Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 1/11/19

Αφροδίτη στον Σκορπιό 7/10 έως 1/11/19: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από την Ανδριάννα Σαρρή...

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 1/11/19

ΚΡΙΕ... Πες ΝΑΙ στο ποιοτικό σεξ, στην οικονομική εύνοια και στην πραγματοποίηση επιθυμιών!
            Πες ΟΧΙ σε ζήλια, χειραγώγηση και εντάσεις στην ερωτική ζωή!ΤΑΥΡΕ... Πες ΝΑΙ στη συντροφικότητα, σε μία νέα σχέση, στο γάμο ή και σε μία επανασύνδεση!
               Πες ΟΧΙ στην στα νεύρα και τους τσακωμούς!ΔΙΔΥΜΕ... Πες ΝΑΙ στην βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης αλλά και της φυσικής σου κατάστασης!
                 Πες ΟΧΙ στην υπερβολική ψυχρότητα και στην παραμέληση του έρωτα, λόγω επαγγελματικών και καθημερινών υποχρεώσεων!ΚΑΡΚΙΝΕ... Πες ΝΑΙ στην διασκέδαση, στον απόλυτο έρωτα, σε κατακτήσεις και θαυμαστές, σε φλερτ, σε δημιουργικότητα και στην επανασύνδεση!
                    Πες ΟΧΙ σε υπερβολικές απαιτήσεις και έπαρση!ΛΕΟΝΤΑ... Πες ΝΑΙ στην προσπάθεια επανασύνδεσης, στην συγκατοίκηση και στην αναβίωση καλών αναμνήσεων!
            Πες ΟΧΙ σε καυγάδες, υπερευαισθησία και λάθη βιαστικά που έχουν να κάνουν με πρώην ταίρι σου!


ΠΑΡΘΕΝΕ... Πες ΝΑΙ στο φλερτ, στα χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα, στις νέες γνωριμίες, αλλά και στην ερωτική επικοινωνία με πρώην!
                     Πες ΟΧΙ στην τάση σου για κουτσομπολιά και... διπλό ταμπλό!Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή! 

Μάθε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις σου!  

Κάλεσε στο  14994
 


ΖΥΓΕ... Πες ΝΑΙ στην αυτοεκτίμηση, την ερωτική σιγουριά και αφοσίωση και στον αισθησιασμό!
            Πες ΟΧΙ στην κτητικότητα, την απαιτητικότητα και στις διατροφικές υπερβολές!


ΣΚΟΡΠΙΕ... Πες ΝΑΙ στον έρωτα, την ομορφιά, την συναισθηματική εύνοια και τύχη, στις πλούσιες ερωτικές εξελίξεις, ακόμα και με πρώην!
            Πες ΟΧΙ στην έπαρση την προκλητικότητα, την κόντρα και τους καυγάδες!ΤΟΞΟΤΗ... Πες ΝΑΙ σε παρασκηνιακές αισθηματικές εξελίξεις, γεμάτες ρομαντισμό και στην διαίσθηση σου!  
                   Πες ΟΧΙ στα απαγορευμένα, στις εξιδανικεύσεις και στις απογοητεύσεις λόγω ψευδαισθήσεων!  ΑΙΓΟΚΕΡΕ... Πες ΝΑΙ  στην αλλαγή, σε νέες γνωριμίες, σε φλερτ, σε φιλία που μετατρέπεται σε έρωτα, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου και σε φιλικές ή ερωτικές επανασυνδέσεις!  
                     Πες ΟΧΙ στην προκλητικότητα και τις υπερβολές!ΥΔΡΟΧΟΕ... Πες ΝΑΙ στην σοβαρότητα, το ήθος, την βελτίωση της εικόνας σου και την σωστή συμπεριφορά στον έρωτα!  
           Πες ΟΧΙ στην υπερβολική ενασχόληση με την καριέρα, στην πλήξη της υπόστασης σου και στη ξαφνική ρήξη σημαντικών σχέσεων!ΙΧΘΥ... Πες ΝΑΙ στην ανανέωση της ερωτικής σου ζωής, σε νέες γνωριμίες, στην αισιοδοξία και την τύχη, σε ευχάριστα νέα και μηνύματα, σε ταξίδια και εκδρομές και σε συναρπαστικές ερωτικές περιπέτειες, ακόμα και με πρώην!
            Πες ΟΧΙ πες όχι στο υπερβολικό ρίσκο και τις υψηλές προσδοκίες!

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,75 βαθμολογία
4 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.