Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αστρολογική Ατζέντα Απριλίου 2016

Μάθε μέρα προς μέρα όλες τις εξελίξεις του Απριλίου 2016! Ο Χρήστος Άρχος μας αναλύει την αστρολογική ατζέντα Απριλίου 2016

Η Αστρολογική Ατζέντα Απριλίου 2016

Ας δούμε μέρα προς μέρα όλες τις αστρολογικές όψεις του Απριλίου 2016, γνωρίζοντας ποια επιρροή θα έχουν στις καθημερινές μας εξελίξεις! Δείτε αναλυτικά τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του μήνα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε το μηνιαίο ωροσκόπιο  Απριλίου 2016Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο

Ο Απρίλιος  ξεκινάει με τον Ήλιο να κάνει τρίγωνο με το Κρόνο, χαράς ευαγγέλια για τα ζώδια της φωτιάς που θα μπορέσουν επιτέλους να διαμορφώσουν κάτι σταθερό στη ζωή τους ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου. Αν είσαι και Λέων στο ζώδιο,  βγες έξω διεκδίκησε αυτό που σου ζητά η φύση του πίστεψε με θα μπορέσεις να πετύχεις.  Το τρίγωνο με τον Κρόνο γενικά θα βοηθήσει τα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες)  να μπορέσουν να οργανώσουν καλύτερα τη ζωή τους.

 

Η Αφροδίτη στον Κριό: Πάθη και εγωισμοί!

Στις 5 Απριλίου ,  η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Κριού. Η «Αμαζόνα»  του ζωδιακού θα βγει να κατακτήσει το κόσμο. Παλιότερα ο κόσμος φοβόταν την αρσενική χροιά του γυναικείου προτύπου. Πρέπει όμως να ξεφύγουμε από τα κλισέ πρέπει να αποδεχτούμε και την άγρια πλευρά της γυναικείας φύσης, πρέπει να αποδεχτούμε το αλόγιστο πάθος γιατί αν το καταπιέσουμε κάποια στιγμή θα μας παρασύρει ο χείμαρρος με καταστροφικές συνέπειες.  Έτσι λοιπόν η είσοδος της Αφροδίτης στο Κριό θα φέρει πάθη αλλά και εγωισμούς και εντάσεις, τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα θα είναι από τα πιο τυχερά στον έρωτα και οικονομικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν.  

 

Ο Ερμής στον Ταύρο: Αργές αποφάσεις και ... ξεροκεφαλιά!

Την Επόμενη μέρα στις 6/4 ο Ερμής πάει στο Ζώδιο του Ταύρου. Καιρός για ησυχία στο μυαλό μας λοιπόν. Είναι η περίοδος να δούμε πιο βαθιά και να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις γιατί ο Ταύρος θέλει να σκεφτεί σοβαρά, ας προσέξουμε όμως την ξεροκεφαλιά, κανένα ανθρώπινο κεφάλι δεν αντέχει εξάλλου σε μετωπική με τον τοίχο . Οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι ξεκινάν να χαμογελούν και να προσπαθούν για ακόμη καλύτερα πράγματα στη ζωή τους είναι η εποχής που χτίζουν. Τα ζώδια της γης μου θυμίζουν τους γεωργούς που η φύση όσες φορές και να τους κάνει ζημιές και καταστροφές στο τέλος πάλι οργώνουν και φτιάχνουν τη ζωή τους. Έτσι λοιπόν κάπως έτσι για μία ακόμη φορά τα ζώδια της Γης αρχίζουν να χτίζουν από την αρχή και θα δουν τα καλύτερα στη συνέχεια (ένα μήνα μετά στο επόμενο μας ραντεβού). 


Ήλιος, Ουρανός Πλούτωνα: Δυναμικές αλλαγές

Στις 6 και 9 του μήνα ο Ήλιος κάνει πρώτα ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μετά μία σύνοδο με τον Ουρανό.  Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα για τα παρορμητικά ζώδια θα φέρει τη μαγεία της εξουσίας και του ελέγχου. Αν είσθε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο των παρορμητικών (Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί και Αιγόκεροι) θα πετύχετε πολλά. Οι Κριοί θα μπορέσετε να πετύχετε στα επαγγελματικά σας ζητήματα ενώ οι καρκίνοι μπορείτε να βρείτε αυτή τη παθιασμένη σχέση που ψάχνετε καιρό. Οι Ζυγοί θα μπορέσετε να αλλάξετε πράγματα στο σπίτι σας που καιρό ήταν δυσλειτουργικά και οι Αιγόκεροι θα βρείτε αυτή τη μυστήρια δύναμη της Θέλησης να κινήσετε βουνά και να κάνετε αυτό που θέλετε. Αυτά όλα θα συμβούν αρκεί να μην αγκαλιάσετε το φόβο, τη ζήλια, το κακό και την καταστροφή. Να είσαστε ελεύθεροι και να κοιτάξετε το δικό σας καλό και όχι το κακό του άλλου.  Η Σύνοδος με τον ήλιο που είναι σε συνδυασμό και με μία Νέα Σελήνη (7/4) λίγο πιο Πριν φέρνει μπροστά μας την ευκαιρία για αλλαγή. Η πρόταση κλειδί είναι «Θέλω να πετάξω και μπορώ». Μπορείτε όντως οι παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου πια να κάνετε αυτό που θέλετε αρκεί να αποδεχτείτε την σωστή αλλαγή και να μην κάνετε την αλλαγή μόνο και μόνο για την αλλαγή γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορεί να έχετε μόνο προβλήματα. Οι Κριοί μπορείτε να ξεπεράσετε φόβους και να κάνετε αυτό το βήμα να πάτε μπροστά στη ζωή σας και οι καρκίνοι μπορείτε επιτέλους να αλλάξετε τη δουλειά σας ενώ οι Ζυγοί μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι Αιγόκεροι να συγχωρέσετε την οικογένεια σας και επιτέλους να προχωρήσετε μπροστά.  Βέβαια η Νέα Σελήνη θα φέρει και σημαντικές αναταραχές, δεν γίνεται να κάνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις και μερικά αυγά απλά να κάνετε τις απαραίτητες συγκρούσεις και να μην ξεσπάσετε στους πάντες χωρίς λόγο.

 

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

 Στις 12/4 ο Ερμής εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα και είναι μία ευκαιρία για όλους μας να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Βέβαια οι Ταύροι  - Σκορπιοί και Ιχθείς – Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου θα νοιώσετε τρομερά ανανεωμένοι γιατί ένα όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα.  Την ίδια μέρα η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Άρη, μία όψη πολύ σημαντική που θα σας αλλάξει τα δεδομένα.  Αρκετοί από τα ζώδια της φωτιάς του 1ου δεκαημέρου και οι Ζυγοί θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες σχέσεις και να μπορέσετε να ανανεωθείτε ερωτικά. Μην διστάσετε να ρισκάρετε γιατί θα είσαστε από τους πλέον τυχερούς το επόμενο διάστημα.


Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Οικονομική βελτίωση

 Στις 17/4 ο Ερμής θα κάνει τρίγωνο με τον Πλούτωνα που είναι μία όψη πολύ σημαντική καθότι θα βοηθήσει τα ζώδια της Γης του 2ου δεκαημέρου να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση αλλά και να πετύχουν σε σχέδια και εξετάσεις που μπορεί να πρέπει να δώσουν αυτή την περίοδο.


Ο Ανάδρομος Άρης & Πλούτωνας....

 Στις 17 και 18 Απριλίου ο Άρης και ο Πλούτωνας γυρίζουν ανάδρομοι, μην πέσετε στην παγίδα της καταπίεσης και του θυμού, μην μεγεθύνετε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας αγαπητοί μου φίλοι και αφήστε πίσω σας αυτά που σας ενοχλούν γιατί δεν υπάρχει λόγος να τρωγόμαστε με τον εαυτό μας. Ο Άρης ανάδρομος φέρνει έντονα ψυχοσωματικά θέματα γιατί ο θυμός στρέφετε ενάντια στον ίδιο μας τον εαυτό, για αυτό το λόγο οι μεταβλητοί του 1ου δεκαημέρου θέλω να μην μου καταπιέζεστε αλλά και να μην ξεφεύγετε.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο 

Στις 18 έχουμε και μία πολύ καλή όψη για τα ζώδια της φωτιάς του 2ου δεκαημέρου, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει σταθερές οικονομικές ευκαιρίες αλλά και δυνατότητα για μία νέα και σταθερή σχέση.

 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα

 Στις 19/4 η Αφροδίτη θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, μία όψη που φέρνει πάθη και εντάσεις όπως και ζήλιες αλλά και αρκετή διεκδίκηση, προτείνω από το να καταπιέσετε άρρωστα οι παρορητικοί του 2ου δεκαημέρου αυτή την όψη να τη δουλέψετε με πάθος ενώ οικονομικά κάτι καλό μπορεί να βγεί στην επιφάνεια. 

 

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό

Στις 22/4 η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ουρανό και είναι η όψη που θα σας δώσει την δυνατότητα να μπορέσετε να βρείτε αυτό που πραγματικά αναζητάτε στη ζωή σας αλλά προσοχή μήπως διεκδικείτε κάτι που δεν είναι δικό σας. Σε αυτές τις μέρες με αυτή την όψη πάντα υπενθυμίζω στους αναγνώστες το μύθο της ωραίας Ελένης που από τον Εγωισμό του Πάθους δύο ανθρώπων καταστράφηκαν γενναίες ανθρώπων και ολόκληρα κράτη.  Αξίζει λοιπόν για ένα πάθος να διαλύσω μία πολιτεία; Ας σκεφτεί ο καθένας ποια είναι η δική του πολιτεία. Βέβαια όταν μιλάμε για ένα απλά κατεστραμμένο γάμο και μία σχέση πολύ δυνατή είναι άλλο θέμα, όμως η Αφροδίτη Ουρανός σαν σχέση είναι κάτι παραπάνω από το αφήνω ένα διαλυμένο γάμο για μία σχέση συνήθως. 

Η Πανσέληνος στο Σκορπιό

Στις 22 Απριλίου έχουμε και Πανσέληνο που κάνει ακόμη πιο έντονα τα διαπροσωπικά ζητήματα και χωρισμούς για αυτό και προτείνω σε όλους να είσαστε πιο χαλαροί ιδιαίτερα όσοι από εσάς είσαστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του Ταύρου και Σκορπιού καθότι νέες σχέσεις δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερες από τις υπάρχουσες.

Ο Ερμής ανάδρομος στον Ταύρο

Στις 28/4 ο Ερμής κάνει την Αναδρομή του στις 23 μοίρες του Ταύροι και όσοι έχετε πλανήτες εκεί μπορεί να έχετε μία επανασύνδεση φίλου η εραστή αλλά επίσης είναι και μία ευκαιρία για να επεξεργαστείτε τη ζωή σας κατά τη διάρκεια της αναδρομής και να σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε από εδώ και στο εξής.  Αυτό ισχύει και για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού – Υδροχόου και Λέοντα.


Η Αφροδίτη στον Ταύρο

 Στις 30/4 η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο της Κυβέρνησης της, η Αμαζόνα φεύγει και η πλούσια χυμώδης σταθερή Θεά της γονιμότητας παίρνει την θέση της, καιρός για σταθερές σχέσεις και οικονομική βελτίωση ιδιαίτερα για τα ζώδια της Γης.  

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,82 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.