Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ετήσιες Προβλέψεις Κριού: Στα μονοπάτια του 2015

Η Χριστίνα Τανταλίδου ταξιδεύει το ζώδιο του Κριού στα μονοπάτια του 2015
Ετήσιες Προβλέψεις Κριού: Στα μονοπάτια του 2015
Της Χριστίνας Τανταλίδου

Η εισβολή του Ουρανού στο ζώδιο σου επικίνδυνα ταρακούνησε τον κόσμο σου, και βρέθηκες απρόσκλητος θεατής στη σκηνή του παραλόγου. «Ακατανόητο το σενάριο , οι ηθοποιοί μπέρδευαν τα λόγια τους και εσύ δεμένος στη πρώτη θέση , να μην επιτρέπεται να κάνεις βήμα.».Συνηθίζεις όμως γρήγορα, και ακολουθείς το ανατρεπτικό , και γρήγορο ρυθμό του έργου (της ζωής σου) , και ενεργείς σαν τρομοκράτης . Δεν ωφελεί να δέχεσαι πυρά χωρίς να αντιδράς ,  και αποφασίζεις να ξε-καθαρίσεις το τοπίο. Σταματάς να συμπεριφέρεσαι σαν το καλό το σύζυγο ή τον αφελή συνέταιρο και εναντιώνεσαι σε αυτόν που θα θίξει τα συμφέροντα σου. . Η ιδέα του αποχωρισμού στριφογυρίζει στο μυαλό σου  και φοβάμαι ότι θα κάνεις το μπαμ , τινάζοντας τα πάντα στον αέρα.. Το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού που πυροδοτείται τον Μάρτιο ρίχνει την βόμβα στο σπίτι σου,  και θα διώξεις τους τυράννους που καταπιέζουν την αυτόνομη φύση σου . Εσύ είσαι γεννημένος αρχηγός και αποφασίζεις πολλές φορές «χωρίς» τον ξενοδόχο, πηγαίνοντας κόντρα στον άνεμο! Το ίδιο θα κάνεις και τώρα και μέσα στο 2015 θα εγκαταλείψεις  τα γνώριμα στέκια σου , αφήνοντας σύξυλους τους δήθεν αγαπημένους,  τολμώντας να πας παρακάτω.. Έδωσες πολλά και πήρες ..λίγα...και ποντάρεις πλέον σε ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες που μπορούν να ανεβάσουν την δημοτικότητα σου στα ύψη. Η Τύχη γίνεται αχώριστη φίλη και σε συνοδεύει σε συγκεντρώσεις που μαζεύεται η αφρόκρεμα μεταμορφώνοντας το προφίλ σου σε πολύ ..καθωσπρέπει.

Όμως Ο Κρόνος που έχει περάσει στον Τοξότη από τα τέλη του 2014 υπενθυμίζει να μην υπερβάλλεις,  και να παραμείνεις ταπεινός, και κυρίως Ηθικός . Συμβουλεύει να ακολουθείς την πεπατημένη ..και να μην παραστρατήσεις.  Παραδέχεσαι τελικά ότι είσαι αρκετά καλός για να πατήσεις επί πτωμάτων, και αποφασίζεις να ξενιτευτείς για να τα βρεις με τον εαυτό σου. Μην βιαστείς και  προχωρήσεις σε οριστικές μετακινήσεις , καθώς αρχές καλοκαιριού ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό, (15 Ιουνίου ως 17 Σεπτεμβρίου) και θα αισθανθείς ότι είσαι αρκετά δεσμευμένος για να τολμήσεις να πας διακοπές μόνος ! Από τις 18 Σεπτεμβρίου και μετά επανέρχεται στον Τοξότη και αναζητάς την αιτία που έχεις δεθεί με κοινές προκαταλήψεις, και δεν ακολουθείς την .. καρδιά σου. 

Ο Δίας στον Λέοντα θα βοηθήσει, ανεβάζοντας την ψυχολογία σου και μέχρι τις 11 Αυγούστου έχεις εύνοια για να ποντάρεις χρησιμοποιώντας το επιχειρηματικό σου μυαλό .Έχεις την άδεια να υπερβάλλεις , λέγοντας ναι στα ωραία της ζωής, και να χαμογελάσεις χωρίς να αισθάνεσαι ..τύψεις.  Ο έρωτας , η ενασχόληση με μια δραστηριότητα που αναδεικνύει κρυμμένα ταλέντα οδηγεί στην επιτυχία και αγναντεύεις το ουράνιο τόξο. 

 Με τον Δία στην Παρθένο από τις 12 Αυγούστου  επιστρέφεις πια πιο έμπειρος στην καθημερινότητα,  και απλοποιείς τα πράγματα, για να κάνεις την ζωή σου πιο εύκολη . Βρες χρόνο να ασχοληθείς με το σώμα σου και την φυσική σου κατάσταση , γιατί νους υγιής εν σώματι υγιή!
Το εργασιακό περιβάλλον που έχεις δημιουργήσει βελτιώνεται , και συνάδελφοι , συνεργάτες λύνουν τα χέρια σου με τις χρήσιμες ιδέες τους. 

Τέλος, Ο Ποσειδώνα στους Ιχθύες έχει αγγίξει την ψυχή σου και πολλές φορές στρέφεις το βλέμμα σου στον Ουρανό, ζητώντας επιβεβαίωση ότι δεν είσαι μόνος και ότι υπάρχει ..Θεός. Κλειδώνεσαι στο προσωπικό σου εργαστήρι που ονομάζεις πνευματικό ορυχείο και θα εργαστείς εσωτερικά μέχρι να εξορύξεις το δικό σου διαμάντι, και να γίνεις πραγματικά πλούσιος.

Πώς θα σε επηρεάσουν οι Σεληνιακές Εκλείψεις του 2015; 

  • Στις 4 Απριλίου Πανσέληνος – έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο που είναι απέναντι σου - στο Ζυγό- , φέρνει επεισόδια και αναταραχές στην προσωπική σου ζωή και απαντάς στους εχθρούς , ανταποδίδοντας τα ίσα. Πρώτα Κλείσε τι ς πόρτες και ασφάλισε τα παράθυρα. 
  • Στις 28 Σεπτεμβρίου Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης στο χώρο σου σβήνεις τα φώτα και θα ζήσεις στο σκοτάδι, αντιμετωπίζοντας τους δαίμονες σου. Δοκιμάζεις τα όρια σου. 


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.