Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Κριό: Τα ζώδια ζουν έντονες ερωτικές στιγμές

Πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Κριό μέχρι τον Απρίλιο του 2017; Δες στο άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου

Η Αφροδίτη στον Κριό: Τα ζώδια ζουν έντονες ερωτικές στιγμές

Η Αφροδίτη στο πρώτο  ηλιακό σπίτι, όπου κατοικεί ο Άρης και το ζώδιο του Κριού φαίνεται να αλλάζει δραστικά την ερωτική μας στάση,  με αποτέλεσμα να πάρουμε γενναίες αποφάσεις που θα καθορίσουν τις σχέσεις μας.  Η Αφροδίτη στον Κριό, σε θέση αδυναμίας, χάνει αρκετά την θηλυκότητα της, μια που επηρεάζεται από την παρορμητική, επιθετική φύση του Κριού και βλέπει το άλλο της μισό, με ανταγωνιστική διάθεση. Οπωσδήποτε τα άτομα που έχουν γεννηθεί με την Αφροδίτη, στο ζώδιο του Κριού, προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τον/την σύντροφο τους, δεν δείχνουν εύκολα τα συναισθήματα τους και κυρίως θέλουν να «φαίνονται» ανεξάρτητοι.  Ωστόσο, η «αρσενική» αυτή Αφροδίτη θέλει να αρέσει, να ξεχωρίζει και κάνει τα πάντα, με τον δικό της τρόπο για να πείσει ότι είναι μοναδική και αναντικατάστατη.


Με την επιρροή της Αφροδίτης στον Κριό, θα περάσουμε σε φάση σύγκρισης, αυτό δηλαδή που θα χρειαζόμαστε, είναι η πρωτιά, δηλαδή η βασική θέση στην καρδιά του/της  αγαπημένου μας και δεν θα υποχωρούμε εύκολα από τις αρχικές μας πεποιθήσεις. Η αμετακίνητη θέση μας σίγουρα θα προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις και ίσως κατηγορηθούμε ότι είμαστε «εγωιστές» και δεν ενδιαφερόμαστε για τις ανάγκες που έχει το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Έτσι θα ζήσουμε συγκρούσεις, εντάσεις αλλά και έντονες στιγμές που θα δώσουν δράση στην καθημερινότητα μας και το σίγουρο είναι ότι δεν θα νιώσουμε ανία.  Ο αυθορμητισμός μας, όμως, θα προκαλέσει την κριτική του περιβάλλοντος μας και έτσι θα πρέπει να ξεπεράσουμε ανασφάλειες και ενοχές και να αποκαλύψουμε την πραγματική μας ταυτότητα. Επίσης, η προσπάθεια μας να αξιολογήσουμε τις ερωτικές μας επιλογές, χωρίς να φοβόμαστε να μείνουμε μόνοι/ες θα οδηγήσει στην πλήρη απελευθέρωση μας.


Από τις 4 Μαρτίου, μέχρι τις 4 Απριλίου, η Αφροδίτη αρχίζει να κινείται ανάδρομη στον Κριό, όπου θα ζήσουμε μια περίοδος επανασυνδέσεων με το παρελθόν μας και θα βγουν στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα συναισθήματά μας,  για σχέσεις που δεν είχαν ολοκληρωθεί. Καλή περίοδος για να δώσουμε ευκαιρίες σε πρώην συντρόφους, ωστόσο καλό θα ήταν να μην έχουμε μεγάλες προσδοκίες, για να μην απογοητευτούμε αργότερα. Προσοχή την περίοδο της ανάδρομης Αφροδίτης, αποφεύγουμε να επισημοποιούσε σχέσεις, ουσιαστικά δεν μπορούμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για τις προσωπικές μας υποθέσεις,  αλλά ούτε και κάνουμε επεμβάσεις αισθητικής φύσεως.  Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, γεννημένοι α΄, αρχές β’ δεκαημέρου έως και την 13η μοίρα.


Η επιστροφή της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ιχθύ, στον Κριό και σε ορθή πορεία, πλέον θα γίνει στις 28 Απριλίου, όπου θα φανεί πιο έντονα η επιρροή της,  μια που θα  συνδεθεί με τους υπόλοιπους πλανήτες, Δία,  Κρόνο, Ουρανό και Πλούτωνα και θα φέρει σημαντικά γεγονότα για τα οικονομικά μας και τις προσωπικές μας σχέσεις. 


Στις 10 Φεβρουαρίου, Η Αφροδίτη από τον Κριό σε εξάγωνο με τον Ερμή στον Υδροχόο, βοηθάει τις επαφές μας, ευνοεί τις φιλικές συγκεντρώσεις και εκμεταλλευτείτε το θετικό κλίμα για να προωθήσετε μια ιδέα σας, καθώς τώρα είστε πιο αποδεκτοί από το περιβάλλον σας. Οι προθέσεις των άλλων σίγουρα θα είναι πιο ξεκάθαρες και δεν θα αναγκαστείτε να αποκωδικοποιήσετε περίεργες συμπεριφορές. Ένας φίλος σας πλησιάζει με ερωτικές διαθέσεις.

Επηρεάζονται , Κριοί, Υδροχόοι, γεννημένοι αρχές α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 3η, 4η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,24 βαθμολογία
21 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.