Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τα 12 Ζώδια

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τα 12 Ζώδια, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τα 12 Ζώδια

Εν όψει 2020 και μιας νέας δεκαετίας, μια χρονιά για σκληρούς παίχτες και για όσους εργάζονται διακαώς πάνω στον σκοπό της ψυχής τους, θα ζήσουμε πλέον τις συνέπειες, προσκρούοντας πρώτα στα τείχη του ψυχολογικού μας κόσμου. Βέβαια και είναι θέμα εσωτερικό το συναίσθημα ανημποριάς ή μηδενισμού που μπορεί να μας κατατρώει όμως και να ανατραπεί μπορεί, εφόσον αναγνωρίσουμε προσωπικούς θησαυρούς και αναλάβουμε δράση. Μέσα στο 2020 , η μάχη είναι ανάμεσα στο Φως και στο σκοτάδι.

Η παντοδύναμη σύνοδος Κρόνου, Πλούτωνα πραγματοποιείται στις 12 Ιανουαρίου 2020 και συγκλονίζει με το να αποδυναμώνει ακόμα και τις πιο ισορροπημένες προσωπικότητες, μια που το κοινωνικό στάτους υπερισχύει και μεγαλώνει το χάσμα και την κοινωνική διάκριση.

 

Ευτυχώς που ο Δίας από τον Αιγόκερω παίζει ρόλο ισορροπιστή και ενώ σε πτώση,  φλερτάρει τρεις φορές (στις 20 Φεβρουαρίου, στις 27 Ιουλίου και στις 12 Οκτωβρίου 2020) με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και το εξάγωνο που θα σχηματιστεί στο πλανητικό σκηνικό, υπόσχεται ή ακόμα και καταργεί δια μαγείας τη σκληρή πραγματικότητα. Μπορεί και απομακρύνει κάθε είδους πικρία και το καλύτερο δίνει αποτελέσματα ορατά, χειροπιαστά!

 

Και ενώ μαθαίνεις να είσαι αποτελεσματικός,  ο Δίας συναντά τον Πλούτωνα τρεις φορές (στις 5 Απριλίου, στις 30 Ιουνίου και στις 12 Νοεμβρίου 2020) τη λεγόμενη όψη πλουτισμού, αλλά ο θησαυρός δεν είναι μόνο για σένα, είναι και για να «μοιράζεσαι», μην ξεχνάς να ευγνωμονείς για ότι σου χαρίστηκε από άνωθεν.

 

Ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο τέλη Μαρτίου 2020 , όπου θα μείνει μέχρι και τέλη Ιουνίου 2020 μια νέα εποχή γεννιέται , όπου και το συναίσθημα γίνεται πιο intellectual , τεστάρεται από τη λογική και ευνοούνται οι χαρακτήρες με ομαδικό προσανατολισμό και συλλογική συνείδηση. Προηγμένη τεχνολογία που εφαρμόζεται από εφευρετικά μυαλά. Η σύνοδος Δία, Κρόνου στον Υδροχόο, τον  Δεκεμβρίου 2020 θα ευεργετήσει την ανθρωπότητα σε συλλογικό επίπεδο 

 

Ο φαινομενικά ανάδρομος Άρης στον Κριό, από τις 11 Σεπτεμβρίου έως τις 13 Νοεμβρίου 2020,  σημαίνει ότι μαζεύεις, συσσωρεύεις θυμό, συγκρούεσαι αρχικά με τον εαυτό σου και πρέπει να συναρμολογήσεις κομμάτια, όταν θα βγεις προς τα έξω για να διεκδικήσεις ότι πιθανόν έχεις χάσει. Σχέσεις με έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού.

 

Η φαινομενικά ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους, από τις 14 Μαίου έως τις 24 Ιουνίου 2020, φέρνει σχέσεις πλάνης, εξαπάτησης, και ότι δεν ήθελες να ζήσεις, τώρα μπορεί και να το επιλέγεις για να γλιτώσεις από το συνηθισμένο και ανιαρό. Περίοδος ερωτικής κυκλοθυμίας και μπερδέματος.

 

Τέλος, με τις Εκλείψεις του 2020,

 

α) στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω, όταν συμβαίνει,  σε ξεριζώνει γιατί πρέπει να παλέψεις με γίγαντες, και να διεκδικήσεις τα αυτονόητα.

Β) στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, όταν συμβαίνει σε βάζει σε τροχιά προσωπικών ανακαλύψεων και φιλοσοφικής αναθεώρησης. Αλλαγή πλεύσης και προσαρμογή σε διαφορετικές συνεχώς εξελισσόμενες καταστάσεις.


Καλή Χρονιά,

Εύχομαι με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση, συμπόνια, αποδοχή και φυσικά υιοθετήστε το ρόλο του Παρατηρητή. Θα βγάλετε σοφά συμπεράσματα και θα απενοχοποιηθείτε.

Με αγάπη,

Χριστίνα Τανταλίδου

 

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Κριό

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Ταύρο

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Δίδυμο

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Καρκίνο

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Λέοντα

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Παρθένο

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Ζυγό

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Σκορπιό

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Τοξότη

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Αιγόκερω

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Υδροχόο

Ετήσιες Προβλέψεις 2020 για τον Ιχθύ

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,22 βαθμολογία
9 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.