Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Γάμος και Ζώδια: Πως βιώνεις τον έγγαμο βίο;

Πώς λειτουργούν τα ζώδια ως σύζυγοι; Μάθε τα πάντα στο παρακάτω άρθρο!

Γάμος και Ζώδια: Πως βιώνεις τον έγγαμο βίο;


Με θέλεις, σε θέλω, γιατί δεν παντρευόμαστε;


Γάμος! Ο θεσμός που παραδοσιακά «σφραγίζει» τον έρωτα και την αγάπη ενός ζευγαριού;

Ταιριάζετε όμως για γάμο;

Για δες παρακάτω!

Ο Γάμος στη ζωή σου, μέσα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο!
Μάθε τώρα καλώντας στο 14724 ή στείλε ΓΑΜΟΣ1 στο 54754!

 

Κριός
Παραδοσιακός και αφοσιωμένος στην οικογένεια! Ωστόσο η τάση του για αρχηγική τάση φέρνει ανισορροπία στο γάμο! Η οξυθυμία του φέρνει καυγάδες αλλά το πάθος και ο ερωτισμός του δεν αφήνει τον γάμο να βαλτώσει ποτέ!


Ταύρος
Εδώ ο γάμος χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, αισθησιασμό και ερωτική πίστη! Η τάση όμως του Ταύρου για συνεχή προγραμματισμό και η αγάπη του για την συνήθεια, ρουτινιάζει και βαλτώνει την σχέση!  


Δίδυμος
Ένας γάμος που στηρίζεται στην σωστή επικοινωνία και στην ανανέωση! Είναι σίγουρα μία σχέση που ποτέ δεν βαριέσαι, όμως μέσα στο γάμο σταδιακά χάνεται το πάθος και η επιθυμία, ενώ τα ξενοκοιτάγματα είναι γεγονός! 


Καρκίνος
Ιδανικός σύζυγος για οικογένεια! Ωστόσο ως σύντροφος-σύζυγος είναι αρκετά ανασφαλής, ανώριμος, γκρινιάρης και καταπιεστικός!


Λέων
Ένας γάμος γεμάτος διασκέδαση, πάθος και πολλή αγάπη! Η εμμονή όμως του Λέοντα για επιβολή και η ανάγκη του για διαρκή επιβεβαίωση, φέρνει κόντρες που χαρακτηρίζονται από εγωισμό!


Παρθένος
Ένας σύζυγος κουβαλητής, ήρεμος, που φροντίζει για όλα στο σπίτι αλλά και τον σύντροφο του! Η τελειομανία του, η κατά καιρούς ψυχρότητα του και η τάση του για κριτική, επισκιάζουν τον συναισθηματισμό και την συντροφικότητα!


Ζυγός
Ιδανικός σύζυγος σε θέματα συμπεριφοράς αφού διακρίνεται από συναισθηματισμό, αρμονία, κατανόηση, αγάπη και φροντίδα! Η τάση του όμως για παράλληλες ερωτικές ιστορίες, κατά καιρούς, φέρνει προβλήματα στο ζευγάρι!


Σκορπιός
Σύζυγος που αγαπά βαθιά, αληθινά και παντοτινά! Η σεξουαλική ζωή σπάνια ρουτινιάζει, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η παθολογική του ζήλια όμως και η τάση του να χειραγωγεί, φέρνει τα προβλήματα...


Τοξότης
Ένας σύζυγος πέρα από τα συνηθισμένα. Δεν του λέει τίποτα η ταμπέλα του γάμου και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στον εαυτό του, επειδή απλά είναι παντρεμένος. Γι’αυτό ενώ πρόκειται για έναν γάμο με ενθουσιασμό και χαρά, η επιπολαιότητα και η τάση για ανεξαρτησία, φέρνει εντάσεις!


Αιγόκερως
Ο γάμος για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντικός θεσμός, αφού σέβεται τις παραδόσεις. Θέλει την ιδανική οικογένεια, τον ιδανικό σύζυγο και να είναι απόλυτα αποδεκτός ο γάμος του από το κοινωνικό σύνολο! Η σκληρότητα και η δογματικότητα του είναι τα χαρακτηριστικά που θα φέρουν προβλήματα!


Υδροχόος
Ένας γάμος διαφορετικός αλλά απόλυτα απολαυστικός. Αν ο σύζυγος του Υδροχόου αποδεχτεί την τάση του για ανεξαρτησία, την κόντρα και την ανάγκη του να έχει και φιλική σχέση με τον σύντροφο, όλα θα πάνε τέλεια!


Ιχθύς
Σύντροφος που προσφέρει συναίσθημα και ψυχικό δέσιμο στο γάμο! Λατρεύει να ικανοποιεί τις ανάγκες του συζύγου του. Ωστόσο η τάση του Ιχθύ για ψέμα, είναι το κύριο ελάττωμα του ως σύζυγος!  

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,18 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.