Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η αστρολογική ατζέντα του Σεπτεμβρίου 2014

Ο Χρήστος Άρχος μας περιγράφει μέρα προς μέρα πώς θα μας επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις του Σεπτεμβρίου ...
Η αστρολογική ατζέντα του Σεπτεμβρίου 2014
Του Χρήστου Άρχου 

Ο μήνας Σεπτέμβριος σε ένα βαθμό είναι το αντισταθμιστικό χρονικό σημείο για ότι συνέβη  κατά την διάρκεια του Αυγούστου.  Μετά το τελευταίο   τρομερά έντονο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου όπου έγιναν σημαντικές συγκρούσεις και αλλαγές χωρίς να υπάρχει σωστός προγραμματισμός, οι πλανήτες μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο μας βοηθούν  να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί ως προς τις σχέσεις μας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τη ζωή μας.  Από το θρίαμβο του πάθους του Αυγούστου πάμε στο Θρίαμβο της λογικής και της αντιμετώπισης των προβλημάτων με όσο το δυνατόν πιο διπλωματικά μέσα και συζήτηση παρά με την ένταση και τη  σύγκουση που επιλέξαμε το τελευταίο καιρό. 

Ο Ερμής στο Ζυγό: Εξισορρόπηση και … διπλωματία

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με τον Ερμή στο Ζυγό στις 2/9 όπου μας βοηθά να μπορέσουμε να γίνουμε περισσότερο διπλωματικοί και να μπορέσουμε να σεβαστούμε περισσότερο τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας. Έτσι είναι μία περίοδος όπου μπορούμε  να κάνουμε πολλά πράγματα και να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να πετύχουμε τους σκοπούς μας.  Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι όσοι γεννήθηκαν στα ζώδια των Διδύμων – Ζυγού – Υδροχόου και δευτερευόντως τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί – Λέοντες – Τοξότες). 

Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα: Βάλε νέες σταθερές  βάσεις στη ζωή σου

 Στις 3/9 μία πολύ θετική όψη συμβαίνει όπου μας βοηθά να μπορέσουμε να επιτύχουμε πολλούς από τους σκοπούς μας. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα θετικό για να μπορέσουμε να χτίσουμε πάνω σε καινούρια βάση πράγματα και ευνοούνται από αυτή την όψη ιδιαίτερα τα ζώδια της γης ( Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι).  Οι Παρθένοι πέρα από την εύνοια σε επαγγελματικής υφής σχέδια έχουν και τη δυνατότητα να μπορέσουν να πετύχουν και στον ερωτικό τομέα με τη δημιουργία μιας νέας σχέσης. 
Η Αφροδίτη στην Παρθένο: Ξεπέρασε τα «κολλήματα» του παρελθόντος
 Στις 5/9 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου όπου μας καλεί στην λογική και στην οργάνωση. Σίγουρα η είσοδος της Αφροδίτης στη Παρθένο είναι μία ευκαιρία για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε πολλά κολλήματα του παρελθόντος αλλά και να μπορέσουμε να καταλάβουμε τους λόγους για τις οικονομικές μας και ερωτικές μας επιλογές. Σίγουρα όμως η Αφροδίτη στη Παρθένο δεν είναι η θέση του πάθους και του έρωτα, είναι η θέση πολλές φορές του συμβιβασμού και της λογικής και δεν μας βοηθά να περάσουμε και τόσο καλά στα ερωτικά μας μιας και το καθήκον πάντα είναι πιο σημαντικό από άλλα πράγματα.  Δεδομένου ότι μόλις οι περισσότεροι γύρισαν και από διακοπές θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν θα υπάρχει και πολύ χρόνος για διασκέδαση! 

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Χείρωνα: Επούλωσε τις πληγές σου …

 Στις 8/9 ηο Ήλιος σε αντίθεσημε τον Χείρωνα μας βάζει σε μια σειρά εσωτερικού διαλόγου για όλα αυτά που μας είχαν πληγώσει  αλλά οι Παρθένοι και οι Ιχθείς επίσης μπορεί να βιώσουν κάποιες προσωπικές απογοητεύσεις για τις επιλογές τους στο γάμο και στις συνεργασίες τους. 

Πανσέληνος στους Ιχθείς:  Η ώρα της δικαίωσης

 Η Πανσέληνος στις 9/9 γίνεται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων  και φέρνει στην επιφάνεια όλα τις ανασφάλειες μας και προβληματισμούς. Είναι μία πανσέληνος που θα βοηθήσει πολλούς μεταβλητούς να γιατρευτούν και άλλους να πληγωθούν. Θα μπορούσαμε να  πούμε ότι είναι μία πανσέληνος εξισσορόπησης, όσοι ταλαιπωρήθηκαν αυτό το διάστημα θα μπορέσουν να κερδίσουν όσοι ταλαιπώρησαν θα βρουν μπροστά τους αρκετά προβλήματα. 

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα & σε εξάγωνο με τον Δία:   Εκρηκτικές αλλαγές

Στις 10/9 ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία  έρχεται να βοηθήσει στο να μπορέσουν να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στη ζωή των Παρορμητικών ζωδίων (Ζυγός – Κριός – Καρκίνος – Αιγόκερως)  για να προχωρήσουν στη ζωή τους ενώ για τους Ζυγούς και τους Λέοντες ίσως είναι μία τρομερά τυχερή περίοδος πραγματοποίησης σκοπών και στόχων. 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Θετικές επαγγελματικές εξελίξεις
Στις 11/9  ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο μας φέρνει μπροστά σε ένα αρκετά θετικό εργασιακό και επαγγελματικό κλίμα όπου μπορούμε να επιτύχουμε τους σκοπούς μας.  Ιδιαίτερα τυχεροί οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί όπου θα δούν τους σκοπούς τους να γίνονται πραγματικότητα. 

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό : Εντάσεις στις επικοινωνίες…

 Στις 13/9 ο Ερμής βρίσκεται σε  αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει σημαντικές εντάσεις και προβληματισμούς για τα παρορμητικά ζώδια του 2ου δεκαημέρου (Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί – Αιγόκεροι)!

Ο Άρης στον Τοξότη: Στο κυνήγι της κατάκτησης στόχων

Στις 13/9  έχουμε και   την μετάβαση του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, σε μία θέση που θα μας κάνει λιγότερο επιθετικούς ! Θα έχουμε την διάθεση  να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας αλλά και να πετύχουμε τους στόχους και σκοπούς μας. Οι μεταβλητοί (Δίδυμοι – Τοξότες – Παρθένοι – Ιχθείς) θα μπουν σε μία φάση ενεργοποίησης αλλά και καυγάδων. 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Τυχερές ερωτικές εξελίξεις

Στις 14/9 η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει νέους παθιασμένους έρωτες και αύξηση των οικονομικών θεμάτων. Τα ζώδια της γης θα είναι από τα πλέον τυχερά και θα έχουν και τις καλύτερες προοπτικές ενώ τα ζώδια της φωτιάς θα βρουν βελτίωση σε εργασιακά και οικονομικά θέματα. 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Ερωτικές γνωριμίες με σταθερές προοπτικές

 Ύστερα από αρκετές μέρες η Αφροδίτη κάνει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο στις 21/9 όπου βοηθά στο να μπορέσουν οι Παρθένοι – Ιχθείς – Σκορπιοί – Ταύροι να κάνουν μία σταθερή ερωτική γνωριμία αλλά και να μπορέσουν να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση.  

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα:  Προβληματισμοί και μπερδεμένες καταστάσεις

Στις 22/9 ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει μπερδεμένες σεξουαλικές σχέσεις και προβληματισμούς σε θέματα υγείας για τα μεταβλητά ζώδια του 1ου δεκαημέρου ενώ γενικά είναι μέρες όπου θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και δυσάρεστα νέα από διάφορα σχέδια που μπορούμε να έχουμε. 

Ο Πλούτωνας ορθόδρομος:  Δυναμικές αλλαγές

 Στις 23/9 ο Πλούτωνας γυρίζει ορθόδρομος οπότε και αρχίζουν πια δυναμικά οι αλλαγές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την οριστική αλλαγή που μας προετοιμάζει ο Ουρανός / Πλούτωνας.  

Ο Ήλιος στο Ζυγό: Στο προσκήνιο οι προσωπικές μας σχέσεις

Στις 23 Σεπτεμβρίου,  ο Ήλιος στο Ζυγό μας φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές μας σχέσεις  και βέβαια να πούμε και χρόνια πολλά σε όλους τους Ζυγούς. Μία μέρα μετά η Νέα Σελήνη στο Ζυγό μας φέρνει μπροστά στο πραγματικό δίλημμα: Πως θα κάνουμε πράγματα ώστε να μη λείψει σε εσένα αλλά ούτε και σε εμένα..  Έτσι λοιπόν μπαίνουμε σε μία φάση επαναδιαπραγμάτευσης των σχέσεων μας αλλά αυτή τη φορά με θετικά αποτελέσματα! 

Το τρίγωνο Δία – Ουρανού: Η τύχη χαμογελά σε όλους!

 Στις 25/9 έχουμε το ιδιαίτερα χαρμόσυνο τρίγωνο του Δία – Ουρανού. Είναι η όψη που θα βοηθήσει τον καθένα να έχει μία προσωπική πραγματοποίηση από εκεί που δεν το περίμενε. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί – Λέοντες – Τοξότες) θα έχουν ανέλπιστες επιτυχίες σε ερωτικά ζητήματα αλλά και θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί επιτυγχάνοντας τους στόχους τους. Τα ζώδια της γης θα μπορέσουν να ηρεμήσουν ψυχολογικά και να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια και φόβους τους (Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι), τα ζώδια του Αέρα θα έχουν ένα ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο στο κοινωνικό τους περίγυρο με νέες γνωριμίες και φιλίες  (Δίδυμοι – Ζυγοί – Υδροχόοι) ενώ τα ζώδια του Νερού θα βελτιώσουν κατά πολύ τις οικονομικές συνθήκες  τους αλλά και τα εργασιακά τους δεδομένα (Καρκίνοι – Σκορπιοί – Ιχθείς). 

Ο Ερμής στο Σκορπιό: Μυστικά & αποκαλύψεις

 Στις 28/9 Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού όπου αλλάζουν οι προτεραιότητες και από τις σχέσεις θέλουμε περισσότερο να εμβαθύνουμε και να ψάξουμε μέσα μας και να βρούμε ουσιαστικές λύσεις. Είναι μία περίοδος μυστικών καθώς και σημαντικών αποκαλύψεων. Σημαντικές αποφάσεις θα παρθούν από εκεί και στο εξής με τα ζώδια του Νερού να είναι ιδιαίτερα ευνοημένα αλλά τα σταθερά ζώδια πλην του Σκορπιού ίσως βρεθούν μπροστά σε μία φάση υπερβολικών διαφωνιών και προβληματισμών. 

Η Αφροδίτη στο Ζυγό : Αποκατάσταση στις ερωτικές σχέσεις

Τέλος στις 29/9 η Αφροδίτη μπαίνει στο Ζυγό και  η περίοδος του καθήκοντος τελειώνει ενώ η νέα θέση της θα βοηθήσει στη βελτίωση των ερωτικών σχέσεων αλλά και των συνεργασιών. Τα ζώδια του αέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοημένα αλλά και τα ζώδια της φωτιάς θα έχουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις. 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.