Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Χριστίνα Τανταλίδου αναλύει την επιρροή που θα δεχθείς από την αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Της Χριστίνας Τανταλίδου
Από τις 8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη κυκλοφορεί στους ασφυκτικά στενούς κύκλους της Παρθένου βάζοντας στεγανά , και όρια στον τρόπο που αντιμετωπίζεις έρωτα και χρήμα. Δύσκολα εμπιστεύεσαι και μένεις απαθής μπροστά σε νέες γνωριμίες, αντιμετωπίζοντας τους πιθανούς συντρόφους σαν ατελή όντα που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σου; Αποφεύγοντας να παίζεις με την φωτιά , απολαμβάνεις την ησυχία /ηρεμία σου , κλείνοντας τα στόματα, αλλά μια για ..πάντα;   Εστιάζεις στην καθημερινότητα σου , εκτονώνεις την ενέργεια σου με πρακτικούς τρόπους και δεν διακινδυνεύεις να χάσεις τα δεδομένα σου.. Εκδηλώνεις μια πρωτοφανής εργατικότητα και γίνεσαι απαραίτητος!
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς , «ένας δυνατός πλανήτης επέστρεψε στο χώρο του» , μια που κυριαρχεί στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων , και υπόσχεται να φέρει φουρτούνες, τρικυμίες , αρκεί να συναντήσεις τον έρωτα (ακατάλληλο και μή ) και να ζήσεις το παραμύθι, χωρίς όμως να είσαι βέβαιος για το αίσιο τέλος του;
Στις 17 Οκτωβρίου Η Αφροδίτη από την Παρθένο βλέπει από μακριά, αντικριστά , τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, και η αντίθεση που θα σχηματιστεί γεννά αμφιβολίες , αρκετά ερωτηματικά για τις ερωτικές σου , επαγγελματικές επιλογές, , και φαίνεται ότι επικρατεί θολούρα, και για τίποτα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Επιστρατεύεις τη λογική και μπαίνεις σε καταφύγιο να αντιμετωπίσεις την μπόρα. Διαλέγεις να ζήσεις,   να νιώσεις τι σημαίνει αγάπη εκτός ορίων, και να γίνει ο ήρωας της προσωπικής σου ιστορίας; 
Από την αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί σε ζώδιο του ο μεταβλητού σταυρού , Δίδυμοι  γεννημένοι 28-29 Μαΐου, Παρθένοι γεννημένοι 30-31 Αυγούστου, Τοξότες γεννημένοι 30 Νοεμβρίου-1 Δεκεμβρίου , Ιχθύες  27 -28 Φεβρουαρίου, και όσοι /ες έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους προσωπικούς πλανήτες στην 7η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. 

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε πώς θα σε επηρεάσει η αντίθεση Αφροδίτης - Ποσειδώνα


Κριός
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα αγγίζει τον κρυφό , μυστικό σου κόσμο, και διαλέγεις ανάμεσα στην αλήθεια ή το  ψέμα; Δύσκολο να αποφασίσεις.


Ταύρος
Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα βάζει ερωτηματικά σε φιλικές σχέσεις, και ξυπνάς από τον λήθαργο. Έρωτας ή φιλία;


Δίδυμοι
Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα  οδηγεί σε επικίνδυνα , παράνομα μονοπάτια, και λοξοδρομείς, χωρίς να το σκεφτείς. Πέφτεις σε παγίδα. 


Καρκίνος
Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ταξιδεύει το μυαλό σου στον κόσμο της φαντασίας και φεύγεις από την πραγματικότητα. Η περιπέτεια αρχίζει.


Λέων 
Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα δημιουργεί ψευδαισθήσεις , ερωτικές εμμονές και είσαι έτοιμος να παραδώσεις τα όπλα , δίνοντας ψυχή και σώμα; Σταμάτα τις υπερβολές.


Παρθένος
Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα περνά από κόσκινο τον/την αγαπημένο/η , βάζοντας ερωτηματικά,  και αποφεύγεις την πραγματικότητα. Επαναλαμβάνεις τα λάθη σου.


Ζυγός 
Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα  φέρνει συναντήσεις με επικίνδυνους πρώην συντρόφους , και νιώθεις μετέωρος . Αντιστέκεσαι μέχρι τελικής πτώσης.


Σκορπιός
Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σταματά τον πόλεμο με την αντίπερα όχθη, και υπόσχεται την συμφιλίωση, χωρίς όρους. Καλό ακούγεται.


Τοξότης
Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα φουντώνει τα παιχνίδια εξουσίας, και τον άνισο πόλεμο με τους δυνατούς, και πιστεύεις ότι θα νικήσεις. Νιώθεις ήρωας.


Αιγόκερως
Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ανοίγει τα σύνορα, εύχεται καλό ταξίδι ,και απελευθερώνεσαι από βάρη συγγενών και φίλων. Πιστεύεις σε θαύματα;


Υδροχόος
Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα διαφημίζει την ικανότητα σου να δημιουργείς από το μηδέν, και κρατάς τη ζωή στα χέρια σου.. Ελπίζεις , ονειρεύεσαι.


Ιχθείς 
Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα αντιμάχεται τον εσωτερικό σου κόσμο, κριτικάρει τις αποφάσεις σου , και επιβάλλει κανόνες ..Υπακοή και πειθαρχία;..

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.