Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο: Σχέσεις & οικονομικά περνούν από τέστ!

Πώς θα σε επηρεάσει το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου το οποίο κυριαρχεί κατά το μήνα Απρίλιο 2017; Δες στο άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο: Σχέσεις & οικονομικά περνούν από τέστ!

Αστρολογικά, ο Κρόνος έχει μια αποστολή, παίζει δηλαδή τον ρόλο του δασκάλου και απαιτεί από εμάς τους θνητούς να «μάθουμε» τα μαθήματα μας και να φωτιστούμε από τις εμπειρίες μας.  Περίοδος κρίσεων, περνάμε υπό την εποχή του Κρόνου και αναγκαστικά μπαίνουμε σε φάση επαναξιολόγησης των επιλογών μας, αλλά και των βασικών σχέσεων μας. Με τον Κρόνο στον Τοξότη, το μάθημα μας είναι να εξετάσουμε την φιλοσοφία μας, τις ιδέες μας, αλλά και να περιορίσουμε τις επιθυμίες μας, λαμβάνοντας υπόψη το δίκιο και τους γενικά αποδεκτούς ηθικούς κανόνες. Σίγουρα ο Κρόνος στο ζώδιο του Δία, τον Τοξότη ελέγχει τις πράξεις μας και θέλει να είμαστε συγκρατημένοι –πειθαρχημένοι.


Η Αφροδίτη, εντωμεταξύ, έχει επιστρέψει στο ζώδιο των Ιχθύων, φαινομενικά ανάδρομη και έχει πάρει, το δακρύβρεχτο ρόλο της, πολύ στα σοβαρά, και έτσι θέλει να αγαπήσει χωρίς όρους, να νιώσει δηλαδή το μεγαλείο του έρωτα, θυσιάζοντας τις προσωπικές της ανάγκες. Στις 8 και στις 21  Απριλίου, η σύγκρουση που θα πραγματοποιηθεί, ανάμεσα στην Ωραία (Αφροδίτη ανάδρομη) και το Τέρας (Κρόνος ανάδρομος) θα επηρεάσει τις προσωπικές σου σχέσεις,  αλλά και θα σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, με λάθη του παρελθόντος, άτομα που είχες εξιδανικεύσει και παλιές αγάπες που σου έχουν αφήσει τα σημάδια τους. Πέρα όμως από τα αρνητικά συναισθήματα που βιώνεις, είσαι πια σε «πλεονεκτική» θέση, δηλαδή δεν μπορεί κανείς να σε ξεγελάσει μια που ξέρεις τι να περιμένεις  και δεν ονειροβατείς. Δυσκολία επίσης στις εμπορικές συναλλαγές και σε ότι έχει να κάνει με το χρήμα. Οικονομικές πιέσεις.

Επηρεάζεται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες και όσοι/ες έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 27η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.


Πώς θα επηρεάσει το προσωπικό σου ωροσκόπιο το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου;

Στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754 ή κάλεσε στο 14724


Προβλέψεις για όλα τα ζώδια! 
Κριός

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης σε κάνει απαισιόδοξο, κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου και ίσως έχεις κολλήσει σε μια ιστορία που δεν έχεις ακόμα ξεπεράσει.  Φρόντισε περισσότερο την υγεία σου με εναλλακτικές θεραπείες ή άλλαξε την διατροφή σου ή τις συνήθειες σου για να τονώσεις τον οργανισμό σου. Φυσική ατονία και αρνητική ψυχολογία.

Ταύρος

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης φέρνει απογοητεύσεις μέσα σε ομάδες, ή κοινωνικές δραστηριότητες και αν δραστηριοποιείσαι συλλογικά, θα δεις τις προσδοκίες σου να ανατρέπονται από τους άλλους. Δυσκολία στις σχέσεις με φίλους και απογοήτευση από μια ερωτική σχέση που μόλις άρχισε.  Εκτόνωσε την αρνητική ενέργεια, εκφράζοντας τα συναισθήματα σου.

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης επηρεάζει τη δουλειά σου ή τη σχέση σου με άτομα κύρους και αντιμετωπίζεις την άρνηση ή την προκλητικότητα στην συμπεριφορά των συνεργατών σου. Προσπάθησε να αντέξεις την προσωρινή πίεση και να βγεις  από το αδιέξοδο, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στον οικογενειακό σου κύκλο. Σε έχουν πραγματικά ανάγκη.

Καρκίνος

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης φέρνει σύννεφα σε μια συζυγική σχέση και θα μπεις σε εμπόλεμη κατάσταση για να υπερασπιστείς τα δικαιώματα σου. Επιβαρύνεσαι αρκετά ψυχολογικά, γιατί δεν μπορείς να αφοσιωθείς στους στόχους σου και νιώθεις ότι όλοι και όλα σε καταπιέζουν. Περιόρισε την κριτική που ασκείς στον εαυτό σου.

Λέων

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης αυξάνει την ανάγκη σου ή νιώθεις περισσότερο το κενό,  από την απουσία ενός αγαπημένου προσώπου και είσαι αναγκασμένος να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Ένα περιστασιακό πρόβλημα με την διαχείριση των οικονομικών σου, επίσης μεγαλώνει τις ανασφάλειες σου. Χρειάζεται ψυχραιμία.

Παρθένος

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης σε φέρνει αντιμέτωπο με τα λάθη σου, κυρίως σε σχέση με τις σταθερές σχέσεις σου ή ακόμα θα είσαι αναγκασμένος να ανεχτείς άτομα που αντιπαθείς και το ξέρεις ότι θα προκύψουν προβλήματα. Ξένος, δηλαδή μέσα στο ίδιο σου το «σπίτι» και όλα νιώθεις ότι σε πνίγουν. Μην υπερβάλλεις και δες τα πράγματα ως μια ευκαιρία να νιώσεις την δύναμη σου.

Ζυγός

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης φέρνει κόπωση και κυρίως ψυχολογική κούραση , υπερένταση κυρίως από συνεργάτες, ή συναδέλφους που δεν σε υποστηρίζουν και φτάνεις στα όρια σου. Η προσπάθεια σου, επίσης να βελτιώσεις μια προσωπική σου σχέση, δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα νιώσεις δυσαρέσκεια. Κίνδυνοι παρεξηγήσεων.

Σκορπιός

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης σε επαναφέρει στην τάξη, έρχεσαι δηλαδή κατάματα με τις υποχρεώσεις και τις άχαρες «αγγαρείες» της ζωής και δεν έχεις χρόνο για ρομαντικές περιπέτειες ή αθώα φλερτ. Η επαφή σου με άτομα νεώτερα συνεχίζει να σε προβληματίζει και εάν είσαι γονιός, θα αντιμετωπίσεις την επαναστατική διάθεση των παιδιών σου. Έκτακτα έξοδα.

Τοξότης

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης προκαλεί αναστάτωση στο σπίτι σου, με την έννοια ότι νιώθεις ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει και ότι έχεις φορτωθεί όλα τα βάρη, με αποτέλεσμα να νιώθεις θυμό με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Ανατροπές περίμενε  και στα αισθηματικά σου και μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις. Ακυρώσεις σε επαγγελματικά ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης σε κάνει κυκλοθυμικό, κλείνεσαι ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου και θα είσαι αρνητικός ακόμα και με άτομα που ξέρεις ότι σε υποστηρίζουν και σε αγαπάνε πραγματικά. Ο παράγοντας τύχης δεν σε ευνοεί αυτήν την στιγμή, ωστόσο θα βρεις την ισορροπία σου. Νομικές υποθέσεις σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης μεγεθύνουν οικονομικές δυσκολίες και χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια ή σύνεση για να καλύψεις τα έξοδα σου. Εριστική διάθεση έχεις και με τον/την σύντροφο σου που φαίνεται να μην κατανοεί τις ανησυχίες σου και θα υπάρξουν σοβαρές διαφωνίες. Προβλήματα στη συζυγική ζωή.

Ιχθύες

Το τετράγωνο Κρόνου, Αφροδίτης σε βάζει σε διαδικασία αυτολύπησης και συσσωρευμένου θυμού και θα χάσεις προσωρινά την ψυχραιμία σου, καθώς νιώθεις ότι παλεύεις μόνος σου.  Δυσκολίες και απογοητεύσεις προκύπτουν από στενές προσωπικές σχέσεις.  Επαγγελματικά, βαδίζεις στην κόψη του ξυραφιού.  

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
28 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.