Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή

Πώς θα σε επηρεάσει το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 7/7; Δες στο άρθρο της Χ.Τανταλίδου

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τις οικογενειακές συναναστροφές και αναζητάς την ευτυχία στο προσωπικό σου καταφύγιο. Ο Καρκίνος, από τη φύση του, είναι αρκετά συντηρητικός και αποφεύγει τις ξαφνικές γνωριμίες με άτομα που δεν γνωρίζει αρκετά. Έτσι, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, αγαπάς την ησυχία, φροντίζεις την μόνιμη σχέση σου, αφιερώνεις χρόνο στους δικούς σου ανθρώπους, και εκτιμάς την σταθερότητα.


Εδώ και καιρό, όμως, ο Ουρανός από τον πύρινο Κριό ταρακουνά δυναμικά τον συναισθηματικό σου κόσμο, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κατασταλάξεις και να χάνεις την ισορροπία σου. Με περίεργο τρόπο ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και αν και σε τρομάζουν οι αληθινές σου επιθυμίες, παρασύρεσαι και τελικά εκδηλώνεις την ανατρεπτική σου εικόνα.


Στις 7 Ιουλίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου θα συναντήσει τον Ουρανό στον Κριό με την προκλητική όψη του τετραγώνου και θα πρέπει να ξεπεράσεις την εσωστρέφεια των ημερών και να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και χωρίς ταμπού. Ο παρορμητικός συνδυασμός Κριού-Καρκίνου φέρνει τα πάνω-κάτω, γιατί θα έρθεις σε ρήξη με παλαιωμένες ιδέες και  ακολουθώντας τις «περίεργες» επιλογές σου, θα αμφισβητήσεις οικεία άτομα και το κοντινό σου περιβάλλον. Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα θέλεις να αλλάξεις την μορφή των ερωτικών σου σχέσεων, θα αγαπήσεις την ελευθερία και θα παλέψεις με τις χρόνιες σχέσεις σου. Πιθανόν να βιώσεις μια μπερδεμένη ερωτική κατάσταση και να τροφοδοτήσεις με ψεύτικες ελπίδες το νέο πρόσωπο,  διακινδυνεύοντας αρκετά την συναισθηματική σου ασφάλεια. Προσοχή σε αλόγιστα έξοδα.


Επηρεάζεται κυρίως ο παρορμητικός σταυρός, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, γεννημένοι β΄δεκαήμερο και όσοι/ες΄έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους την  24η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.


Κριός

Με το τετράγωνο Αφροδίτης Ουρανού πλήττεις αφόρητα με τον τωρινό σου σύντροφο και θα προσπαθήσεις να αποδράσεις σε επικίνδυνες αγκαλιές. Κάλυψε τα νώτα σου.

Ταύρος

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αρνείσαι να συμβιβαστείς σε μια διπλή σχέση και θέλεις να αποκαλύψεις την αλήθεια. Προσπάθησε να συγκρατηθείς.

Δίδυμοι

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ο έρωτας ξεπροβάλλει μέσα από το φιλικό σου κύκλο και μπορείς να διεκδικείς την τέλεια σχέση. Ευνοείσαι ερωτικά.

 

Καρκίνος

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου και θα δοκιμάσεις να πάρεις εκδίκηση, πέφτοντας σε ξένη αγκαλιά. Έλεγξε τον θυμό σου.

Λέων

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού απελευθερώνεσαι από μόνιμα δεσμά και μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα ταμπού σου με νεώτερο άτομο που σε συναρπάζει. Κάνε την επανάσταση σου.

Παρθένος

Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού συγκρούεσαι με φίλους, γνωστούς, καθώς έχει αποφασίσει να δεσμευτείς χωρίς την έγκριση τους. Εμπιστεύσου τα συναισθήματα σου.

Ζυγός

Με το τετράγωνο Αφροδίτης –Ουρανού μπλέκεσαι σε ειδύλλιο μέσα στο γραφείο και είναι ζήτημα ημερών να αποκαλυφθεί η ιστορία σου. Κράτησε τα προσχήματα.

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού χρησιμοποιείς όλα τα μέσα για να δελεάσεις το άτομο που αντιστέκεται και πιθανόν να βγεις και εκτός προϋπολογισμού. Παραφέρεσαι;

Τοξότης

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού ο έρωτας μοιάζει απλησίαστο όνειρο και σταματάς να προσπαθείς για τελειωμένες ιστορίες. Κάνε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είσαι σε σοβαρό δίλλημα, να ακολουθήσεις τις επιθυμίες σου ή να κατασταλάξεις στην σταθερή σου σχέση. Αμφισβητείς τα πάντα.

Υδροχόος

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αποφασίζεις να διαγράψεις το παρελθόν και μια νέα ερωτική ιστορία είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Κάνε το πρώτο βήμα.

Ιχθείς

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού κατακτάς το άτομο που σε ενδιαφέρει και είσαι έτοιμος να κάνεις πολλές θυσίες. Υπερβάλλεις..

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,36 βαθμολογία
14 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.