Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στην Παρθένο! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 27 Οκτωβρίου

Αφροδίτη στην Παρθένο από 2/10 έως 27/10/2020: Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από την Ανδριάννα Σαρρή...

Η Αφροδίτη στην Παρθένο! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 27 Οκτωβρίου

Αφροδίτη στην Παρθένο από 2 έως 27 Οκτωβρίου 2020 και...ΚΡΙΕ... Πες ΝΑΙ  στην ανανέωση της εμφάνισης σου, στην ευεξία και στην ήρεμη και γλυκιά καθημερινότητα!
            Πες ΟΧΙ στην υπερβολική ενασχόληση σου με την δουλειά και την παραμέληση των ερωτικών σου ζητημάτων!ΤΑΥΡΕ... Πες ΝΑΙ στην ερωτική διασκέδαση, στην επιτυχία, την λάμψη, την τύχη και στις κατακτήσεις, στο πάθος και το συναίσθημα!  
           Πες ΟΧΙ στην έπαρση και την απληστία!ΔΙΔΥΜΕ... Πες ΝΑΙ στην ερωτική αφοσίωση, την προστατευτικότητα και στην συναισθηματική σιγουριά! 
           Πες ΟΧΙ πες όχι στις ψευδαισθήσεις που αφορούν ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν σου, διότι θα απογοητευτείς!ΚΑΡΚΙΝΕ... Πες ΝΑΙ φλερτ, εκδρομές, ραντεβού, ερωτικές λύσεις και δυναμικά νέα ξεκινήματα!  
            Πες ΟΧΙ σε δίπορτους έρωτες, έστω και μόνο λεκτικά! ΛΕΟΝΤΑ... Πες ΝΑΙ σε αισθησιακές στιγμές, πίστη στον έρωτα, την σταθερότητα και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου!
            Πες ΟΧΙ σε ζήλιες, κτητικότητα και ρουτίνα!ΠΑΡΘΕΝΕ... Πες ΝΑΙ στην ερωτική εύνοια, στις κατακτήσεις, στην συναισθηματική επιτυχία, την ομορφιά και στην δύναμη της γοητείας σου!
            Πες ΟΧΙ στην εξιδανίκευση, την εξαπάτηση, τα ψέματα και στις υπερβολικές προσδοκίες! ΔΕΣ ΕΔΩ>> τις 3 λέξεις κλειδιά για την ερωτική σου ζωή, με την Αφροδίτη στην Παρθένο! 


Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις με, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή! 

Μάθε αναλυτικά όλες τις προβλέψεις σου!  
Κάλεσε στο  14994


 ΖΥΓΕ... Πες ΝΑΙ στην συναισθηματική ικανοποίηση και στην αναβίωση ενός κρυφού ή απωθημένου έρωτα!

            Πες ΟΧΙ στο παραμύθιασμα του εαυτού σου, την ερωτική παρανομία και στην μοναξιά!ΣΚΟΡΠΙΕ... Πες ΝΑΙ στον έρωτα που γεννιέται μέσα από το φιλικό περιβάλλον, στην αλλαγή, στην έκπληξη και στην εκπλήρωση ενός μεγάλου ερωτικού στόχου!
            Πες ΟΧΙ στην προκλητικότητα, τα ξεσπάσματα και στις υπερβολές!ΤΟΞΟΤΗ... Πες ΝΑΙ στην ουσιαστική βελτίωση της ερωτικής σου ζωής, την ενίσχυση της γοητείας σου και την σοβαρότητα!
            Πες ΟΧΙ σε ουτοπίες και ψευδαισθήσεις, που θα φέρουν σίγουρα ρήξεις και απογοητεύσεις!
ΑΙΓΟΚΕΡΕ
... Πες ΝΑΙ στις νέες γνωριμίες, στα ταξίδια, στην ερωτική ανανέωση, στο διαφορετικό, την τόλμη, το φλερτ και την ερωτική τύχη! 
            Πες ΟΧΙ στην επιπολαιότητα και την υπεραισιοδοξία στον έρωτα! ΥΔΡΟΧΟΕ... Πες ΝΑΙ στην σεξουαλικότητα, το πάθος, την ακαταμάχητη γοητεία στην συναισθηματική αναγέννηση και στην πραγματοποίηση επιθυμιών!
            Πες ΟΧΙ στη ζήλια, στην καταπίεση και στην τάση σου για χειραγώγηση και εξουσία!ΙΧΘΥ... Πες ΝΑΙ στην συντροφικότητα, την ερωτική σταθερότητα και σε μία πρόταση σχέσης ή γάμου!
            Πες ΟΧΙ στα ψέματα, το παραμύθιασμα και στις ερωτικές ψευδαισθήσεις, διότι θα πληγωθείς!  

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,78 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.