Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για τον Αιγόκερω

Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για τον Αιγόκερω, από την Χριστίνα Τανταλίδου...

Ετήσιες Προβλέψεις 2019 για τον Αιγόκερω

Πιο ανάλαφροι και ψυχικά ενδυναμωμένοι..

Το έτος 2019 είναι μια χρονιά ουσιαστικής εμβάθυνσης, έτσι ώστε να απαλλαγείτε από χρόνια προβλήματα, θα θελήσετε να νικήσετε τυχόν μικρότητες και να ξεπεράσετε κακές συμπεριφορές που σας έχουν κοστίσει και θα βγείτε σαφώς πιο ανάλαφροι και ψυχικά ανανεωμένοι.

Έτσι μέσα στο 2019, έχετε την δυνατότητα να ξεπεράσετε δυσκολίες, ακολουθώντας ένα πιο ασφαλή τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σας και να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας.  Ο Κρόνος αλλά και ο Πλούτωνας στο ζώδιο σας,  πιέζει για να απεγκλωβιστείτε από σχέσεις δεκανίκια, να  στηριχτείτε περισσότερο στις δικές σας δυνάμεις και αν και  μπορεί να περνάτε κάποιες φάσεις μιζέριας και κλεισούρας , θα ανακαλύψετε προσωπικές αλήθειες που θα καθορίσουν  μοιραία τις αποφάσεις σας.

Η παρουσία του Δία στο Τοξότη, έως τον Δεκέμβριο του 2019,  λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας, για να ξεπεράσετε κακόβουλες στάσεις, να αδιαφορήσει για το παρασκήνιο, και να ξεκουραστείτε από το κυνήγι των φιλοδοξιών σας. Προσοχή  κυρίως τους μήνες Ιανουάριο, Ιούνιο και Σεπτέμβριο, μια που ο Ποσειδώνας θα σας κάνει πιο ευάλωτους και είναι πιθανόν να νιώσετε θύμα των περιστάσεων με αποτέλεσμα να  απομονωθείτε, ακολουθώντας εναλλακτικούς τρόπους για να ξεφύγετε από τα προβλήματα σας.

Τέλος,  η επιστροφή του Ουρανού στον Ταύρο από τον Μάρτιο του 2019, θα σας ανανεώσει ερωτικά, φλερτάρετε αρκετά και σας αρέσει να δοκιμάζετε νέες εμπειρίες, χωρίς να θέλετε ή να διεκδικείτε τη δέσμευση. Αν είστε γονείς, πιθανόν και μπαίνετε σε περίοδο αντιθέσεων, εντάσεων με τα παιδιά σας και καλό θα ήταν να ακολουθήσετε πιο διπλωματικούς τρόπους προσέγγισης και επικοινωνίας για να μη βγείτε στο περιθώριο και νιώσετε απόρριψη. Επιχειρηματικά μπορείτε να τολμήσετε και δεν αποκλείεται να δείτε κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

             Οι εκλείψεις της χρονιάς γίνονται στον κύριο άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, οπότε και σας αφορούν, δικαιούστε λοιπόν να βρείτε τη χαρά και την ολοκλήρωση, μέσα από την έκφραση κρυφών συναισθημάτων σας και να αφοσιωθείτε σε προσωπικές σχέσεις που μπορούν να σας εξελίξουν. Πιθανή ρήξη και τέλος σε δυσλειτουργικές προσωπικές καταστάσεις. 

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, η Πανσέληνος, ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, σας δίνει λύσεις σε θέματα δανείων, οφειλών, και σχετικά με τη διαχείριση της κοινής σας περιουσίας, πιθανόν να εμπιστευτείτε νέους χρηματοδότες ή να εγγυηθούν για εσάς , στενά άτομα του περιβάλλοντος σας. Πιέσεις σε οικονομικά ζητήματα, που όμως θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε. Επηρεάζεται το α δεκαήμερο.

Συνοψίζοντας, το 2019 θα είναι μια χρονιά, με αρκετές αντιφάσεις και  σκαμπανεβάσματα, όμως μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι εάν ακολουθείτε τη φωνή της συνείδησης σας, χωρίς όμως να καταπάτε τις φιλοδοξίες σας.

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4 βαθμολογία
8 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.