Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Ταύρο! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 8/6/19

Αφροδίτη στον Ταύρο 15/5 έως 8/6/2019 : Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από την Ανδριάννα Σαρρή...

Η Αφροδίτη στον Ταύρο! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 8/6/19

Αφροδίτη στον Ταύρο  από 15/5 έως 8/6/2019 και...ΚΡΙΕ... Πες ΝΑΙ σε νέες σοβαρές σχέσεις, στην σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, στην ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου, στον αισθησιασμό, στην ερωτική πίστη και στην αφοσίωση!
            Πες ΟΧΙ σε ζήλια, κτητικότητα και απαιτήσεις!ΤΑΥΡΕ... Πες ΝΑΙ στις πολλές κατακτήσεις, στην ομορφιά, στην απόλυτη ερωτική επιτυχία, σε νέες σχέσεις, σε επισημοποιήσεις, σε ερωτική τύχη και ισχυρή γοητεία!
            Πες ΟΧΙ στην έπαρση και την ερωτική απληστία!


ΔΙΔΥΜΕ... Πες ΝΑΙ στην φωνή της διαίσθησης σου, σε μία παρασκηνιακή ερωτική ιστορία και στην συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία!
            Πες ΟΧΙ στην εξιδανίκευση και στα επικίνδυνα μυστικά!ΚΑΡΚΙΝΕ... Πες ΝΑΙ σε μία φιλία που μεταμορφώνεται σε έρωτα, στην οποιαδήποτε αλλαγή, στην απόλυτη ανανέωση και στην χαρά!
            Πες ΟΧΙ στην προκλητικότητα και τις υπερβολές!ΛΕΟΝΤΑ... Πες ΝΑΙ στην επισημοποίηση, στις γερές βάσεις στον έρωτα, στην ερωτική σοβαρότητα και στα υψηλά στάνταρ!
            Πες ΟΧΙ στην ψυχρότητα και παραμέληση των ερωτικών σου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!ΠΑΡΘΕΝΕ... Πες ΝΑΙ σε νέες γνωριμίες, στην τύχη, στην διεύρυνση των ερωτικών σου οριζόντων, σε επαφές, συζητήσεις, τηλεφωνήματα, μηνύματα, καλοπέραση και ταξίδια!
            Πες ΟΧΙ σε υπέρμετρο ενθουσιασμό, ανωριμότητα και επιπολαιότητα!


Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις με την Αφροδίτη στον Ταύρο, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή! 

Μάθε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις σου!  

Κάλεσε στο  14994
 


ΖΥΓΕ... Πες ΝΑΙ στη σεξουαλικότητα, το απόλυτο πάθος, την διορατικότητα, την γοητεία και την πραγματοποίηση επιθυμιών! 
            Πες ΟΧΙ στην τάση για χειραγώγηση, την απαιτητικότητα, την καταπίεση και την ζήλια! ΣΚΟΡΠΙΕ... Πες ΝΑΙ στην συντροφικότητα, στην επισημοποίηση, σε μία νέα σχέση, στο γάμο και στην ερωτική σταθεροποίηση και ισορροπία!
            Πες ΟΧΙ στην τάση για εγωισμό!ΤΟΞΟΤΗ... Πες ΝΑΙ στην ομορφιά, σε αλλαγές σε εμφάνιση, στην ευχάριστη καθημερινότητα, στην βελτιωμένη φυσική κατάσταση και σε έναν έρωτα μέσα από τον χώρο δουλειάς!
            Πες ΟΧΙ στην ψυχρότητα, την τελειομανία και την γκρίνια!  ΑΙΓΟΚΕΡΕ... Πες ΝΑΙ στη διασκέδαση, στην απόλυτη ερωτική τύχη, στην δημιουργικότητα, στο έντονο  πάθος, στις πολλές κατακτήσεις και στον ρομαντισμό!
            Πες ΟΧΙ στην έπαρση, τον εγωισμό, στις υπερβολές, την απιστία και την δραματικότητα!ΥΔΡΟΧΟΕ... Πες ΝΑΙ στο ερωτικό παρελθόν, στην συναισθηματική σιγουριά, στην αφοσίωση, στην επανασύνδεση και στην συγκατοίκηση!
           Πες ΟΧΙ στη γκρίνια, την ανασφάλεια και την υπερευαισθησία!ΙΧΘΥ... Πες ΝΑΙ στο φλερτ, στις νέες γνωριμίες, στα ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, σε ερωτικές εκδρομές, στις εξόδους ψυχαγωγίας και στις ερωτικές συναντήσεις! 
           Πες ΟΧΙ πες όχι στα ψέματα και τα κουτσομπολιά!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,14 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.