Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Ζυγό!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Ζυγό, τον Μάιο 2019, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Ζυγό!

 

1. Ζυγέ του 1ου, επικεντρώνεσαι στην συντροφική ζωή, βρίσκεις λύσεις σε κάθε μέχρι τώρα πρόβλημα και πετυχαίνεις (πανεύκολα) τους νέους ερωτικούς στόχους που έχεις θέσει!

2. Το νου σου όμως 1ο δεκαήμερο… Όχι στα ξεσπάσματα για… ληγμένες διαφωνίες και όχι παραμέληση της δουλειάς, γιατί έρχονται προβλήματα…

3. 2ο δεκαήμερο εγώ αν μπορούσα θα σε πάντρευα τις πρώτες μέρες του Μάη! Ε,μα! Με τόση εύνοια την πρώτη εβδομάδα του μήνα στην συντροφική ζωή, για τέτοια απόφαση σε «κόβω»!

4. 3ο δεκαήμερο… Ανοίγεις το στόμα σου και δεν ξέρεις τι λες! Παίρνεις λάθος αποφάσεις, τσακώνεσαι (άσχημα) και πάλι διαλέγεις έρωτες που πληγώνουν…

5. Είναι κρίμα, 3ο δεκαήμερο… Γιατί έχεις τόσο πολλή τύχη σε έρωτα και κυρίως στην συντροφική ζωή, που είναι άδικο να την αψηφήσεις επειδή απλά θες να έχεις το πάνω χέρι, να ζήσεις χωρίς όρια και επειδή έχεις νεύρα!  


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
0 βαθμολογία
0 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.