Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 2/3/2019

Αφροδίτη στον Αιγόκερω 4/2 έως 2/3/2019: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από την Ανδριάννα Σαρρή...

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 2/3/2019

Αφροδίτη στον Αιγόκερω 4/2 έως 2/3/2019 και...ΚΡΙΕ... Πες ΝΑΙ στην σοβαρότητα, το ήθος, την ψυχραιμία, την εντιμότητα και την σωστή συμπεριφορά και αντιμετώπιση στον έρωτα!
           Πες ΟΧΙ στην υπερβολική δογματικότητα, στην πλήξη της κοινωνικής σου εικόνας, στην ρήξη σημαντικών σχέσεων και στις λάθος σκοτεινές ερωτικές επιλογές που σε εκθέτουν!
ΤΑΥΡΕ... Πες ΝΑΙ στην ανανέωση της ερωτικής σου ζωής με νέες γνωριμίες και μπόλικο, στην αισιοδοξία και την ερωτικήτύχη, σε ευχάριστα νέα και μηνύματα, σε ένα ταξίδι ή εκδρομή και σε ερωτικές περιπέτειες!
           Πες ΟΧΙ πες όχι στο ρίσκο, στην επιπολαιότητα και την ανωριμότητα!ΔΙΔΥΜΕ... Πες ΝΑΙ στο ποιοτικό σεξ, στην οικονομική εύνοια και στην πραγματοποίηση μίας βαθιάς επιθυμίας!
            Πες ΟΧΙ σε ζήλια, καταπίεση, μοιραίες καταστροφικές σχέσεις και ρήξεις στην ερωτική ζωή!ΚΑΡΚΙΝΕ... Πες ΝΑΙ στη συντροφικότητα, σε υποχωρήσεις, σε μία νέα σταθερή σχέση και στην ηρεμία στην συντροφική ζωή!
            Πες ΟΧΙ σε ρήξεις σχέσεων, στα νεύρα, στους τσακωμούς, στις λάθος ερωτικές επιλογές και σχέσεις και στον υπερβολικό εγωισμό!ΛΕΟΝΤΑ... Πες ΝΑΙ στην προσπάθεια, στην βελτίωση του σώματος σου και της εμφάνισης σου και στην υποχωρητικότητα!
            Πες ΟΧΙ στην ρουτίνα και παραμέληση του έρωτα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων!ΠΑΡΘΕΝΕ... Πες ΝΑΙ στην ερωτική ψυχαγωγία, στον δυνατό έρωτα, σε κατακτήσεις και θαυμαστές, σε φλερτ, σε δημιουργικότητα και στο πάθος!
            Πες ΟΧΙ σε έπαρση και λάθος ερωτικές επιλογές που χαλούν την φήμη σου!
Μάθε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις σου! 
Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!   

Κάλεσε στο ☏ 14994
 

ΖΥΓΕ... Πες ΝΑΙ στην στην συγκατοίκηση, στην αναβίωση καλών αναμνήσεων με τον σύντροφο και στον ρομαντισμό!
            Πες ΟΧΙ σε ανασφάλεια, σε ρήξεις και στο ερωτικό παρελθόν!ΣΚΟΡΠΙΕ... Πες ΝΑΙ στο φλερτ, στα χαρούμενα νέα, μηνύματα και τηλεφωνήματα και στις νέες γνωριμίες!
            Πες ΟΧΙ στα κουτσομπολιά, στα ψέματα και στις παράλληλες ερωτικές ιστορίες!ΤΟΞΟΤΗ... Πες ΝΑΙ στην αυτοεκτίμηση, την ερωτική σιγουριά και πίστη, στον αισθησιασμό και στην οικονομική εύνοια!
            Πες ΟΧΙ στην κτητικότητα, την ζήλια, τις απαιτήσεις και τις διατροφικές υπερβολές!ΑΙΓΟΚΕΡΕ... Πες ΝΑΙ στην ομορφιά, στην ερωτική εύνοια, στις συναισθηματικές εξελίξεις και στον συνασθηματισμό!
            Πες ΟΧΙ στην κόντρα, στους καυγάδες, στις ρήξεις και στα απανωτά ερωτικά λάθη!ΥΔΡΟΧΟΕ... Πες ΝΑΙ σε ψυχική και συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία, στο συναίσθημα και στην διαίσθηση σου!
            Πες ΟΧΙ στις απαγορευμένες αγάπες και στις ερωτικές εξιδανικεύσεις!  


ΙΧΘΥ... Πες ΝΑΙ  στις θετικές αλλαγές, σε νέες γνωριμίες, στη βοήθεια των φίλων και στην εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου!
            Πες ΟΧΙ στην προκλητικότητα, στα νεύρα και στο ανακάτεμα φιλίας με έρωτα!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,9 βαθμολογία
10 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.