Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό: Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 7/10

Αφροδίτη στον Σκορπιό έως 7 Οκτωβρίου 2021 και οι Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από την Ανδριάννα Σαρρή...

 

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό: Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 7/10

Μία όχι και τόσο ιδανική Αφροδίτη, είναι εδώ, μαζί με τα πρωτοβρόχια και την… «αδυναμία» της.

Ζηλιάρα, εμμονική, καχύποπτη, εγωίστρια, μυστικοπαθής, περίεργη, εξουσιαστική, εκδικητική και χειριστική!

Έχει και τα καλά της όμως και (αχ) είναι τόσο ακαταμάχητα!

Καυτή, σεξουαλική, παθιασμένη, διορατική, γοητευτική, μυστηριώδης, σαγηνευτική, με μόνιμη επιθυμία, να απολαμβάνει το σεξ!

Με λίγα λόγια, καλωσορίζουμε, την απόλυτη femme fatale Αφροδίτη στον Σκορπιό!

 

ΔΕΣ ΕΔΩ>> τις όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη στον Ζυγό από 10 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου 2021 και αν σε επηρεάζουν!

 Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!

Κάλεσε στο ☏ 14994!

 

 

ΚΡΙΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Οικονομικά προβλήματα και πιέσεις, θα αποτραβήξουν το ενδιαφέρον σου, από τον ερωτικό τομέα!
2ο δεκαήμερο: Πάθος και ερωτισμός! Προσοχή μόνο στην τάση σου, να προκαλείς ρήξεις, λόγω ζήλιας και της ανάγκης σου, να έχεις εσύ το πάνω χέρι!
3ο δεκαήμερο: Βαθιές συναισθηματικές στιγμές, πραγματοποίηση μεγάλων επιθυμιών και βελτιωμένη σεξουαλική ζωή θα έχεις! Απόλαυσε την πιο καυτή περίοδο για τα ερωτικά σου.

 ΤΑΥΡΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Επικεντρώνεσαι στην συντροφική ζωή, αυτήν την περίοδο. Ωστόσο, απέφυγε όσο μπορείς λάθη και αντιμετώπισε τις δυσκολίες με σύνεση και ωριμότητα, ώστε να μην υπάρξουν ρήξεις.  
2ο δεκαήμερο: Η ερωτική ζωή εμπλουτίζεται με συναίσθημα και συντροφικότητα. Όμως, πρέπει να αναμένεις και αρκετές ανατροπές και ξαφνικές ρήξεις! Πες όχι στις ερωτικές ατασθαλίες!
3ο δεκαήμερο: Ρομαντισμός, πάθος, νέα σχέση ή ακόμα και επισημοποίηση, απολαμβάνεις! Προσοχή μόνο, στην υπερβολική έπαρση, που προκαλείται λόγω της ισχυρής αισθηματικής εύνοιας!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Θέματα και υποχρεώσεις στην εργασία, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!
2ο δεκαήμερο:
Τρεξίματα στην καθημερινότητα, τραβούν την προσοχή σου! Μην πάρεις αυθόρμητες αποφάσεις, όσον αφορά αλλαγές στην εμφάνιση σου!
3ο δεκαήμερο: Μπορεί να μην είναι η πιο ερωτική περίοδος, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, για έναν έρωτα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Κατακτήσεις και ερωτικές επιτυχίες, θα σου φέρει αυτή η περίοδος! Προσοχή μόνο στην τάση σου για εγωκεντρισμό και σκληρή συμπεριφορά!
2ο δεκαήμερο: Θαυμαστές, φλερτ, ερωτική τύχη και πολλές χαρούμενες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή. Όλα αυτά, μόνο αν συγκρατήσεις την τάση σου για νεύρα, αλλά και για ερωτικές ζαβολιές!
3ο δεκαήμερο: Πολλές ρομαντικές, αλλά και σεξουαλικές στιγμές, σου δίνουν χαρά! Εκπληρώνεις ερωτικούς στόχους και επιθυμίες! Η πιο ερωτική και τυχερή περίοδος, είναι εδώ!ΛΕΩΝ
1ο δεκαήμερο:
Δύσκολη περίοδος, κυρίως γιατί επανέρχονται κάποια προβλήματα από το παρελθόν, τα οποία θα σε πιέσουν πολύ, ιδίως αν φέρουν κάποια ρήξη!  
2ο δεκαήμερο: Νεύρα, μουρμούρα και γκρίνια, θα φέρει αρκετά προβλήματα στον αισθηματικό τομέα, αλλά και απρόσμενες ερωτικές ρήξεις! Ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση!
3ο δεκαήμερο: Αν αποφύγεις γκάφες λόγω υπεραισιοδοξίας, μπορείς να αναμένεις συναισθηματικές και ρομαντικές στιγμές, αλλά και ευκαιρίες για επανασύνδεση ή συγκατοίκηση!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Φλερτ και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Έξοδοι ψυχαγωγικοί και λύσεις για τους δεσμευμένους. Προσοχή μόνο, στην επικοινωνιακή ψυχρότητα, από μέρους σου!
2ο δεκαήμερο: Ο έρωτας έχει σίγουρα εύνοια αυτήν την περίοδο, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Περνάς υπέροχα, αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα να το παίζεις σε διπλό ταμπλό!
3ο δεκαήμερο: Μηνύματα, τηλεφωνήματα, ραντεβού, συνομιλίες και μετακινήσεις, φουλ από πάθος και συναίσθημα! Ναι στα νέα ξεκινήματα και την ερωτική καλοπέραση!

 


ΖΥΓΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Οικονομικές απώλειες και πιέσεις, βάζουν τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα.
2ο δεκαήμερο: Πες ναι στον αισθησιασμό αυτήν την περίοδο, αλλά όχι στα ξεσπάσματα, λόγω ζήλιας και κτητικότητας!
3ο δεκαήμερο: Επιτέλους, η ερωτική σου ζωή σταθεροποιείται, νιώθεις σιγουριά, ομορφαίνεις και απολαμβάνεις καυτές ερωτικές στιγμές, με το άτομο του πόθου σου! Δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Ομορφαίνεις και σίγουρα απολαμβάνεις τον θαυμασμό, από το άτομο της καρδιάς σου! Ωστόσο, η περίοδος είναι σχετικά απειλητική, αφού θα φέρει προβλήματα, αλλά και κινδύνους για οριστικές ρήξεις!
2ο δεκαήμερο: Η ερωτική εύνοια, θα φέρει σίγουρα πολλές ευκαιρίες, για να πετύχεις αυτό που θες στον έρωτα! Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι δυσάρεστες ανατροπές και οι αναπάντεχες ρήξεις!
3ο δεκαήμερο: Η πιο ερωτική περίοδος είναι εδώ! Ναι, μία μεγάλη σου επιθυμία, θα γίνει πραγματικότητα! Θα απολαύσεις ρομαντισμό, τρυφερότητα, πάθος και σεξουαλικότητα και αν αποφύγεις τάσεις απληστίας, τότε μόνο θα χαμογελάς!ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο δεκαήμερο:
Ψυχολογικές μεταπτώσεις και συναισθηματική ψυχρότητα, σε «ρίχνουν» αυτήν την περίοδο, ιδίως αν σε ενδιαφέρει ένας ανεκπλήρωτος έρωτας!
2ο δεκαήμερο: Μπορείς τώρα, να απολαύσεις ρομαντισμό και συναίσθημα! Μακριά ωστόσο, από απαγορευμένους και παράνομους έρωτες, αφού μυστικά και ψέματα σου, αποκαλύπτονται!
3ο δεκαήμερο: Ένας έρωτας παλαιός, παρασκηνιακός ή απωθημένος, σου δίνει μεγάλη χαρά, με τον πιο παθιασμένο, αλλά ταυτόχρονα και τρυφερό τρόπο!  

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο δεκαήμερο:
Ερωτική ανανέωση και ευχάριστες αλλαγές στα ερωτικά σου! Μόνο αν δεν αφήσεις προβλήματα στον φιλικό τομέα, να σε παρασύρουν!
2ο δεκαήμερο: Μία ξαφνική χαρά ή μία μεγάλη αναπάντεχη αλλαγή θα σου δώσει χαρά! Μακριά από εντάσεις και ανούσιες τάσεις επαναστατικότητας!
3ο δεκαήμερο: Τέλεια εποχή για εκπλήρωση στόχων και ονείρων στον έρωτα, για φλερτ, για ρομαντικές στιγμές, αλλά και για συναρπαστικά μεγάλα πάθη!Απολαμβάνεις κάθε στιγμή!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο δεκαήμερο:
Πέρα από τα επαγγελματικά προβλήματα, θα υπάρξουν και πολλά αδιέξοδα και προβλήματα, στον ερωτικό τομέα. Προσοχή!
2ο δεκαήμερο: Έρχονται ρήξεις και δυσάρεστες ανατροπές, σε έρωτα, καριέρα και οικογένεια! Ψυχραιμία!  
3ο δεκαήμερο: Μπορεί ο νους σου, να επικεντρώνεται στην δουλειά, όμως δεν αποκλείεται, να σου έρθει μία μεγάλη ευκαιρία, για σταθεροποίηση της αισθηματικής σου ζωής! Πιθανόν έρωτας μέσα από τον χώρο εργασίας!
ΙΧΘΥΣ
1ο δεκαήμερο:
Φλερτ, επίτευξη στόχων και χαρούμενες ερωτικές στιγμές! Ακόμα και μετά από μία ερωτική επικοινωνία, που ενδεχομένως να σε πληγώσει.
2ο δεκαήμερο: Νέα συναρπαστική γνωριμία έρχεται για τους ελεύθερους και συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες για τους δεσμευμένους! Μακριά μόνο, από ανούσιες εντάσεις!
3ο δεκαήμερο: Απόλυτα τυχερή περίοδος, για τον έρωτα και όχι μόνο! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, μετακινήσεις, συναντήσεις, ειδήσεις και συγκυρίες, σου δίνουν μόνο χαρά! Άρπαξε την τύχη σου!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
3,67 βαθμολογία
6 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.