Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Τοξότη: Αγάπη δίχως όρους και κανόνες…

Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει την επιρροή που θα δεχθούμε από την Αφροδίτη στον Τοξότη...
Η Αφροδίτη στον Τοξότη: Αγάπη δίχως όρους και κανόνες…
Στις 16 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το «σκοτεινό δωμάτιο» του Σκορπιού και κάνει την είσοδο της στον Τοξότη. Επιτέλους νικάς τις σκέψεις που είχαν κάνει την ζωή σου … «κόλαση», ξαναγεννιέσαι και ρίχνεσαι σε νέες περιπέτειες για να γευτείς  το πικρό-γλυκό ποτήρι της ζωής. Μάθε από την Χριστίνα Τανταλίδου την επιρροή που θα δεχθείς από την Αφροδίτη στον Τοξότη…

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό κλείστηκες στον εαυτό σου  και βίωσες  «τραγικά» τις ερωτικές σου απώλειες. Κατάφερες όμως να καθαρίσεις τις πληγές του παρελθόντος και έμαθες να χειρίζεσαι με σοφία τη δύναμη του Σκορπιού που αναγεννιέται πάντα από τις στάχτες του, σαν τον Φοίνικα. 

Στις 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σπάει τα εσωτερικά δεσμά που επέβαλε ο απόλυτος Σκορπιός, και ξαναβρίσκει την ελευθερία της και το γοητευτικό χαμόγελο της. Η μετακίνηση της «θεάς» στο μεταβλητό , πύρινο και εξωστρεφή ζώδιο του Τοξότη, ανοίγει ευχάριστα το ερωτικό πεδίο, και γίνεσαι φίλος με το πρόσωπο που θέλεις να κατακτήσεις. Ενδιαφέρεσαι να εξελιχθείς μέσα από την αγάπη χωρίς «όρους και κανόνες» και να καταργήσεις την δέσμευση, διεκδικώντας το δικαίωμα της δοκιμής-επιλογής.

 Ο Τοξότης είναι το αγαπημένο παιδί του Δία και παρανομεί για να ικανοποιήσει την αντρική του «φύση», φέρνοντας όμως σε δύσκολη θέση το ταίρι του, και τον περίγυρο του. Δεν φταίει που φέρεται σαν ανώριμο παιδί, απλά δεν ξέρει να αγαπάει σε βάθος ,όπως ο γείτονάς του , ο ζηλιάρης, ο Σκορπιός. Έτσι αναζητά με παιδική αφέλεια τον προοδευτικό σύντροφο που θα ανεχτεί τις ατασθαλίες του και θα συγχωρεί τα λάθη του. Περιπλανάται άσκοπα χωρίς σταθερό προορισμό , και πλήττει αφόρητα με το καλό παιδί που κάθεται ήσυχα στον καναπέ του. Έχει την ικανότητα να μπλέκεται, εν αγνοία του βέβαια, στα  γνωστά εγκλήματα καρδιάς και εγκαταλείπει αθώα θύματα πίσω του! Συμβουλεύεται πάντα τη φίλη του την Τύχη και αμέσως μετά ποντάρει σε ποικίλα ερωτικά στοιχήματα, για να μην βγει ποτέ χαμένος..

Η Αφροδίτη στον Τοξότη απελευθερώνει και τον πιο συντηρητικό σύντροφο που μέχρι χθες διεκδικούσε την αποκλειστικότητα, και επιβάλλει «τυραννικά»  το καθεστώς της ελευθερίας.  Χωρίς επιφυλάξεις και ανούσιες καθυστερήσεις τρέχεις με χίλια για να δοκιμάσεις το νέο σου ερωτικό παιχνίδι. Ήρθε η ώρα να αποδράσεις από την πλήξη που προκαλεί ο μόνιμος σύντροφος με το χλιαρό βλέμμα της αδιαφορίας,  και να κάνεις την επανάσταση σου. Ζεις την ασυνήθιστη σχέση που φέρνει ναυτία, ανακατεύοντας όμως ευχάριστα το στομάχι σου και πλέεις σε πελάγη ευτυχίας , δηλαδή τρικυμίας! Δίνεις σάρκα και οστά στα ερωτικά σου όνειρα και μένεις για πάντα έφηβος. 

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Προσοχή στα παραμύθια…

Στις 20 Νοεμβρίου η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον αγαπημένο Ποσειδώνα που «βρήκε» τον δρόμο του ,γυρίζοντας σε ορθή πορεία,  και υπόσχεται να παίξει τον Πρίγκιπα του Παραμυθιού.  Νιώθεις ότι πρώτη φορά αγαπάς με τόσο πάθος και προσηλώνεσαι στο κυνήγι της κατάκτησης. Μείνε ψύχραιμος, και φυσικά χαλάρωσε τις αλυσίδες που σε δένουν, «όπως εσύ λες» , ψυχικά με το ταίρι σου. Άφησε την πόρτα ανοιχτή και κράτα τα σκυλιά δεμένα για να μπορέσεις να δραπετεύσεις, γλιτώνοντας τους τραυματισμούς και τα ανεπιθύμητα ισόβια. Κατάλαβες; Επηρεάζεσαι  κρίσιμα εσύ που έχεις γεννηθεί σε ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή είσαι Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς, ή αν έχεις προσωπικούς πλανήτες  στο ωροσκόπιο σου στην 4η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων . 

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Η φωτιά θα γίνει πυρκαγιά

Στις 27 Νοέμβριου έχω καλά νέα για εσένα που ανήκεις σε ζώδιο της  φωτιάς , Κριέ, Λέοντα, Τοξότη , αλλά και για εσένα που είσαι σε ζώδιο του αέρα,  Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε αλλά και για σένα που έχεις προσωπικούς στον αστρολογικό χάρτη σου πλανήτες στην 12η 13η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα συναντήσει τον ανατρεπτικό, ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό , και η φωτιά πάει να γίνει «πυρκαγιά» .Ερωτικά φλέγεσαι από πάθος και ένταση γιατί επιτέλους βρήκες τον θησαυρό που  υπόσχομαι ότι δεν θα  είναι άνθρακας.  

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία: Υπερέχεις, ξεπερνάς και απολαμβάνεις

Στις 4 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από το σπίτι του Τοξότη , φλερτάρει με το γνωστό , ευχάριστο τρίγωνο  τον «νοικοκύρη» Δία, που τώρα είναι στον Λέοντα. Αρχίζεις να βλέπεις τα πάντα αφ’ υψηλού, γιατί νιώθεις ότι υπερέχεις! Συνέχισε να δείχνεις το παράστημά σου και σου επιτρέπω να ξεπεράσεις τα όρια ..Το έχεις ανάγκη! Επηρεάζεσαι  θετικά αν ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων , Τοξότης) , και στα ζώδια του αέρα, (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος), και εσύ φυσικά που έχεις στον αστρολογικό χάρτη σου, προσωπικούς πλανήτες στην 21η – 22η μοίρα.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.