Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 1/2/2021

Αφροδίτη στον Αιγόκερω 8/1 έως 1/2/2021: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από την Ανδριάννα Σαρρή...

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 1/2/2021

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω 8/1 έως 1/2/2021, απαιτεί στον Έρωτα...

... σοβαρότητα, ωριμότητα, λογική, ασφάλεια, ουσία, τιμιότητα, ηρεμία, υπομονή, εκτίμηση του άλλου μας μισού, συγκρατημένα συναισθήματα, υψηλά στάνταρ και επιμέλεια στις ερωτικές μας δράσειςΚΡΙΕ... Πες ΝΑΙ στην σοβαρότητα, στην σταθερότητα και στην ωριμότητα στον έρωτα!
           Πες ΟΧΙ στην σκληρότητα, στην πλήξη της κοινωνικής σου εικόνας, στην ρήξη σημαντικών σχέσεων, την ερωτική ψυχρότητα και στις λάθος ερωτικές επιλογές που σε εκθέτουν!
ΤΑΥΡΕ... Πες ΝΑΙ στην ερωτική τύχη, στην πλήρη ανανέωση της ερωτικής σου ζωής με φλερτ και γνωριμίες, στην αισιοδοξία, στα ευχάριστα νέα και μηνύματα και στις χαρούμενες συναισθηματικές συγκυρίες!
           Πες ΟΧΙ πες όχι στο ρίσκο, στην επιπολαιότητα και στην ανωριμότητα στον έρωτα!ΔΙΔΥΜΕ... Πες ΝΑΙ στο μπόλικο σεξ, στην οικονομική εύνοια και στην πραγματοποίηση μίας βαθιάς ερωτικής επιθυμίας!
            Πες ΟΧΙ σε ζήλια, στα ερωτικά παιχνίδια εξουσίας, στις μοιραίες τοξικές σχέσεις και στις ρήξεις στην συναισθηματική ζωή!ΚΑΡΚΙΝΕ... Πες ΝΑΙ στην συντροφικότητα, στην αρμονία, σε μία νέα σταθερή και ρομαντική σχέση και στην ηρεμία με το άλλο σου μισό!
            Πες ΟΧΙ σε ρήξεις, στους τσακωμούς, στις λάθος ερωτικές επιλογές και σχέσεις και στον εγωισμό!ΛΕΟΝΤΑ... Πες ΝΑΙ στην λογική, στην βελτίωση της εμφάνισης και της φυσικής σου κατάστασης και στην υποχωρητικότητα!
            Πες ΟΧΙ στην ρουτίνα, στην ψυχρότητα και παραμέληση του έρωτα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή εκκρεμοτήτων της καθημερινότητας!ΠΑΡΘΕΝΕ... Πες ΝΑΙ στην ερωτική τύχη, στον δυνατό έρωτα, σε κατακτήσεις και θαυμαστές, στο φλερτ, στο συναίσθημα και στο πάθος!
            Πες ΟΧΙ σε έπαρση και απαιτητικότητα!
ΔΕΣ ΕΔΩ>> τις Λέξεις Κλειδιά για κάθε Ζώδιο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, από 8 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου 2021

Μάθε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις σου! 
Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!   

Κάλεσε στο ☏ 14994


 

ΖΥΓΕ... Πες ΝΑΙ στην δυνατότητα μίας συγκατοίκησης, στην αναβίωση ευχάριστων αναμνήσεων με το ταίρι σου, στην επικοινωνία με κάποιον παλαιό έρωτα και στον συναισθηματισμό!
            Πες ΟΧΙ σε ανασφάλεια, σε ρήξεις και σε ένα ερωτικό παρελθόν, που ξέρεις ότι θα σε πληγώσει και πάλι!ΣΚΟΡΠΙΕ... Πες ΝΑΙ στο φλερτ, στα χαρμόσυνα νέα, μηνύματα και τηλεφωνήματα, στην επίτευξη ερωτικών στόχων και στις νέες γνωριμίες!
            Πες ΟΧΙ στα κουτσομπολιά, στα ψέματα και στις παράλληλες ερωτικές επικοινωνίες!ΤΟΞΟΤΗ... Πες ΝΑΙ στην αυτοεκτίμηση, την ερωτική σιγουριά και αφοσίωση, στον αισθησιασμό και στην οικονομική εύνοια!
            Πες ΟΧΙ στην κτητικότητα, τις απαιτήσεις και τις διατροφικές υπερβολές!ΑΙΓΟΚΕΡΕ... Πες ΝΑΙ στην ομορφιά, στην γοητεία, στην ερωτική εύνοια, στις θετικές συναισθηματικές εξελίξεις και στον ρομαντισμό!
            Πες ΟΧΙ στους καυγάδες και στην τάση για εγωκεντρισμό!ΥΔΡΟΧΟΕ... Πες ΝΑΙ σε ψυχική και συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία, στην χαρά που θα πάρεις από έναν απωθημένο έρωτα και στην διαίσθηση σου!
            Πες ΟΧΙ στις απαγορευμένες αγάπες και στις ερωτικές εξιδανικεύσεις!  ΙΧΘΥ... Πες ΝΑΙ στις θετικές αλλαγές, στις νέες γνωριμίες, στην βοήθεια των φίλων σου για τους ερωτικούς σου στόχους και στην εκπλήρωση ενός συναισθηματικού ονείρου!
            Πες ΟΧΙ στην προκλητικότητα, στα νεύρα και στην ανούσια επαναστατικότητα!

Απόκτησε τα Astro Coins σου και μίλησε με τον Αστρολόγο σου

χωρίς χρέωση του σταθερού ή κινητού σου

Διάλεξε το πακέτο που σου ταιριάζει:
10 Astro Coins

10 Λεπτά Ομιλίας

από 22,70€ μόνο 13€

20 Astro Coins

20 Λεπτά Ομιλίας

από 41,50€ μόνο 24€

60 Astro Coins

60 Λεπτά Ομιλίας

από 102,90€ μόνο 50€

Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.