δεν κάνει την καρδιά της να χτυπά τρελά. Είναι μία ερωτική σύντροφος που αφήνει απεριόριστη ελευθερία στο έτερον της ήμισυ και δεν ζηλεύει. Την ίδια όμως στάση προσδοκά και από το ταίρι της, δεν μπορεί να διατηρεί μία σχέση που την καταπιέζει, την περιορίζει και τις στερεί την ελευθερία έκφρασης. Οι φιλελεύθερες και μοντέρνες της ιδέες αποτρέπουν την ρουτίνα από την ερωτική της ζωής. Με τον ερωτικό σύντροφο που επιλέγει να έχει πλάι της, έχει καταφέρει πρώτα από όλα να αναπτύξει μία πολύ δυνατή φιλία μαζί του. Οι μακρόχρονες σχέσεις την τρομάζουν, γιατί φοβάται τη δέσμευση, τη ρουτίνα και νιώθει ότι εγκλωβίζεται. Παρόλα αυτά όταν αγαπήσει πραγματικά έναν άνδρα, πολύ γρήγορα θα πάρει την απόφαση να μοιραστεί τη ζωή της μαζί του.


Κατακτήστε τον Υδροχόο

 

Θέλετε να κατακτήσετε την καρδιά και το μυαλό ενός άνδρα ή μίας γυναίκας Υδροχόου; Ακολουθήστε τα παρακάτω «μυστικά αποπλάνησης» και θα βρεθείτε κοντά στο εκλεκτό πρόσωπο της καρδιάς σας:

 

  • Ο υδροχόος είναι ένας άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα και ανησυχίες. Δείξτε ενδιαφέρον για τα χόμπι του, γνωρίστε όλες τις λεπτομέρειες των δραστηριοτήτων του και μην διστάσετε να εκφράσετε και την δική σας άποψη – είναι βέβαιο ότι θα του αρέσει πολύ-.

 

  • Φερθείτε απρόβλεπτα και εκκεντρικά. Αιφνιδιάστε τον με μία απρόσμενη συνάντηση που δεν περιμένει, κάντε του ένα δώρο έκπληξη ή προσκαλέστε τον σε μία κοινωνική εκδήλωση που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι θέλει να παρευρεθεί.

 

  • Αφήστε στην άκρη τις ντροπές και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Του αρέσουν οι προκλήσεις, μην διστάσετε να τον φλερτάρετε έντονα, να δείξετε το ενδιαφέρον σας και να τον κολακέψετε. Προσοχή όμως να μην γίνουν υπερβολές γιατί δεν αντέχει την καταπίεση.

 

  • Προσπαθήστε να γίνετε τα καλύτερα φιλαράκια! Συζητήστε τα πάντα μαζί του και δείξτε όλη σας την φιλική σας διάθεση προκειμένου να του δώσετε την ευκαιρία να σας πλησιάσει και ερωτικά.

 

  • Φανερώστε του ότι είστε ένας άνθρωπος δραστήριος, κοινωνικός, με στόχους στη ζωή και όνειρα για το μέλλον. Του Υδροχόου δεν του αρέσει η μιζέρια και η απαισιοδοξία, για αυτό δείξτε του ότι είστε ένας άνθρωπος έτοιμος για όλα!

 

  • Αφήστε του την ελευθερία να εκφραστεί ακριβώς έτσι όπως αισθάνεται. Δεν χρειάζονται γκρίνιες, απαιτήσεις ή υπερβολική προσκόλληση προς το άτομο του. Το βασικότερο από όλα είναι να νιώσει ότι με μία σχέση μαζί σας δεν θα χάσει την ανεξαρτησία του.

 

  • Εκτιμά τους ανθρώπους που δεν έχουν ταμπού και που οι ιδέες τους είναι σύγχρονες και προοδευτικές. Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη όλες σας τις προκαταλήψεις και να του δώσετε να καταλάβει ότι είστε ακριβώς αυτό που αναζητά.

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,55 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.