Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 15/12/2020

Αφροδίτη στον Σκορπιό 21/11 έως 15/12/2020: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από την Ανδριάννα Σαρρή...

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 15/12/2020

ΚΡΙΕ... Πες ΝΑΙ στο ποιοτικό σεξ, στην οικονομική εύνοια και στους μοιραίους έρωτες!
            Πες ΟΧΙ σε κόντρες και εντάσεις, λόγω ζήλιας και καχυποψίας!ΤΑΥΡΕ... Πες ΝΑΙ στη συντροφικότητα, στην ερωτική δικαιοσύνη, το συναίσθημα και τον ρομαντισμό!
                Πες ΟΧΙ στις έντονες ρήξεις, στα νεύρα και στους τσακωμούς!ΔΙΔΥΜΕ... Πες ΝΑΙ στην ηρεμία, τις πρακτικές λύσεις, την βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης αλλά και της φυσικής σου κατάστασης!
                  Πες ΟΧΙ στην υπερβολική ψυχρότητα και παραμέληση του τομέα του έρωτα. λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!ΚΑΡΚΙΝΕ... Πες ΝΑΙ στον απόλυτο έρωτα, σε κατακτήσεις και θαυμαστές, στο φλερτ, σε δημιουργικότητα και στο πάθος!
                    Πες ΟΧΙ σε απαιτητικότητα και έπαρση!ΛΕΟΝΤΑ... Πες ΝΑΙ στην στην συγκατοίκηση και στην αναβίωση καλών αναμνήσεων, ακόμα και με κάποιο πρώην ταίρι!
            Πες ΟΧΙ σε καυγάδες και λάθη βιαστικά που έχουν να κάνουν με παλιές αγάπες!


ΠΑΡΘΕΝΕ... Πες ΝΑΙ στην ερωτική επικοινωνία, τα χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα και στις λύσεις, μέσα από συναισθηματικές συζητήσεις!
                     Πες ΟΧΙ στην τάση σου να φλερτάρεις σε διπλό ταμπλό!
Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή! 

Μάθε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις σου!  

Κάλεσε στο  14994
 ΖΥΓΕ... Πες ΝΑΙ στην αυτοεκτίμηση, την ερωτική σιγουριά και αφοσίωση και στο αισθησιακό σεξ!
            Πες ΟΧΙ στην κτητικότητα, την ζήλια και στις διατροφικές υπερβολές!


ΣΚΟΡΠΙΕ... Πες ΝΑΙ στον έρωτα, την ομορφιά, την συναισθηματική εύνοια, στις ερωτικές εξελίξεις και στην απόλυτη ερωτική επιτυχία!
            Πες ΟΧΙ σε κόντρα, ρήξεις και καυγάδες!ΤΟΞΟΤΗ... Πες ΝΑΙ σε κρυφές παρασκηνιακές ερωτικές εξελίξεις, γεμάτες συναίσθημα και στην διαίσθηση σου!  
                   Πες ΟΧΙ στα απαγορευμένα, στις εξιδανικεύσεις και στις απογοητεύσεις λόγω υψηλών προσδοκιών !  ΑΙΓΟΚΕΡΕ... Πες ΝΑΙ  στην αλλαγή, στο φλερτ, σε φιλία που μετατρέπεται σε έρωτα, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου!  
                      Πες ΟΧΙ στην προκλητικότητα και στους ανούσιους καυγάδες!ΥΔΡΟΧΟΕ... Πες ΝΑΙ στην σοβαρότητα, το ήθος και την σωστή συμπεριφορά στον έρωτα!  
           Πες ΟΧΙ στην υπερβολική ενασχόληση με την καριέρα, στην πλήξη της κοινωνικής σου εικόνας και στην ρήξη σημαντικών για εσένα, σχέσεων!ΙΧΘΥ... Πες ΝΑΙ στην ανανέωση της ερωτικής σου ζωής, στο φλερτ, την αισιοδοξία και την τύχη, σε ευχάριστα νέα και μηνύματα και στην ερωτική επιτυχία!
            Πες ΟΧΙ πες όχι στο ρίσκο και στις υψηλές ελπίδες και προσδοκίες!

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,62 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.