Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ετήσιες Προβλέψεις Καρκίνου για το 2020

Ετήσιες Προβλέψεις Καρκίνου για το 2020, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

 

Ετήσιες Προβλέψεις Καρκίνου για το 2020

Αποχαιρετίστε το παλιό, αναγεννηθείτε. .

 

Το έτος 2020, είναι μια χρονιά αποχαιρετισμών, όπου τολμάτε να αφήσετε το παλιό με σκοπό την εξέλιξη σας ή και για να αποκομίσετε περισσότερες εμπειρίες. Αναζητάτε επίσης την ελευθερία σας και νέους τρόπους επικοινωνίας. Η έλλειψη πρακτικότητας δεν θα σας ωφελήσει.Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου έχει δηλώσει την εύνοια του και έχετε ήδη προχωρήσει σε νέα ξεκινήματα, όπου μπορείτε να ηγηθείτε μιας ομαδικής δραστηριότητας και καταφέρνετε να ξεχωρίσετε. Επίσης ο φιλικός σας κύκλος έχει ανοίξει και η κοινωνικότητα σας θα σας βοηθήσει στην βελτίωση της ψυχολογίας σας.

Επηρεάζεται κυρίως το α’ και αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν Ηλιο από την 2η έως την 10η μοίρα.

H σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα στον Αιγόκερωστις 12 Ιανουαρίου 2020, είναι σκληρή όψη για τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες, όπου θα ανακαλύψετε ένα έντονο παρασκήνιο και πιθανόν να απογοητευτείτε. Έτσι, συναισθηματικές εντάσεις περιμένετε να βιώσετε αυτό το διάστημα οι οποίες οδηγούν σε οριστικές ρήξεις χρόνιων σχέσεων και για αυτό πρέπει να βρείτε τρόπους να ενδυναμώσετε τον ψυχισμό σας. Πιθανόν διαζύγιο σε ήδη κλονισμένους γάμους ή διάλυση χρόνιων σχέσεων. Αναταραχή ή διακοπή επαγγελματικών συνεργασιών.

Επηρεάζεται κυρίως το γ΄δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο γύρω στην 22ο μοίρα.

Σημαντικό αντίβαρο στο να βελτιώσετε τη ψυχολογία σας ή να δώσετε ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε στόχους είναι οι θετικές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα(στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) και τον Πλούτωνα(στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020). Έτσι έχετε τη δυνατότητα να εμπιστευτείτε τη μοίρα και να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα μια που θα συνειδητοποιήσετε ότι μέσα από το αρνητικό γεννιέται πάντα κάτι θετικό που τώρα όμως καλείστε να εντοπίσετε και να το εξελίξετε. Επιχειρηματικά σχέδια με άτομα που διαμένουν στο εξωτερικό ευνοούνται.

Επίσης η προσωρινή μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο στα τέλη Μαρτίου 2020 , όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020, και η σύνοδος με τον Δία τον Δεκέμβριο 2020, θα σας ωριμάσει, τουλάχιστον πάνω σε οικονομικά ζητήματα και θα αξιολογήσετε καλύτερα τη μέχρι τώρα στάση σας. Προσοχή σε δάνεια και οφειλές που έχετε αφήσει ανεξόφλητα.

Επηρεάζεται κυρίως το α δεκαήμερο, όσοι έχουν Ήλιο στη μηδενική, 1η μοίρα.

Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε ανά διαστήματα αρκετά μπερδεμένοι μια που οι πλανήτες που μιλάνε για σχέσεις αλλά και σεξουαλικότητα , Άφροδίτη και Άρης θα είναι σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.Πιο συγκεκριμένα,

Η ανάδρομη πορεία του Άρη στον Κριό,από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020, σας βάζει αρχικά σε μια κατάσταση αναπόλησης μιας παρελθόντος σχέσης με αποτέλεσμα να συγκρίνετε το ταίρι σας και να βρίσκετε ατέλειες. Έτσι θα αφιερώσετε χρόνο για να επαναξιολογήσετε την ερωτική σας ζωή, αλλά συνάμα και τις επαγγελματικές σας επιλογές. Έντονος ανταγωνισμός, σκηνές αντιζηλίας αλλά και συσσωρευμένος θυμός μπορεί να διαταράξουν τις σχέσεις σας και να δηλώσετε την «παραίτηση» σας από οτιδήποτε μπορεί να σας πιέζει ψυχολογικά. Προσοχή σε βεβιασμένες κινήσεις, αποφύγετε να εμπλέκεστε σε παιχνίδια χειραγώγησης.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από τέλη γ’ δεκαημέρου και μέχρι τα μέσα β’ δεκαημέρου.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους,από τις 14 Μαίου έως τις 24 Ιουνίου 2020, θα σας προβληματίσει αρκετά , μια που πιθανόν να διατηρείτε μια «μυστική» σχέση που σας αφήνει αρκετά ακάλυπτους και όμως συνεχίζετε να δίνετε ευκαιρίες. Επίσης θα έχετε το χρόνο να επαναξιολογήσετε τις ερωτικές σας επιλογές και να καταλήξετε σε συμπεράσματα που μπορεί και να σας λυτρώσουν από πιθανές ενοχές. Προσοχή σε κρυφό δανεισμό.

Επηρεάζονται κυρίως οι γεννημένοι από αρχές γ’ δεκαημέρου έως μέσα α’ δεκαημέρου)


Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται

α) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, δηλαδή εγώ-και οι άλλοι οπου και ζείτε το οριστικό τέλος μιας προσωπικής κατάστασης, και αυτό για να δώσετε χώρο στο καινούργιο που μπορεί να σας συναρπάσει. Νέα προσωπικά ξεκινήματα που διαγράφουν το παρελθόν.

β) στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη, δηλαδή πρακτικότητα-εξιδανίκευση και φαίνεται να πρέπει βάλετε κόκκινες γραμμές στον εαυτό σας, να ξέρετε δηλαδή τα όρια σας και να μην παίζετε με τις αντοχές των ατόμων του περιβάλλοντος σας. Υπερβολικές προσδοκίες θα σας οδηγήσουν σε λάθη και απώλειες.Κρατήστε χαμηλούς τόνους.

Στις 5 Ιουλίου 2020, η Πανσέληνος, Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω λειτουργεί αφαιρετικά, κυρίως σε προσωπικές επιλογές και ζείτε ένα τέλος που θα στιγματίσει αρχικά τη συναισθηματική σας κατάσταση και ψυχολογία. Δεν σας αρέσουν οι αποχωρισμοί και για αυτό πάντα αργείτε να πείτε το αντίο.


Καλή χρονιά!

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,75 βαθμολογία
12 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.