Αστρολογία, Ζώδια και Αστρολογικές Προβλέψεις

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Ταύρο!

Αστρολογικές Ερωτικές Συμβουλές για τον Ταύρο, τον Μάιο 2019, από την Ανδριάννα Σαρρή…

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2019 για τον Ταύρο!

 

1. Ναι, Ταυράκι του 1ου, επιτέλους! Οι αλλαγές, τα νέα, τα ξαφνικά γεγονότα και οι συγκυρίες, αυτήν την φορά θα σου φέρουν απρόσμενο χαμόγελο και όχι δυσάρεστο σοκ! Ετοιμάσου για εκπληξούλες κάθε είδους!  

2. Αχ Ταυράκι του 2ου… Εσύ χορταίνεις συναίσθημα, ρομαντισμό, ερωτικές ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα, γλυκές αλλά μεγάλες αλλαγές, μία εκπλήρωση ονείρου και τρυφερές στιγμές!

3. …και όχι μόνο αυτό Ταύρε του 2ου! Η εύνοια αυτή, ναι αυτή η γουτσου-γουτσου, έρχεται για να μείνει και να σταθεροποιήσει-σοβαρέψει-επισημοποιήσει την ερωτική σου ζωή!  

4. Ταύρε του 3ου, άσε τα ψυχολογικά-συναισθηματικά ξεσπάσματα και τις λάθος υπερβολές στην συντροφική ζωή! Και θα σου πω αμέσως το γιατί…

5. …γιατί θα έχεις άπειρες ευκαιρίες 3ο δεκαήμερο, για τον απόλυτο έρωτα, το μεγάλο μοιραίο πάθος, την πολυαναμενόμενη σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή, την έξαρση πόθων και συναισθημάτων με ανταπόκριση! Κρίμα δεν είναι να χάσεις όλα τα παραπάνω, για ανούσιους τσακωμούς;


Μίλησε με τον Αστρολόγο σου χώρις χρέωση κινητού η σταθερού

Απόκτησε τα astrocoins σου και μίλησε τώρα ζωντανά με τον αστρολόγο σου

10 Astro Coins
10 Λεπτά Ομιλίας
από 22,70€ 13€
20 Astro Coins
20 Λεπτά Ομιλίας
από 41,50€ 24€
60 Astro Coins
60 Λεπτά Ομιλίας
από 102,90€ 50€
Αξιολόγηση
4,5 βαθμολογία
2 αξιολογήσεις
Το oroskopos.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την online εμπειρία των χρηστών του. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με την πολιτική των cookies.