Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον αστρολογικό χάρτη του άντρα: Τι είδους γυναίκα τον γοητεύει;

H Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο ενός άνδρα δείχνει ποιον τύπο γυναίκας προτιμά. Δες πως θα τον σαγηνεύσεις…
Η Αφροδίτη στον αστρολογικό χάρτη του άντρα: Τι είδους γυναίκα τον γοητεύει;
Οι γυναίκες κατηγορούνται συνεχώς ότι δεν ξέρουν τι θέλουν και ότι αλλάζουν γνώμη συνεχώς και παραμένουν ανικανοποίητες με τα πάντα. Όμως μεταξύ μας, και οι άνδρες δεν πάνε πίσω! 

Για έναν άνδρα, μία γυναίκα πρέπει να είναι θηλυκή και σέξι αλλά όχι πρόστυχη, να τον αφήνει ελεύθερο αλλά χωρίς να είναι αδιάφορη, να είναι άπιαστη αλλά ταυτόχρονα και προσιτή, να ζηλεύει αλλά χωρίς να τον ζαλίζει και πολύ, να είναι απελευθερωμένη και έτοιμη για όλα στο κρεβάτι αλλά ταυτόχρονα αθώα και άπειρη, να είναι ανεξάρτητη αλλά να τον έχει και ανάγκη, να είναι απόλυτα ανεξάρτητη οικονομικά αλλά φυσικά να μην βγάζει περισσότερα από εκείνον, να είναι καλή νοικοκυρά, μαγείρισσα και εργαζόμενη αλλά να βρίσκει και χρόνο να περιποιείται άψογα τον εαυτό της, να είναι απόλυτα ειλικρινής αλλά να είναι και μυστηριώδης, να δείχνει ότι θα γίνει καλή μητέρα αλλά όχι να θέλει απεγνωσμένα παιδί, να είναι και καλή φίλη του αλλά να μην τολμήσει να μιλήσει σαν κολλητός του… Ουφ, επειδή μας κουράσατε άνδρες, ας αφήσουμε την Αστρολογία να μας καθοδηγήσει. 

Η θέση της Αφροδίτης στον Αστρολογικό Χάρτη του άνδρα που μας ενδιαφέρει, αποκαλύπτει τον τύπο και την προσωπικότητα της γυναίκας που τον γοητεύει και-γιατί όχι-την ονειρεύεται ως σύντροφο ζωής. Βρες σε ποιο ζώδιο έχει την Αφροδίτη του ο άντρας που σε ενδιαφέρει και μάθε όλα τα μυστικά του! 

Τι είδους γυναίκα αναζητά  κάθε άντρας σύμφωνα με την Αφροδίτη του
Αξιολόγηση
4,32 βαθμολογία
22 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.