Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Ο έρωτας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Πώς θα μας επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιήσει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω; Δες τις προβλέψεις της Χριστίνας Τανταλίδου

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Ο έρωτας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Της Χριστίνας Τανταλίδου<<Από τις 23 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται  στο παρορμητικό, γήινο ζώδιο τον Αιγόκερω, υποστηρίζοντας ότι ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει....

 Η Αφροδίτη στον Τοξότη ήταν απελευθερωμένη, διψούσε να νιώσει ερωτευμένη και δεν υποτασσόταν σε «στεγανά» - κατεστημένο. Έτσι την προηγούμενη περίοδο αδιαφορούσες για την σταθερότητα της σχέσης σου , έβρισκες δικαιολογίες για να αναζητήσεις το «αληθινό» σου ταίρι και ένιωθες χαμένος μέσα σε αμέτρητες επιλογές.  Τώρα όμως με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω υιοθετείς το ψυχρό , απροσπέλαστο βλέμμα του πλανήτη Κρόνου, έτοιμος να βάλεις τους όρους σου και να κερδίσεις το παιχνίδι!


Αν έχεις στον αστρολογικό χάρτη σου Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι συντηρητική, αρκετά αμυντική καθώς δεν εμπιστεύεται εύκολα τον έρωτα και τα τερτίπια του. Είναι διαπιστωμένο ότι τα άτομα με γενέθλια Αφροδίτη στον Αιγόκερω αγαπούν τον υλικό κόσμο, προσγειώνονται με ευκολία στην πραγματικότητα , προσκολλημένοι σταθερά στο στόχο τους. Δένονται με τα αποκτήματά τους, αποφεύγουν τους υπερβολικούς συναισθηματισμούς και μιλάνε με την λογική, κοιτώντας το συμφέρον τους. Καταλαμβάνουν εύκολα την «πρώτη θέση» στην κοινωνική κάστα γιατί θυσιάζουν ρομάντζα και αγάπες για τον/την σύντροφο που θα ικανοποιεί τις φιλοδοξίες –απαιτήσεις τους. Συνήθως επιλέγουν ένα αυστηρό , λιτό αλλά ακριβό στυλ που προσδίδει αρχοντιά και κινούνται με πολυτελή οχήματα, επιδεικνύοντας την δύναμη τους. Θέλουν να νιώθουν σίγουροι μέσα σε μια σχέση και για αυτό αποφεύγουν τους «επικίνδυνους πειραματισμούς». Σίγουρα δεν είναι τόσο ευχάριστοι αλλά αποδεικνύονται σταθεροί, πιστοί στο χρόνο εφόσον δηλώσετε έτοιμοι να ικανοποιήσετε τις ακριβές απαιτήσεις τους. Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω

Υπό την επιρροή της Κρόνιας Αφροδίτης, μαζεύεις τις «ανήθικες» σκέψεις σου, γίνεσαι παιδί  με αρχές και ψάχνεις τον/την κατάλληλο/η. Η επαφή με τον άλλον/η είναι παιχνίδι συμφερόντων και σκοπεύεις να διαπραγματευτείς τον εαυτό σου, ανεβάζοντας την τιμή στα ύψη.  Με επιφύλαξη και συστολή αντιμετωπίζεις δελεαστικές ερωτικές προτάσεις και το αντικείμενο του «στόχου» σου πέφτει στο δόλωμα και κυνηγά να σε κατακτήσει , αποδεχόμενος όλους τους όρους. Αποκτάς κύρος.


Στις 6 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον  Αιγόκερω στη δυναμική όψη της συνόδου. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έχει καταρρίψει τους μύθους για τα πρόσωπα «εξουσίας» ενώ η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιδιώκει να βολευτεί , προστατευτεί κάτω από την ομπρέλα των  «δυνατών» . Πιστεύεις ότι μπορείς να ελέγχεις την σκέψη του/της συντρόφου και να ζητάς όλα και περισσότερα , χρησιμοποιώντας υπόγεια μέσα; Έχεις κολλήσει σε μια σχέση καταπιεστική , αταίριαστη και παραμένεις καθαρά από ανασφάλεια; Κυνηγάς τα πλούτη, την δόξα ακυρώνοντας τα συναισθήματά σου; Σε κάθε περίπτωση θα συνειδητοποιήσεις ότι η μάχη με τα «σκοτεινά» σημεία σου παραμένει άνιση , ακόμα αν φαίνεται ότι κερδίζεις. Τελικά η νίκη δεν είναι πάντα ευχάριστη και κρύβει αρκετές απώλειες.. Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι μέσα β΄δεκημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 16η των αντίστοιχων ζωδίων. 


Στις 7,8 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω συγκρούεται με τον Ουρανό στον Κριό , στην δυσμενή όψη του τετραγώνου και αμφισβητείς τις κινήσεις σου , χάνεις προσωρινά την αυτοπεποίθηση σου και περπατάς σε «ναρκοπέδιο»; Αιφνιδιάζεσαι από το περιβάλλον σου , εκπλήσσεσαι από την αδιαφορία των γύρω σου και πανικοβάλλεσαι γιατί δέχεσαι επίθεση. Προσοχή σε οικονομικούς χειρισμούς , απόφυγε κάθε είδους διευθετήσεις.  Επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι β΄ δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 17η των αντίστοιχων ζωδίων. 


Ο Άρης στον Σκορπιό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω την ίδια μέρα δίνει χείρα βοηθείας, ώστε να ελέγξεις τα νεύρα σου , να ξεφύγεις από κρίσεις πανικού και να καταστρώσεις από την αρχή το σχέδιο αντεπίθεσης σου . Τίποτα δεν χάθηκε.. Επηρεάζονται Σκορπιοί γεννημένοι 9, 10Νοεμβρίου, Αιγόκεροι γεννημένοι 8,9 Ιανουαρίου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 17η των αντίστοιχων ζωδίων.  Στις 10 Φεβρουαρίου  η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Δία στην Παρθένο αποκαλύπτει δειλά τα πρώτα σημάδια της νίκης που κατάφερες μετά από επίπονη προσπάθεια, ανοίγοντας προοπτικές και καθαρίζοντας το τοπίο από εμπόδια . Οραματίζεσαι το Φως.  Επηρεάζονται τα ζώδια της γης, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και τα ζώδια του νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, αρχές γ΄δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα ,21η . 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
1 βαθμολογία
1 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.