Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Ζυγό! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 8/10/19

Αφροδίτη στον Ζυγό 14/9 έως 8/10/19: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από την Ανδριάννα Σαρρή...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 8/10/19

Αφροδίτη στον Ζυγό  από 14/9 έως 8/10/19 και...ΚΡΙΕ... Πες ΝΑΙ σε μία νέα σταθερή σχέση πολλά υποσχόμενη ή σε μία επισημοποίηση!
           Πες ΟΧΙ πες όχι σε σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις, μέλλον και σε σχέσεις που έχουν φτάσει σε τέλμα!ΤΑΥΡΕ... Πες ΝΑΙ στην ανανέωση της εμφάνισης σου, βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης, αλλά και σε έναν έρωτα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!
            Πες ΟΧΙ σε διατροφικές υπερβολές που μπορεί να σου προσθέσουν κιλά!ΔΙΔΥΜΕ... Πες ΝΑΙ στη διασκέδαση, στην λάμψη, στο φλερτ, στις κατακτήσεις και την ερωτική επιτυχία!
            Πες ΟΧΙ στην ερωτική επιπολαιότητα, έπαρση και ανωριμότητα!ΚΑΡΚΙΝΕ... Πες ΝΑΙ στο ισχυρό συναίσθημα, στην ευκαιρία για επανασύνδεση ή συγκατοίκηση!
            Πες ΟΧΙ σε αναμνήσεις και νοσταλγία για έναν έρωτα του παρελθόντος που σε έχει πληγώσει αρκετές φορές!ΛΕΟΝΤΑ... Πες ΝΑΙ στις νέες γνωριμίες, στο φλερτ, στα χαρμόσυνα μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και στις ερωτικές τρυφερές συναντήσεις!
            Πες ΟΧΙ στα ψέματα και στις λεκτικές ερωτικές παρεξηγήσεις!ΠΑΡΘΕΝΕ... Πες ΝΑΙ στην ερωτική σταθερότητα και πίστη, αλλά και σε αισθησιακές στιγμές!
            Πες ΟΧΙ στην τάση σου για κτητικότητα, ζήλια και απαιτητικότητα!ΖΥΓΕ... Πες ΝΑΙ στην γοητεία, στην ομορφιά, στην συναισθηματική εύνοια, στην απόλαυση του έρωτα και στην βελτίωση όλων των ερωτικών σου ζητημάτων!
            Πες ΟΧΙ στην τάση σου να θεωρείς δεδομένες κάποιες καταστάσεις και ανθρώπους στον έρωτα, σε ρήξεις και νέα ξεκινήματα ερωτικά, χωρίς βάσεις!


Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις με την Αφροδίτη στον Ζυγό, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή! 

Μάθε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις σου!  

Κάλεσε στο ☏ 14994
 

ΣΚΟΡΠΙΕ... Πες ΝΑΙ στην προστασία των μυστικών σου, στις παρασκηνιακές σχέσεις και στην διορατικότητα σου!
            Πες ΟΧΙ στις παρακινδυνευμένες παράνομες ερωτικές ιστορίες, που αργότερα θα μετανιώσεις!ΤΟΞΟΤΗ... Πες ΝΑΙ σε μία φιλία που μετατρέπεται σε έρωτα, στην ερωτική ανεξαρτησία, στην αλλαγή και σε νέα πράγματα στην ερωτική σου ζωή!
            Πες ΟΧΙ στην προκλητικότητα, τα νεύρα και τις υπερβολικές προσδοκίες!
ΑΙΓΟΚΕΡΕ... Πες ΝΑΙ στην σοβαρότητα, την ερωτική επισημοποίηση και στην ολοκληρωτική κατάκτηση των φιλοδοξιών σου!
            Πες ΟΧΙ στην τάση σου να μπερδεύεεις έρωτα και δουλειά αλλά και στην τάση σου για ψυχρότητα και δογματικότητα!  
ΥΔΡΟΧΟΕ... Πες ΝΑΙ  στην ερωτική τύχη, σε ένα ταξίδι ερωτικού χαρακτήρα, στην ερωττική ανεεξαρτησία και σε νέες ερωτικές γνωριμίες!
            Πες ΟΧΙ στην περίσσια επαναστατικότητα και το υπερβολικό ρίσκο στον έρωτα, όπως και στους καυγάδες!ΙΧΘΥ... Πες ΝΑΙ στο σεξ, την άπλετη γοητεία σου, την διαίσθηση σου και τα βαθιά συναισθήματα σου!
           Πες ΟΧΙ στην ζήλια και την καταπίεση!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,17 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.