Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ετήσιες Προβλέψεις Παρθένου για το 2020

Ετήσιες Προβλέψεις Παρθένου για το 2020, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

 

Ετήσιες Προβλέψεις Παρθένου για το 2020

Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ..

 

Το έτος 2020, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, οι προσπάθειες για εξέλιξη και αναγνώριση στέφονται με επιτυχία και νιώθετε αρκετά προστατευμένοι και ευγνώμονες για ότι σας συμβαίνει. Η ερωτική σας ζωή αναμένεται πολύπλοκή αλλά αρκετά ενδιαφέρουσα. Δεν θα πλήξετε.

 

 

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου ευνοεί τα σχέδια σας, ανοίγει τους πνευματικούς σας ορίζοντες, δίνει λύσεις σε θέματα επαγγελματικής αποκατάστασης και ευνοεί σχέσεις με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό. Με έντονη διάθεση να ανατρέψετε το δεδομένο και το σύνηθες, κινείστε με αρκετή επαναστικότητα και αναζητάτε νέους τρόπους υλοποίησης των σχεδίων σας. Πιθανή μετοίκηση λόγω επαγγελματικής πρότασης.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ και αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν Ηλιο από την 2η έως την 10η μοίρα.

H σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου 2020, είναι απαιτητική όψη για την ερωτική σας ζωή και προκαλεί αρχικά αναταράξεις, μια που ο Κρόνος λειτουργεί περιοριστικά και ο Πλούτωνας γεννά εμμονές. Πιθανον να εμπλέκεστε σε κατάσταση που ερωτικά σας συγκινεί, αλλά δε ταιριάζει με τα πρέπει σας και νιώθετε αρκετά μπερδέμενοι. Επίσης, τα επιχειρηματικά σας σχέδια φαίνεται να ολοκληρώνονται σιγά σιγά και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε οικονομικό όφελος και να αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας.

Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο γύρω στην 22ο μοίρα.

Σημαντική επιρροή στο να διατηρήσετε την καλή ψυχολογία σας είναι οι θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα(στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα (στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020) και θα ευνοηθείτε αρκετά από δυνατές συμμαχίες που σας στηρίζουν και οικονομικά. Νιώθετε πως μπορείτε να ξεπεράσετε ότι πιθανόν να σας έχει δυσαρεστήσει στο παρελθόν ή ακόμα να φτιάξετε-βελτιώσετε μια ερωτική γνωριμία που θεωρούσατε ότι ήταν ακατάλληλη για εσάς. Αισιόδοξη διάθεση, τάση για ονειροπόληση αλλά και εύκολη αναγνώριση της αξίας σας μέσα στο περιβάλλον που κινείστε.

Επίσης η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο,στα τέλη Μαρτίου 2020 , όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020,και η σύνοδος με τον Δία τον Δεκέμβριο 2020, θα σας ωριμάσει σε θέματα εργασιακής φύσης, συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να δώσετε περισσότερα απ΄όσα θα λάβετε και τελικά η «ενηλικίωση» σας θα έρθει μέσα από το περιβάλλον εργασίας σας.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε ανά διαστήματα αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα , Άφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό, από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020, φέρνει αρχικά εμπόλεμη διάθεση και τάσεις επιβολής στο περιβάλλον που κινείστε και κυρίως γύρω από οικονομικά ζητήματα με αποτέλεσμα να κυνηγήσετε όσους πιθανόν να σας έχουν αδικήσει. Η σεξουαλική σας ζωή μπαίνει στο στόχαστρο, πιθανόν η σχέση με άτομο που σας ελκύει ερωτικά πρέπει τώρα να αξιολογηθεί και θα αναρωτηθείτε για το εάν πρέπει να διαχωρίσετε το σεξ από το συναίσθημα. Οικονομικά μπερδέματα, εντάσεις με άτομα που μοιράζεστε κοινά περιουσιακά αποκτήματα.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους, από τις 14 Μαίου έως τις 24 Ιουνίου 2020, είναι παραπλανητική για την ερωτική σας ζωή, πιθανόν εμπλέκεστε σε ακατάλληλη σχέση ή είστε με άτομο που σας επηρεάζει έντονα με αποτέλεσμα να νιώθετε αρκετά αδύναμοι και ανίσχυροι και λόγω έντονων συναισθημάτων. Επαναξιολόγηση σημαντικών σχέσεων θα γίνει και φυσικά πρέπει να αποφύγετε τάσεις επηρεασμού και άστοχης εξιδανίκευσης. Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου)


Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή προσωπική έκφραση-συλλογική δραστηριότητα, όπου και πρέπει να συμβιώσετε σε ένα περιβάλλον, όπου η προσαρμογή και η αποδοχή της διαφορετικότητας είναι αναγκαία. Η συμμετοχή σας σε μια συλλογική προσπάθεια θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, καριέρα-οικογένεια και το δίλημμα είναι αρχικά εσωτερικό , σημαίνει ότι πρέπει να ισορροπήσετε τα θέλω με τα πρέπει σας και να μάθετε να αναγνωρίζετε την πραγματική σας θέση μέσα στο κοινωνικό περιβάλλον όπου κινείστε. Επίσης, πολλοί απ΄εσάς θα αποφασίσετε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, μια πιθανή συγκατοίκηση ή την απελευθέρωση σας από έναν αναγκαίο χωρισμό.

Στις 30 Νοεμβρίου 2020 η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους λειτουργεί αφαιρετικά και είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε σας είχε επηρεάσει αρνητικά. Μια σημαντική γνωριμία έρχεται να ανατρέψει την υπάρχουσα προσωπική σας ζωή. Πιθανή απελευθέρωση από άτομα που σας καταπιέζουν.
Καλή χρονιά!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,44 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.