Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για τον Παρθένο

Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για τον Παρθένο, από την Χριστίνα Τανταλίδου..

Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για τον Παρθένο

Ευκαιρίες για αναγνώριση.


Το έτος 2019 είναι μια χρονιά ζεστή, οικογενειακή, όπου μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τις ρίζες σας, να κατανοήσετε το παρελθόν σας και γενικά να βελτιωθεί η ψυχολογία σας για να μπορέσετε να συγχωρέσετε, απαλλαγμένοι από πιθανά τραύματα του παρελθόντος.   

Πιο συγκεκριμένα και μέσα στο 2019,  μπορείτε να ασχοληθείτε σοβαρά με την ερωτική σας ζωή, να θελήσετε να απέχετε από τυχόν επιπόλαιες επιλογές και να ωριμάσετε ακόμα και εάν χρειαστεί να μείνετε ένα διάστημα μόνοι σας.   Ο Κρόνος αλλά και ο Πλούτωνας στο Αιγόκερω, βοηθάνε στην “ενηλικίωση” σας και πιθανόν να θελήσετε να αποκτήσετε ένα παιδί και να αναλάβετε εξ ολοκλήρου τις υποχρεώσεις για την ανατροφή του.

Η παρουσία του Δία στο Τοξότη, έως τον Δεκέμβριο  του 2019, αγκαλιάζει τα σχέδια σας, ξεκινά μια μαγευτική περίοδος, όπου μπορείτε να κάνετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματικότητα ή να δεσμευτείτε συναισθηματικά. Προσοχή μόνο κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας δημιουργεί παρεξηγήσεις και ίσως πέσετε σε αντιφάσεις που μπορούν να σας εκθέσουν.

Τέλος,  η επιστροφή του Ουρανού στο Ταύρο από τον Μάρτιο του 2019, βοηθάει στην επίτευξη στόχων, σε μια πιθανή μετοίκηση και για επαγγελματικούς λόγους μπορεί να αρχίσετε να ταξιδεύετε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Σε περίπτωση που δραστηριοποιείστε καλλιτεχνικά , έχετε μεγάλες ευκαιρίες να ξεχωρίσετε και να διακριθείτε.

 Οι εκλείψεις της χρονιάς αφορούν τον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, και ξεκινάει μια θετική περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις , να έρθετε σε επαφή με επώνυμα άτομα και να διευκολυνθείτε σε επαγγελματικά ζητήματα.Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, είναι θετική για να ξεπεράσετε κακίες, παρασκήνιο και όποιον/α σας έχει πληγώσει και να αποδεχτείτε το περιβάλλον σας με κατανόηση.

Συνοψίζοντας, το 2019 θα είναι μια χρονιά που έχετε την ευκαιρία να βγείτε από την αφάνεια και να πρωτοτύπησετε με το δικό σας , μοναδικό τρόπο.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,86 βαθμολογία
7 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.