Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Αναζητώντας τη σωστή σχέση!

Μάθε από την Χριστίνα Τανταλίδου, πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Αναζητώντας τη σωστή σχέση!
Η Αφροδίτη στις 10 Δεκεμβρίου κάνει το πέρασμα της στο γήινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, τον Αιγόκερω. Η Χριστίνα Τανταλίδου, μας αναλύει την επιρροή που θα δεχθούμε μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου....

Η Αφροδίτη αφήνει τον θετικό , πύρινο ζώδιο του Δία, τον Τοξότη και περνάει στον παθητικό , παρορμητικό , γήινο Αιγόκερω . Ο Αιγόκερως συμβολίζει την πραγματικότητα σου , έτσι ακριβώς όπως την βιώνεις μέσα στο γήινο πεδίο. Γεννιέσαι και χωρίς να το καταλάβεις εγκαταλείπεις την οικογενειακή αγκαλιά για να μπεις ενεργά στην ζωή, και να βάλεις την προσωπική σου σφραγίδα. Η ανάγκη της επιβεβαίωσης μεγαλώνει καθώς προχωράς ,  και φυλακίζεσαι μέσα στις επιλογές σου, αποχαιρετώντας την ελευθερία σου. Ο Αιγόκερως εκπαιδεύεται από τον πατέρα του, τον Κρόνο , που κυριαρχεί σε αυτό το ζώδιο σε δύσκολες δοκιμασίες, και για αυτό υιοθετεί από πολύ μικρός τις αξίες που θα ακολουθήσει για να αποφύγει τις τιμωρίες . 

Η Αφροδίτη είναι καλό παιδί , μα επιπόλαιο και λοξοδρομεί από το δρόμο της , γιατί είναι υπόδουλη στις αδυναμίες της. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη βρήκε τη χαρά της και έκανε ότι ήθελε , χωρίς κανόνες και αβάσταχτα πρέπει. Αποφασισμένη να δοκιμάσει τη γεύση του έρωτα , πήρε άδεια από τον Δία , να πειραματιστεί σε νέες εμπειρίες, χωρίς να υπόσχεται τη μονιμότητα.. Έτσι η Θεά ένιωσε ελεύθερη και έδιωξε ταμπού και προκαταλήψεις. Γνώρισε τον παράξενο , και γιατί όχι, με απόσταση έρωτα και συνειδητοποίησε ότι έρωτας ανίκατε μάχαν!

Από τις 10 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη κατεβάζει τα φτερά της, γιατί περνάει στην απαγορευμένη περιοχή του Κρόνου ,και πρέπει να επιβιώσει. Χάνει τον ενθουσιασμό της και ελέγχει τις πράξεις της, γιατί δεν θέλει να παρεκτραπεί. Συναισθηματικά αισθάνεται ανασφαλής και μαθαίνει να είναι καθωσπρέπει, και να μην εκφράζει τον εσωτερικό της κόσμο. Έτσι η θεά καταπιέζεται στο σπίτι του Κρόνου και κρύβει τις επιθυμίες της. Προσποιείται χωρίς φόβο και πάθος , την μονογαμική για να κάνει τον ιδανικό γάμο, δηλαδή του συμφέροντος, και απολαμβάνει μία άνετη, αλλά «ανέραστη» ζωή.

 Μπερδεύεσαι με την αλλαγή της Αφροδίτης και αγαπάς το χρήμα ως εαυτό ,αποφεύγοντας να δεις κατά πρόσωπο τις αδύναμες ευαισθησίες σου. Προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και απορρίπτεις με κυνισμό το άτομο που παρακαλάει να είναι μαζί σου , γιατί δεν έχει τα κατάλληλα προσόντα! Προσκολλάσαι με επιμονή στους στόχους σου και φτιάχνεις την βιτρίνα σου γιατί θέλεις να φαίνεσαι .. και να ανήκεις στην κάστα των ελίτ! 

Σημαντικές στιγμές 

  • Στις 14 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω συναντάει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, στην θετική όψη του εξαγώνου, που «φωνάζει» να δραστηριοποιηθείς και να μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις σχέσεις σου και πρέπει να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα και χωρίς παρωπίδες. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες υπόσχεται να σε καλύψει χωρίς απώλειες , και να στηρίξει την απόφαση σου να μονιμοποιήσεις τα συναισθήματα σου . Πες το πολυπόθητο ναι , στο άτομο που κουράστηκε να υπομένει τα ατέλειωτα καπρίτσια σου, και κλείσε το κεφάλαιο «έρωτας» με επιτυχία! Από το εξάγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα επηρεάζονται κυρίως οι Αιγόκεροι, Ιχθύες και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη τους στην 5η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων
  • Σημαντικές μέρες 19,20,21 Δεκεμβρίου όπου η Αφροδίτη ακουμπά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και ενεργοποιεί το τετράγωνο με τον φαινομενικά ανάδρομο Ουρανό στον Κριό που έχει αλλάξει τη ζωή σου και παρακαλάς πότε θα φύγει να ..ησυχάσεις !  Θέλοντας και μη θα δεις το έργο που παίζονταν πίσω από την πλάτη σου, και θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που σείουν το έδαφος, και χάνεις την ισορροπία σου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σνομπάρει τους κοινούς θνητούς, ο Ουρανός στον Κριό πυροδοτεί τις αντιθέσεις,  και ο Πλούτωνας είναι άπληστος και τα θέλει όλα δικά του..Αποκλείεται να βρεις την άκρη και θα φτάσεις σε τέλμα..  Οικονομικά θα ζοριστείς και φοβάμαι μην τα παρατήσεις..Σε Ικετεύω ..Μην! Από αυτές τις δύσκολες όψεις επηρεάζεται ο παρορμητικός σταυρός Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι , και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην 12η μοίρα, στον γενέθλιο χάρτη τους

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.