Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο Λέοντα: Το πάρτι του έρωτα ξεκινά!

Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο Λέοντα στις 5 Ιουνίου 2015!Μάθε από τη Χριστίνα Τανταλίδου πώς θα σε επηρεάσει

Η Αφροδίτη στο Λέοντα: Το πάρτι του έρωτα ξεκινά!
Το καλοκαιρινό «ταξίδι» της Αφροδίτης ξεκινά στις 5 Ιουνίου, που κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Λέοντα ... Η Χριστίνα Τανταλίδου μας αναλύει πώς θα μας επηρεάσει...

Στις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη απομακρύνεται από την κλειστή κοινωνία της Σελήνης , από το ζώδιο του  Καρκίνου, για να νιώσει την ζεστασιά του Ήλιου , στο σπίτι του Λέοντα.  Με το πέρασμα της στο σταθερό , δυναμικό, πύρινο ζώδιο το Λιοντάρι, η Αφροδίτη φοράει τα καλά της , για να κάτσει στο θρόνο της.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου κρατήθηκες από το παρελθόν για να γλιτώσεις από εκπλήξεις που θα ταρακουνούσαν τον κόσμο σου .. Ακολούθησες τη συμβουλή της μαμάς , κάνοντας το χατίρι συγγενών και φίλων κλείνοντας τα στόματα, γιατί ήσουν το καλό παιδί. Όμως τώρα και με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα , αποδεσμεύεσαι από πιθανά τυραννικά συναισθήματα,  και σταματάς να φοβάσαι τη «σκιά» σου . 

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ζητάει την αναγνώριση , επιδιώκει την προβολή, και επιβάλλει τις απόψεις της. Ελκύει χωρίς κόπο θαυμαστές, φίλους , πιθανούς εραστές , και έχει την πολυτέλεια να διαλέξει τον καλύτερο! Αρκετά μεγαλόψυχη,  συμπονάει-βοηθάει τους αδικημένους και τιμωρεί με παγερή αδιαφορία τους «εχθρούς» και χωρίς οίκτο. Δεν αποδέχεται την προδοσία , και εγκαταλείπει τελευταία το «θρόνο» της , προστατεύοντας την αυλή της.

Με την θέση της Αφροδίτης  στον Λέοντα βγαίνεις από το τούνελ της ανωνυμίας , και αρχίζεις και σχεδιάζεις την εικόνα σου με χρώματα της επιλογής σου . Έχεις αρκετό χρόνο μπροστά σου , καθώς  η θεά θα παραμείνει σε αυτήν την θέση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου , και θα κινηθεί «δήθεν» ανάδρομα από τις 31 Ιουλίου ως 6 Σεπτεμβρίου, για να λύσεις πιθανά αινίγματα.

Κατά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, μπορείς να επανεξετάσεις σχέσεις , φιλίες,  και να διαπραγματευτείς την μερίδα του Λέοντος , βγαίνοντας κερδισμένος.  Συνειδητοποιείς το παιδί –θησαυρό που κρύβεται μέσα σου , και εκμεταλλεύεσαι τις δυνατότητες σου για να ξεχωρίσεις από την «μάζα».

Οι αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το Λέοντα μέχρι τις 18 Ιουλίου


Το τρίγωνο Αφροδίτης - Κρόνου

Στις 6 Ιουνίου η Αφροδίτη θα συναντήσει τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο
στην μηδενική μοίρα του Τοξότη , πριν εισχωρήσει ο Κρόνος στα μυστικά χωράφια του Σκορπιού , σχηματίζοντας το ευνοϊκό τρίγωνο . Ο Κρόνος ανάβει το πράσινο φως στην Αφροδίτη, και εσύ μπορείς να ελπίζεις σε ένα αίσιο τέλος, αρκεί βέβαια να ακολουθήσεις το μονοπάτι της αλήθειας,  και να μην θελήσεις να παραστρατήσεις. Επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς, κυρίως Κριοί γεννημένοι στις 21 Μαρτίου, Λέοντες γεννημένοι στις 24 Ιουλίου, Τοξότες γεννημένοι στις 23 Νοεμβρίου, και τα ζώδια του αέρα Δίδυμοι γεννημένοι στις 22 Μαίου,  Ζυγοί γεννημένοι στις 24 Σεπτεμβρίου , Υδροχόοι γεννημένοι στις 21 Ιανουαρίου. Αφεθείτε σε νέες προτάσεις. Ευνοείστε!

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή

Στις 10 Ιουνίου η Αφροδίτη από τον Λέοντα συναντά με την θετική όψη του εξαγώνου τον φαινομενικά ανάδρομο Ερμή και πριν αυτός γυρίσει σε ορθή πορεία , φωνάζει πρόσωπα από το παρελθόν να φανερωθούν και να ..εξηγηθούν. Μην πάρετε θέση ακόμα , περιμένετε μέχρι τις 5 Ιουλίου που ο Ερμής θα έχει γυρίσει σε ορθή πορεία , για να καταλάβετε τι θέλετε ..
Επηρεάζονται οι Δίδυμοι , Λέοντες , κυρίως οι γεννημένοι πρώτο , τρίτο δεκαήμερο.

Το «τυχερό» μεγάλο τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού - Δία

Από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 2-3 Ιουλίου η Αφροδίτη από τον Λέοντα  χαρίζει δώρα σε όσους εμπιστεύτηκαν την τύχη τους στα χέρια της,  και με το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα «βουτήξετε» τα δάκτυλά σας στο μέλι . Επιτέλους!
Ευνοϊκή η συμμετοχή του ευεργέτη Δία από τον Λέοντα που κοιτάει στα μάτια την Αφροδίτη και σφραγίζει κάθε προσπάθεια σας με επιτυχία - Επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη σας. Για πάντα; Επηρεάζονται ζώδια της φωτιάς , Κριοί γεννημένοι στις 11, 12 Απριλίου  , Λέοντες  γεννημένοι στις 14,15 Αυγούστου , Τοξότες γεννημένοι στις 13,14 Δεκεμβρίου και ζώδια του αέρα , Δίδυμοι γεννημένοι στις 12, 13 Ιουνίου , Ζυγοί γεννημένοι στις 14, 15 Οκτωβρίου ,  Υδροχόοι γεννημένοι στις 20,21 Ιανουαρίου. Επίσης όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες  στον αστρολογικό χάρτη τους στην κρίσιμη , τυχερή μοίρα 20η 21η των αντίστοιχων ζωδίων.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Στις 14 Ιουλίου η Αφροδίτη θα πιεστεί με την όψη του τετραγώνου από τον φαινομενικά ανάδρομο Κρόνο στον Σκορπιό , που «ζήλεψε» την ευτυχία σου και θέλει να σε επαναφέρει στην..τάξη. Θα τα καταφέρει;
Επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός , Ταύροι, Λέοντες γεννημένοι στις 22 Αυγούστου, Σκορπιοί γεννημένοι στις 21 Νοεμβρίου, Υδροχόοι γεννημένοι στις 18 Φεβρουαρίου ,  και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 28η .
Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.