Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γυναίκα Ζυγός: Έχει τον τρόπο να ξυπνά όλες σου τις αισθήσεις

Αφιέρωμα στην γυναίκα Ζυγό από την αστρολόγο μας Κατερίνα Λιναρίτη...

Γυναίκα Ζυγός: Έχει τον τρόπο να ξυπνά όλες σου τις αισθήσεις

Εσείς μου το ζητήσατε εγώ σας το υποσχέθηκα ότι θα κάνω αφιέρωμα και στην γυναίκα Ζυγό.

Έχετε δει κάτι γάτες που τρίβονται στα πόδια σας και ανασηκώνουν χαδιάρικα γύρω από τις γάμπες σας την ουρά τους ; Αυτές οι γυναίκες σαν τις γάτες θέλουν χάδια και οι περισσότερες αν παρατηρήσατε έχουν ένα γατίσιο βλέμμα.

Ανεξαρτήτως του χρώματος των ματιών. Μην παραμυθιάζεστε όμως, γιατί  με την πρώτη ευκαιρία που θα τις ξενερώσατε σας έχουνε ρίξει δυο τρεις γρατζουνιές και έχουν πηδήξει στην επόμενη αυλή. Αυτές οι γυναίκες έχουνε πάρα πολύ έντονη θηλυκότητα και ερωτικό σεξ appeal. 

Αυτό φυσικά θα το δείτε όταν αφήσουν το σύνηθες σπορτίβ ντύσιμο που διαθέτουν, γιατί συν τις άλλης θέλουν συγχρόνως να αισθάνονται άνετα μέσα στα ρούχα που φοράνε. Έτσι όμως και αποφασίσουν  να σε σαγηνεύσουν ντύνονται  κομψά και σε σαγηνεύουν άνετα με ένα από τα όπλα τους τα καλλίγραμμα μακριά τους πόδια, που συνήθως τους έχει προικίσει η φύση. Εδώ μιλάμε για σκληρά καρύδια αν σας έχουνε βάλει στο στόχαστρο δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσετε στα δίχτυα της.

Από γυναίκα γάτα μετατρέπεται σε γυναίκα αράχνη. Αυτή γυναίκα όταν θέλει σφάζει με το βαμβάκι και ειδικά αν καταλάβει ότι ο σύντροφος που έχει δίπλα της έχει μια χρόνο καθυστέρηση στην σκέψη. Συνήθως είναι το αντράκι της ζωής της και τους ανθρώπους που αγαπάει τους φροντίζει, όσο δεν θα μπορούσε κανείς άλλος να το κάνει καλύτερα.

Είναι τρομερά εγκεφαλική επικοινωνιακή και σπάνια θα επιλέξει στη ζωή της να γίνει συγκαταβατική με έναν άνθρωπο. Όμως αυτός που άνθρωπος που θα την κερδίσει είναι ικανός να την κάνει να αλλάξει 180 μοίρες. Και αυτή επειδή είναι και της σχέσης, δεν θα κουνάει από δίπλα του μιας και θα είναι μία πίστη σύντροφος και σύμμαχος όσο εύκολα ή δύσκολα τους τα φέρει η ζωή.

Στους άντρες συνήθως αφυπνίζει τις αισθήσεις τους, σαν ένα δυνατό ποτό το οποίο θα μπορούσε να είναι ένα μυρωδάτο λικέρ ή σαν άρωμα που μόνο ένα θα θύμιζε την ιδιαίτερη φύση της σαν την Coco Chanel Νο 5!

Μα πως τις ξέρω τόσο καλά;;  Απλά είμαι από τις τυχερές  που μεγάλωσε παράλληλα με ένα τέτοιο φανταστικό κορίτσι!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,49 βαθμολογία
61 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.