Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για τον Ζυγό

Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για τον Ζυγό, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για τον Ζυγό

Προχωρήσετε πέρα από τα συνηθισμένα σας όρια.

 

Το έτος 2019 είναι μια χρονιά δυναμικών εξελίξεων και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες, έτσι ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας και να πετύχετε στόχους ζωής, απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις και γεγονότα του παρελθόντος.

Βέβαια, η ανάγκη σας να διαχωρίσετε τη θέση σας, και να τραβήξετε το δρόμο σας, έστω και μόνοι σας, θα σας φέρει σε σύγκρουση με το τωρινό περιβάλλον σας και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας για να μη χάσετε τον στόχο σας. Έτσι,  δυσκολίες φέρνει ο Κρόνος στον Αιγόκερω,και πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε ωριμάσει, προχωρώντας  σε μια νέα συναισθηματική σχέση ή ακόμα και να δεσμευτείτε σε ένα διαφορετικό μέχρι σήμερα τρόπο ζωής. Η φροντίδα ηλικιωμένων ατόμων, μπορεί να σας απασχολήσει σοβαρά.

Η παρουσία του Δία στον Τοξότη, έως τον Δεκέμβριο  του 2019,  είναι καλός οιωνός, εφόσον ψάχνετε μια νέα απασχόληση ή θέλετε να αναβαθμίσετε το βιογραφικό σας, με μια σπουδή και έτσι να κινηθείτε με  επαγγελματισμό.  Επίσης, θα είστε πιο κοινωνικοί, αρκετά δεκτικοί σε νέες γνωριμίες και με αυτόν τον τρόπο, θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, κερδίζοντας  τις εντυπώσεις. Αγοραπωλησίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, διαδικτυακές επαφές ευνοούνται. Θα προσέξετε μόνο να μην υπογράψετε συμφωνίες με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, και όχι βιαστικά, κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο.

Τέλος,  η επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο , από τον Μάρτιο του 2019, φέρνει ξαφνικές αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση, μπορείτε όμως να βρείτε νέους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σας και να βοηθηθείτε από νέους συνεργάτες ή ακόμα και από το ταίρι σας. Προσοχή όμως μη παρασυρθείτε σε άτακτο δανεισμό, καθώς στο τέλος, θα απογοητευτείτε, εάν κινηθείτε με υπερβολική αισιοδοξία.

Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε αντιμετωπίζετε το δίλημμα, καριέρα, οικογένεια και θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα φέρουν σε δύσκολη θέση. 

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, είναι θετική να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα και να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να συμβιβάζεστε με ημίμετρα. 

Συνοψίζοντας το 2019 είναι μια χρονιά που σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε πέρα από τα συνηθισμένα σας όρια και να πείτε ναι σε δυναμικές αποφάσεις που τερματίζουν ιστορίες του παρελθόντος. Πρέπει όμως να ξεχάσετε την αναποφάσιστη φύση σας και να ακολουθήσετε δυναμικά τις επιθυμίες σας.

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
2,86 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.