Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Φεγγάρια και ερωτικές τάσεις! Πως επηρεάζονται τα ζώδια;

Φεγγάρια και ερωτικές τάσεις! Πως επηρεάζονται τα ζώδια; Δες το άρθρο της Χριστίνας Τανταλίδου...

Φεγγάρια και ερωτικές τάσεις! Πως επηρεάζονται τα ζώδια;

Σύμφωνα με την αστρολογία οι πλανήτες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ερωτικής μας ζωής είτε γιατί ανάλογα με τη φύση του πλανήτη επηρεάζουν την συναισθηματική μας κατάσταση είτε γιατί συναντάμε νέα πρόσωπα που θα παίξουν το ρόλο του καταλύτη. Όμως εκτός από τους πλανήτες, η Σελήνη το ουράνιο σώμα που αφορά το υποσυνείδητο μας, γράφει στην κυριολεξία το  σενάριο της ερωτικής μας κατάστασης και για αυτό αξίζει να δούμε τι γίνεται όταν συναντά τον Ήλιο σε σύνοδο (Νέα Σελήνη) ή σε αντίθεση (Πανσέληνος ) αντίστοιχα.  

Γενικά πρέπει να γνωρίζουμε πως η Σελήνη είναι «καταγραφές» καταγραφές από τη μήτρα της μάνας μας, το dnaμας και έτσι  μας «ταλαιπωρεί» ή ανανεώνει τον ψυχισμό μας και αυτό γίνεται για να αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στις προσωπικές μας σχέσεις και να βιώσουμε την εξέλιξη. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη αφορά ξεκινήματα, νέες γνωριμίες αλλά και αποφάσεις που μας πηγαίνουν παρακάτω ενώ η Πανσέληνος μιλάει περισσότερο για τέλος- ολοκλήρωση καταστάσεων.

Για προσωπικές προβλέψεις ο αστρολόγος σου είναι πάντα ΕΔΩ!

Κάλεσε στο 14724 ή στείλε ΧΑΡΤΗΣ3 και την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754

 

Πως όμως σε επηρεάζει η Νέα Σελήνη  ή η Πανσέληνος έχει να κάνει και με το στοιχείο (ζώδιο) στο οποίο γίνεται, και καλό είναι να το γνωρίζεις για να  μπορείς να εκμεταλλευτείες τις συνθήκες του πλανητικού σκηνικού.


Με την Νέα Σελήνη σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)  νιώθεις πάθος και έντονο ερωτισμό και καλό θα είναι να μπεις σε νέες γνωριμίες,  καθώς το άτομο που θα συναντήσεις θα σε τραβήξει έξω από τη ρουτίνα και προς άγνωστες κατευθύνσεις. Πρέπει να είσαι πιο παρορμητικός και ανοιχτός να ρίσκαρες για να νιώσεις χαρά και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου.

Με την Πανσέληνο σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) καλείσαι να εγκαταλείψεις άτομα και καταστάσεις που επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου και καλό είναι να εκφράσεις την δημιουργικότητα σου. Αποφάσεις πρέπει να πάρεις για να λυτρωθείς από μπλοκαρίσματα.  Έντονη σεξουαλική εκτόνωση.

Με την Νέα Σελήνη σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) πρέπει να βρεις τρόπους να ενδυναμώσεις τον τρόπο έκφρασης σου και να αναζητήσεις ένα ταίρι που μοιράζεσαι στόχους και κοινές ιδέες χωρίς απαραίτητα η σωματική έλξη να είναι έντονη.  Πιθανή εξέλιξη σχέσης και σε επαγγελματική συνεργασία.

Με την Πανσέληνο σε ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) νιώθεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις τις σκέψεις σου ή να βάλεις τα όρια σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και θα ζήσεις λεκτικές αντιπαραθέσεις και θα αναγκαστείς να φύγεις από μια κατάσταση που σε περιορίζει. Ενεργειακά πιθανόν να νιώθεις εξαντλημένος, ωστόσο είσαι έτοιμος να πειραματιστείς σε νέες καταστάσεις και επιλογές.

Με την Νέα Σελήνη σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) η σκέψη σου πρέπει να γυρνάει γύρω από την δέσμευση και καλό είναι εάν θέλεις να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου κατάσταση, να εκμεταλλευτείς την περίοδο αυτή και να προχωρήσεις παρακάτω.  Γνωριμία με άτομο δοτικό και αξιόπιστο.  

Με την Πανσέληνο σε ζώδιο της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) περίμενε να ζήσεις αναταράξεις και τρίζουν τα θεμέλια της σταθερής σου σχέσης ή θα οδηγηθείς σε ολοκλήρωση και δέσμευση.Πιθανή γνωριμία με άτομο που σε πλησιάζει για σοβαρό σκοπό.

Με την Νέα Σελήνη σε ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) πρέπει να μπεις σε συναισθηματικές αναζητήσεις, όπου και επιθυμείς  περισσότερο μια ρομαντική σχέση, ένα ειδύλλιο η ακόμα μια σεξουαλικά παθιασμένη κατάσταση. Μπορείς να εκφράσεις τον έρωτα σου με ποιητικό τρόπο και να αγκαλιάσεις τα ταλέντα σου. Νέα ρομαντικά ξεκινήματα.

Με την Πανσέληνο σε ζώδιο του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)   είσαι συναισθηματικά φορτισμένος καθώς βιώνεις πιθανόν μια απογοήτευση και έχεις τάσεις μηδενισμού. Τάσεις φυγής και απομόνωσης αναμένονται και αυτό θα βάλει σε κίνδυνο τη μόνιμη σχέση σου. Απαγορευμένες σχέσεις εν όψει. Πιθανόν αποκαλύψεις μυστικών που εκθέτουν.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,64 βαθμολογία
11 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.