Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων για το 2017 με τα Ταρώ Lenormand

Δες τις ετήσιες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 2017, για όλα τα ζώδια από την Ανδριάννα Σαρρή...

Ετήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων για το 2017 με τα Ταρώ Lenormand

Η Ταρώ Λένορμαν ( Lenormand) του Μεσαιωνικού Ωροσκοπίου, προβλέπει για το 2017 και αποκαλύπτει πως θα εξελιχθεί η χρονιά και για τα 12 ζώδια στην ερωτική τους ζωή…  


Κάρτα Ταρώ Λένορμαν 2017: Ο Σταυρός

Το 2017 θα αναλάβει το ρόλο του μετατροπέα στον έρωτα αφού πρόκειται για μία μεταβατική περίοδο, για το τέλος μίας εποχής. Κάθε τέλος μπορεί να είναι επίπονο αλλά είναι σίγουρα μακροπρόθεσμα ωφέλιμο. Ο Έρωτας θα είναι από τους δύσκολους τομείς του έτους με αρκετές συμφορές για πολλούς, ευτυχώς όμως μικρής διάρκειας. Το ερωτικό παρελθόν θα απασχολήσει πολλούς, θα υπάρξουν αρκετές επανασυνδέσεις, πολλές από τις οποίες θα πέσουν στο κενό και θα αποδειχτούν λάθος επιλογές. Όπως και να έχει όλες οι δυσκολίες θα είναι ξεπεράσιμες, εκτός από εκείνους που θα επιμέινουν σε μία ερωτική σχέση, η οποία ενώ πρέπει να τελειώσει, οι ίδιοι τραβούν στα άκρα τα όρια της αντοχής της. Χωνέψτε άφοβα τις αρνητικές εμπειρίες και πείτε «ναι» σε οτιδήποτε καινούριο!
Ευνοημένοι της χρονιάς είναι κυρίως Κριοί και Σκορπιοί, ενώ τις περισσότερες δυσκολίες φέτος θα πρέπει να αντιμετωπίσουν Ζυγοί και Ταύροι!

Για την προσωπική σου ετήσια πρόβλεψη Ταρώ 2017 κάλεσε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14724 ή στείλε ΤΑΡΩ2 (ΚΕΝΟ) & την ημερομηνία γέννησής σου στο 54754. Αν είσαι Κύπρο κάλεσε ☎ 90919089!

 

 

Δες την Ετήσια Ερωτική Πρόβλεψη Ταρώ Lenormand  2017 για το ζώδιο σου!

 

Κριός 2017 Κάρτα Ταρώ : Η Κυρία
Θετικά: Η ερωτική σου ζωή επιτέλους ενδυναμώνεται με κάθε τρόπο! Λάμπεις εμφανισιακά και χορταίνεις κατακτήσεις, ευκαιρίες και θαυμαστές. Εκπέμπεις ερωτισμό, γοητεία και αυτοπεποίθηση και όλα τα φώτα θα πέσουν πάνω σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση! Οι ερωτικές σου επιθυμίες σταδιακά πραγματοποιούνται η μία μετά την άλλη. Φεύγοντας το 2017 θα σου αφήσει μία αίσθηση ερωτικής πληρότητας και ικανοποίησης, κυρίως για τον εαυτό σου!  
Aρνητικά: Η εγωκεντρική σου συμπεριφορά, η έπαρση λόγω ερωτικών θετικών συγκυριών και η απληστία σου θα είναι οι μόνοι εχθροί σου στην ερωτική σου ζωή. Αν έχεις ή αν κάνεις μία νέα σχέση, μην θεωρήσεις ποτέ δεδομένο το σύντροφο και τα συναισθήματα του, με αποτέλεσμα να τα εκμεταλλευτείς! Να θυμάσαι τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένος!
Τυχερή μέρα: Δευτέρα
Ιδανικά ταιριάσματα: Καρκίνος, Ταύρος
Ακατάλληλα ταιριάσματα: Αιγόκερως, Σκορπιός

 

Ταύρος 2017 Κάρτα Ταρώ : Η Ράβδος
Θετικά: Η χρονιά αυτή, θα ανεβάζει τον ερωτισμό και την γοητεία σου στα ύψη. Ο έρωτας θα είναι το Α και το Ω, στην καθημερινή σου ζωή και ο σεξουαλικός τομέας, στα καλύτερα του. Πάθος, μοιραίες σχέσεις ακόμα και γλυκά καταστροφικές δεν θα σε αφήσουν να βαρεθείς ούτε λεπτό. Κρυφές παράνομες αγάπες ή έρωτες από το παρελθόν, αμφίβολης όμως διάρκειας, είναι στο πρόγραμμα του 2017.
Αρνητικά: Παρακινούμενος από το πάθος και τα έντονα συναισθήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017, δεν θα λείψουν οι απογοητεύσεις, οι εντάσεις, οι τσακωμοί, τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και οι δραματικές καταστάσεις. Εσύ επιστράτευσε την υπομονή και την ψυχραιμία σου, προστατεύοντας την ερωτική σου ζωή από ρήξεις.
Τυχερή μέρα: Τρίτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Κριός, Σκορπιός
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ταύρος, Ζυγός

 

Δίδυμος 2017 Κάρτα Ταρώ : Το Όρος
Θετικά: Τα περσινά εμπόδια μπορεί να συνεχίζονται, αλλά σίγουρα όχι με την ίδια ένταση και τώρα πια ξέρεις πώς να τα αντιμετωπίσεις! Το 2017, όπως και να έχει,  θα σου δώσει τη σιγουριά και την σταθερότητα στην ερωτική ζωή, που τόσο επιθυμούσες. Κάθε σου προσπάθεια, ακόμα κι αν σου φαίνεται «Γολγοθάς», θα επιβραβευτεί με κάποιο τρόπο και αυτό το «βραβείο» έρχεται για να παραμείνει παραμείνει στη ζωή σου. Κυνήγησε αυτό που επιθυμείς στον έρωτα, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος!
Αρνητικά: Οι δυσκολίες θα είναι πολλές, το ίδιο και οι εχθροί στην ερωτική σου ζωή φέτος. Φρόντισε να μην επαναπαύεσαι και να μην τα περιμένεις όλα έτοιμα! Για να κερδίσεις κάτι, θέλει αγώνα και δύναμη και εσύ φέτος έχεις και από τα δύο!
Τυχερή μέρα: Σάββατο
Ιδανικά ταιριάσματα : Αιγόκερως, Σκορπιός
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Καρκίνος, Ταύρος

 

Καρκίνος 2017 Κάρτα Ταρώ : Το Δρεπάνι
Θετικά: To 2017 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για σένα αφού θα αλλάξει όλη σου η ερωτική ζωή, διώχνοντας τα παλιά που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα και φέρνοντας σταδιακά, νέα καλύτερα γεγονότα και πρόσωπα στον ορίζοντα. Οι αλλαγές θα είναι πολλές, αλλεπάλληλες και ξαφνικές και ίσως αυτό σε τρομάξει αρχικά. Όμως να ξέρεις πως ότι φεύγει, φέρνει πάντα κάτι καλύτερο!
Αρνητικά: Δυστυχώς το 2017 φέρνει μαζί του ξαφνικά δυσάρεστα γεγονότα στην ερωτική ζωή, τα οποία όμως θα είναι και σύντομης διάρκειας. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και ψύχραιμος γιατί έρχονται ουρανοκατέβατες αλλαγές και ρήξεις, που δεν περίμενες. Πάρε βαθιά ανάσα γιατί μόλις ξεκινά ένα έντονο νέο έτος!
Τυχερή μέρα: Σάββατο 
Ιδανικά ταιριάσματα : Σκορπιός, Αιγόκερως
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Ταύρος, Καρκίνος

 

Λέων 2017 Κάρτα Ταρώ : Το Πλοίο
Θετικά: Μέσα από γεγονότα, καταστάσεις και συμπτώσεις, η ερωτική σου ζωή εμπλουτίζεται με σιγουριά, εξέλιξη και ασφάλεια, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Το 2017 αποτελεί μία διαρκής ευχάριστη ερωτική χρονιά με συνεχείς σηματνικές θετικές εξελίξεις. Εσύ φρόντισε μόνο να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, αρπάζοντας ευκαιρίες και το σίγουρο είναι πως του χρόνου τέτοια μέρα θα έχεις μία τελείως διαφορετική και απόλυτα βελτιωμένη ερωτική ζωή!
Αρνητικά: Μην αρνείσαι να δεχθείς τις αλλαγές που φέρνει το 2017, γιατί θα χάσεις σημαντικές ευκαιρίες για βελτίωση και μετά θα είναι αργά. Παράλληλα πρόσεχε την έπαρση σου και την περήφανη συμπεριφορά σου, αφού κανείς και τίποτα, δεν είναι δεδομένο!
Τυχερή μέρα: Πέμπτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Τοξότης, Καρκίνος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Δίδυμος, Αιγόκερως

 


Παρθένος 2017 Κάρτα Ταρώ : Η Καρδιά
Θετικά: Αυτόν τον χρόνο έχεις τους καλύτερους οιωνούς στην αισθηματική σου ζωή! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, πολλές από τις ερωτικές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται χωρίς καν να προσπαθήσεις! Είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, ακαταμάχητος και άκρως γοητευτικός. Μία χρονιά γεμάτη ερωτικές, ρομαντικές και καυτές στιγμές! 
Αρνητικά: Ενώ είθισται να ακούς την λογική, φέτος θα σε παρασύρει η καρδιά. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να συνεργαστεί η καρδιά αρμονικά με το μυαλό, διαφορετικά ίσως κάνεις επιπόλαια ανεπανόρθωτα λάθη, παρασυρόμενος από το συναίσθημα.
Τυχερή μέρα: Παρασκευή
Ιδανικά ταιριάσματα : Ζυγός, Ταύρος
Ακατάλληλα ταιριάσματα :  Κριός, ΣκορπιόςΖυγός 2017 Κάρτα Ταρώ : Ο Καβαλάρης
Θετικά: To 2017, είναι γεμάτο από ερωτικές ειδήσεις, συναντήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα. Ένας γεμάτος χρόνος από ερωτικές επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με το σύντροφο βελτιώνεται σημαντικά και δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις από εκείνον! Αν είσαι ελεύθερος το φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες, θα εμπλουτίζουν την καθημερινή σου ζωή.
Αρνητικά: Η εύνοια θα είναι στο πλευρό σου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά επιφανειακά. Αν αυτό που θες είναι μία επισημοποίηση ή μία σοβαρή δέσμευση, πρέπει να δώσεις τον προσωπικό σου ασταμάτητο αγώνα για να το πετύχεις και κυρίως το ώριμο και συναισθηματικά συνειδητοποιημένο πρόσωπο σου!  
Τυχερή μέρα: Τετάρτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, Ιχθύς

 

Σκορπιός 2017 Κάρτα Ταρώ : Τα Ποντίκια
Θετικά: Έρχονται αποκαλύψεις που θα σε ευνοήσουν και θα σου ανοίξουν τα μάτια στην ερωτική ζωή, με αποτέλεσμα να καταφέρεις να προχωρήσεις αποφασιστικά και δυναμικά προς το μέλλον που επιθυμείς. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου φέτος και απαλλάξου με ευκολία από εχθρούς. Μία κρυφή παρασκηνιακή παθιασμένη σχέση αναστατώνει γλυκά την καθημερινότητα σου!
Αρνητικά: Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες και μην εξιδανικεύεις ανθρώπους αν είσαι ελεύθερος. Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε νεύρα και άσχημα λόγια, προστατεύοντας την σχέση σου από ρήξεις αλλά και από αντιπάλους! Παράλληλα να είσαι και προετοιμασμένος για κάποιες απογοητευτικές συμπεριφορές και δυσάρεστες αποκαλύψεις, που όμως, όπως προείπαμε θα είναι ωφέλιμες για σένα.
Τυχερή μέρα: Τετάρτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, ΙχθύςΤοξότης 2017 Κάρτα Ταρώ : Η Άγκυρα

Θετικά: Μετά από μία ομολογουμένως ταραγμένη περίοδο, η ερωτική σου ζωή ξεκαθαρίζει, σταθεροποιείται και έχει σταδιακές θετικές εξελίξεις, το 2017. Το μέλλον στην ερωτική ζωή διαγράφεται φωτεινό το νέο έτος. Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να κάνεις μία νέα ουσιαστική σχέση και αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις πάθος, ερωτισμό αλλά και πίστη από τον σύντροφο σου!
Αρνητικά: Κάποιες αποκαλύψεις ίσως σε ταρακουνήσουν ευχάριστα, όμως γενικά το 2017, πρόκειται για μία χρονιά χωρίς σκαμπανεβάσματα και ιδιαίτερες εκπλήξεις. Μπορεί να μην ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου αυτό το επίπεδο σκηνικό, αλλά μπορείς να αρπάξεις τώρα την ευκαιρία να ηρεμήσεις από τα προηγούμενα χρόνια που σε απογοήτευσαν ερωτικά!
Τυχερή μέρα: Κυριακή
Ιδανικά ταιριάσματα : Λέων, Ιχθύς
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Υδροχόος, Παρθένος

 

Αιγόκερως 2017 Κάρτα Ταρώ : Τα Άστρα
Θετικά: To 2017 ευνοεί οποιαδήποτε ερωτική σου δραστηριότητα, με αποτέλεσμα πολλές από τις ερωτικές σου επιδιώξεις και ιδανικά να εκπληρωθούν! Η μία ερωτική επιτυχία διαδέχεται την άλλη χάρη στην δική σου αντιμετώπιση των ερωτικών σου σχέσεων. Η προσωπικότητα και η εμφάνιση σου αφήνει τους πάντες άφωνους και οι επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα! 
Αρνητικά:
To 2017 σε «προειδοποιεί» να μην κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια! Οποιαδήποτε αδράνεια ή άρνηση στον ερωτικό τομέα, θα γυρίσει εναντίον σου! Η επιτυχία και η ευτυχία θα έρθει μόνο αν εσύ δραστηριοποιηθείς και όχι από μόνη της!
Τυχερή μέρα: Πέμπτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Τοξότης, Καρκίνος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Δίδυμος, Αιγόκερως 

 

Υδροχόος 2017 Κάρτα Ταρώ : Το Δέντρο
Θετικά: Αυτόν τον χρόνο, ανανεώνεσαι εμφανισιακά και αυτό αυξάνει κατακόρυφα τις ερωτικές σου κατακτήσεις. Εκπέμπεις ισχυρή γοητεία στην οποία κανείς δεν αντιστέκεται και στη κυριολεξία λάμπεις και σε διεκδικούν συνεχώς, είτε είσαι ελεύθερος, είτε δεσμευμένος!
Αρνητικά: Διαχειρίσου σωστά τον ελεύθερο σου χρόνο γιατί σε περιμένει μία πολυάσχολη και μάλλον κουραστική χρονιά. Ο έρωτας παρά την φετινή εύνοια, θα σε πιέσει και θα σε αγχώσει κάποιες στιγμές φέτος, αλλά θα καταφέρεις να ξεπεράσεις εύκολα τα προβλήματα.
Τυχερή μέρα: Τετάρτη
Ιδανικά ταιριάσματα : Δίδυμος, Παρθένος
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Τοξότης, Ιχθύς

 

Ιχθύς 2017 Κάρτα Ταρώ : Οι Κρίνοι
Θετικά: Αν επιστρατεύσεις σοβαρότητα και εντιμότητα, σε περιμένει η απόλυτη ευτυχία και επιβράβευση στην ερωτική ζωή! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, να ξέρεις πως το άτομο που σε ενδιαφέρει, σε περνάει από ένα είδος «εξέτασης» αυτή την χρονιά! Φέτος, μπορείς να αγαπηθείς απόλυτα και πραγματικά, όπως επιθυμείς, αρκεί να το θελήσεις και να αποδείξεις ότι το όντως το αξίζεις.
Αρνητικά: Φέτος θα απουσιάσουν από την ερωτική σου ζωή συγκινήσεις, πάθη και έντονα συναίσθημα. Εκμεταλλεύσου αυτή την φαινομενικά ψυχρή χρονιά για να χτίσεις επιτέλους γερές βάσεις στα ερωτικά σου! 
Τυχερή μέρα: Κυριακή
Ιδανικά ταιριάσματα : Λέων, Ιχθύς
Ακατάλληλα ταιριάσματα : Υδροχόος, Παρθένος

 

 

 

 

Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
3,94 βαθμολογία
17 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.